Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω ενα PoE switch και συγκεκριμενα αυτο https://www.skroutz.gr/s/8017920/TP-LINK-TL-SF1008P-v4.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share με αυτη τη δικτυακη καμερα.

https://www.skroutz.gr/s/12781010/Hikvision-DS-2CD1021-I.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και τα 2 υποστηριζουν το πρωτοκολλο 802.3af.

Γνωριζει καποιος να μου πει μεχρι ποια αποσταση μπορει να δωσει ρευμα το switch;

Ευχαριστω

• Thanks 1
Δημοσ.

Θελω απο τον 1ο οροφο να ανεβει στην ταρατσα απο τον φωταγωγο να διασχισει την ταρατσα και να ξανακατεβει στον 1ο στο μπαλκονι. 

Υπολογιζω καμια 60αρα. Ισως 70..

Δημοσ.

δεν θα έχεις πρόβλημα με την απόσταση

θα μπορούσες να κανεις καλύτερη επιλογή κάμερας με λίγα χρήματα παραπάνω, βέβαια εξαρτάται και για τι χρήση προορίζεται

Δημοσ.

Και γω ήθελα να κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση.

Συμπληρωματικά θέλω να ρωτήσω αν η δυνατότητα καταγραφής στον FTP server του tplink modem router θα διατηρηθεί μετά την τοποθέτηση του switch

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nikos121 είπε

Ηξερα οτι τα 100μ ισχυουν για τα δεδομενα μονο αλλα οχι ΚΑΙ για το ρευμα.

Σ ευχαριστω

Ότι ισχύει και για τα δεδομένα ισχύει και για το ρεύμα γιατί περνάνε και τα δύο απο το ίδιο καλώδιο. Απλά χρειάζεσαι τουλάχιστον cat5 αλλά εγώ θα πρότεινα καλύτερα ένα ποιοτικό cat6.

13 ώρες πριν, nikos121 είπε

Θελω απο τον 1ο οροφο να ανεβει στην ταρατσα απο τον φωταγωγο να διασχισει την ταρατσα και να ξανακατεβει στον 1ο στο μπαλκονι. 

Υπολογιζω καμια 60αρα. Ισως 70..

Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην ταράτσα? Γιατί το καλώδιο να ξανακατέβει κάτω με το poe? δεν κατάλαβα

2 ώρες πριν, BELL είπε

Και γω ήθελα να κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση.

Συμπληρωματικά θέλω να ρωτήσω αν η δυνατότητα καταγραφής στον FTP server του tplink modem router θα διατηρηθεί μετά την τοποθέτηση του switch

Σε ποιον ftp server? το modem router δεν έχει ftp server. εκτός κι αν έχεις κάποιο ftp server εντόςτου δικτύου.

Δημοσ.

Η καμερα θα μπει στο μπαλκονι. Απλα δεν υπαρχει τροπος να περασει απο το κεντρο του σπιτιου σε ενα εσωτερικο δωματιο που ειναι το μοντεμ προς το μπαλκονι χωρις τρυπηματα σε τοιχους κλπ

Δημοσ.

Εχω 2 της hikvison και το wifi ειναι αθλιο.

Δεν υπαρχει πριζα κοντα.

Αν καποιος ξηλωσει την καμερα θα παρει σουβενιρ και την καρτα μαζι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Ότι ισχύει και για τα δεδομένα ισχύει και για το ρεύμα γιατί περνάνε και τα δύο απο το ίδιο καλώδιο. Απλά χρειάζεσαι τουλάχιστον cat5 αλλά εγώ θα πρότεινα καλύτερα ένα ποιοτικό cat6.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην ταράτσα? Γιατί το καλώδιο να ξανακατέβει κάτω με το poe? δεν κατάλαβα

Σε ποιον ftp server? το modem router δεν έχει ftp server. εκτός κι αν έχεις κάποιο ftp server εντόςτου δικτύου.

FTP server έχει το ίδιο το ρούτερ και η καταγραφή γίνεται σε δίσκο που είναι συνδεδεμένος με το ρούτερ

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Εχω 2 της hikvison και το wifi ειναι αθλιο.

Δεν υπαρχει πριζα κοντα.

Αν καποιος ξηλωσει την καμερα θα παρει σουβενιρ και την καρτα μαζι

αφού έχεις άλλες δυο βάλε ένα nvr με ενσωματωμένο poe και έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα

αν όμως δεν θέλεις να βάλεις nvr βάλε μια καλύτερη κάμερα με micro sd

η κάμερα που έχεις επιλέξει πέρα από motion dedection δεν έχει κάποιο έξτρα εργαλείο ώστε να σου στήλη ένα mail με 3 συνημμένες φωτό όταν πιάσει κάποια κίνηση

ακόμα και αν σου ξηλώσουν τι κάμερα όπως λες θα έχεις φωτώ στο mail που θα δήλωσις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos73 είπε

η κάμερα που έχεις επιλέξει πέρα από motion dedection δεν έχει κάποιο έξτρα εργαλείο ώστε να σου στήλη ένα mail με 3 συνημμένες φωτό όταν πιάσει κάποια κίνηση

Αυτα με τα motion detection ειναι εντελως αναξιοπιστα. Εχω καποιες καμερες της hikvision και μαλιστα διαφορετικα μοντελα και σε καμια δεν δουλευει σωστα. Πχ η μια καμερα κοιταει το αυτοκινητο στο παρκινγκ και με ειδοποιει (λανθασμενα) ακομα και για τις σκνιπες το βραδυ ή αλλα τυχον ιπταμενα εντομα. Μια αλλη που εχω στην εξωπορτα του διαμερισματος ανιχνευει κινηση την στιγμη που καποιος απλα παταει το φως στο κλιμακοστασιο.

Με το -ο θεος να το κανει- εργαλειο που εχει για να ρυθμιζεις την ευαισθησια του ανιχνευτη δεν εχω καταφερει ποτέ τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντος σε εξωτερικό χώρο δεν είναι αξιόπιστο και για αυτό αναφέρθηκα για επιλογή καλλίτερης κάμερας  οπού έχεις την δυνατότητα να ορίσεις μια γραμμή η να οριοθέτησης μια περιοχή και να έχεις φωτο  στο mail όταν γίνετε παραβίαση του χορού που έχεις οριοθέτηση

Το σημαντικότερο όμως είναι ι κάμερα να αποθηκεύει κάπου τα αρχεία

Επεξ/σία από nikos73
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...