Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σε όλους ...είμαι πρωτοετής και εχω άγχος για την εξεταστική και ακριβώς γιατί είναι η πρώτη μου και γιατί θέλω να βγάλω καλό βαθμό και γιατί αρχίσα το διάβασμα μόλις δύο μέρες πριν ... Λέτε να προλάβω ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Γεια σε όλους ...είμαι πρωτοετής και εχω άγχος για την εξεταστική και ακριβώς γιατί είναι η πρώτη μου και γιατί θέλω να βγάλω καλό βαθμό και γιατί αρχίσα το διάβασμα μόλις δύο μέρες πριν ... Λέτε να προλάβω ;; Άλλοι ξεκινάνε 8 ώρες πριν. Όλα γίνονται Για ποια σχολή μιλάμε; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, christakos07 είπε Άλλοι ξεκινάνε 8 ώρες πριν. Όλα γίνονται Για ποια σχολή μιλάμε Φιλολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Giannis1234567891011 είπε Φιλολογία με τετοιο πτυχιο ανεργος θα μεινεις οποτε τι βαθμος 5 τι 8.... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Lumini είπε με τετοιο πτυχιο ανεργος θα μεινεις οποτε τι βαθμος 5 τι 8.... Δεν ξέρεις πως θα είναι η αγορά εργασίας σε 4-5 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Δεν ξέρεις πως θα είναι η αγορά εργασίας σε 4-5 χρονια Θα δουλεύεις σε φροντιστήρια για 5 ευρώ την ώρα, αντί για 4. Δημόσιο μην περιμένεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Δεν ξέρεις πως θα είναι η αγορά εργασίας σε 4-5 χρονια ποσο μπορει να αλλαξει σε 4 χρονια οταν μπαινουν στα ΑΕΙ περιπου 2000 φιλολογοι τον χρονο και αλλοι ποσοι απο κατι ΦΠΨ κτλπ...Και οχι απλα δεν υπαρχουν τοσες θεσεις καθε χρονο για να τους απορροφησουν, ουτε το 1/10! Εκτος αν εχεις βυσμα, η πας σε κανα ακριτικο νησι που τυχαινει να ειναι και ο τοπος καταγωγης σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νταξει ρε παιδιά ακολουθώ αυτό που μου αρέσει ...δεν θα πάρω κάτι μόνο και μόνο για τα λεφτά .Για πείτε τώρα πως το βλέπετε..προλαβαίνω 😂 ;;; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Giannis1234567891011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lumini Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Νταξει ρε παιδιά ακολουθώ αυτό που μου αρέσει ...δεν θα πάρω κάτι μόνο και μόνο για τα λεφτά .Για πείτε τώρα πως το βλέπετε..προλαβαίνω 😂 ;;; σου λεμε οτι δεν εχει νοημα ο βαθμος γιατι το πτυχιο σου ειναι πραγματικα ενα κωλόχαρτο, και εσυ κανεις πλακιτσα αν προλαβαινεις. Εγω σου λεω οτι προλαβαινεις να αλλαξεις τομεα και πτυχιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lumini είπε σου λεμε οτι δεν εχει νοημα ο βαθμος γιατι το πτυχιο σου ειναι πραγματικα ενα κωλόχαρτο, και εσυ κανεις πλακιτσα αν προλαβαινεις. Εγω σου λεω οτι προλαβαινεις να αλλαξεις τομεα και πτυχιο. Ρε μάγκα μου δεν σε ρωτάω να μου πεις την άποψη σου για το πτυχίο μου ...σε ρωτάω αν έχεις εμπειρία αν προλαβαίνω να γράψω καλά .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Giannis1234567891011 είπε Νταξει ρε παιδιά ακολουθώ αυτό που μου αρέσει ...δεν θα πάρω κάτι μόνο και μόνο για τα λεφτά Μην αγχώνεσαι , άλλωστε το πολύ άγχος δεν θα οδηγήσει πουθενά. Αντίθετα το λίγο σε κινητοποιεί! Ακολούθησε αυτό που σου αρέσει και μην κοιτάς για την αγορά εργασίας μετά από 4-5 χρόνια. Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσεις. Καλή επιτυχία με την εξεταστική σου! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 αν εχεις να διαβασεις κατεβατα κτλπ δεν το βλεπω ευκολο. Ωστοσο δεν θελει αγχος. Ακομα και να περασεις 1-2 σε αυτη την εξεταστικη θα παρεις την κρυαδα για την επομενη. Θα σοβαρευτεις και θα πας καλα με την ελπιδα να καλυψεις το χαμενο εδαφος τον Σεπτεμβριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αν εχεις να διαβασεις κατεβατα κτλπ δεν το βλεπω ευκολο. Ωστοσο δεν θελει αγχος. Ακομα και να περασεις 1-2 σε αυτη την εξεταστικη θα παρεις την κρυαδα για την επομενη. Θα σοβαρευτεις και θα πας καλα με την ελπιδα να καλυψεις το χαμενο εδαφος τον Σεπτεμβριο... Πάντως το μυστικό στις εξεταστικές είναι οι σημειώσεις από παλαιότερους, καθώς και παλαιά θέματα για να ξέρεις το στυλ του καθηγητή. Και συμφωνώ ότι στη Α΄ εξεταστική επειδή είσαι και άπειρος είναι λίγο δύσκολη η 100% επιτυχία. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από likoyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1234567891011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, likoyrgos είπε Πάντως το μυστικό στις εξεταστικές είναι οι σημειώσεις από παλαιότερους, καθώς και παλαιά θέματα για να ξέρεις το στυλ του καθηγητή. 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αν εχεις να διαβασεις κατεβατα κτλπ δεν το βλεπω ευκολο. Ωστοσο δεν θελει αγχος. Ακομα και να περασεις 1-2 σε αυτη την εξεταστικη θα παρεις την κρυαδα για την επομενη. Θα σοβαρευτεις και θα πας καλα με την ελπιδα να καλυψεις το χαμενο εδαφος τον Σεπτεμβριο... Δεν είναι κατέβατα κατά την γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pariis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Άσε το διάβασμα.Αλλωστε άνεργος θα είσαι με τέτοια ειδικότητα. Τίγκα στα γκομενάκια θα είναι η φιλολογία.Αντε να πηδήξεις καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα