uKalele Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω μια απορία, έχω cosmote tv μέσω δορυφόρου και προφανώς σύνδεση στην δωρεάν υπηρεσία cosmote tv go. Από την στιγμή που το περιεχόμενο την καινούργιας υπηρεσίας cosmote tv ott μου είναι διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας go θα το κάνουν και σε εμάς διαθέσιμο (είναι πιο καλοφτιαγμένο); Ή θα πρέπει να αλλάξω συμβόλαιο; Συγγνώμη αμα το έγραψα σε λάθος θεματολογία αλλά δεν ήξερα που να το κάνω ποστ
kallonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ott είναι κάτι διαφορετικό. Μελλοντικά θα καταργηθεί το cosmote tv go Και όλοι θα χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή. Προς το παρών όμως όχι. Επίσης μελλοντικά θα βγει app και για τηλεοράσεις samsung Και lg. Τώρα εφόσον είσαι συνδρομητής cosmote tv μπορείς να πάρεις τηλ στο 13888 και να ζητήσεις σου δίνουν δωρεάν 3 μήνες αλλά χωρίς το android box για να το δοκιμάσεις. Μέσω κινητού pc τάμπλετ. Επίσης σύνδεση κάνεις με το cosmote id σου. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από kallonos 1
Lumini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια λεω κι εγω να αγορασω για τους γονεις μου το OTT. Αξιζει τον κοπο? εχουμε ηδη νετφλιξ edit, εδωσα 10 ευρω για το προγραμμα με τις ταινιες μονο, τωρα το κουτι που το βρίσκω? το αγοραζω απο καπου; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
Hawk_K Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Ταινίες στο OTE TV αξίζουν κυρίως αν έχεις την υπηρεσία replay tv ή αν κάθεσαι και τις αποθηκεύεις σε σκληρό. Γιατί δύσκολα να σε βολεέυει πάντα η ώρα που παίζει μια ταινία που θα θες να δεις και κυρίως οι σειρές αν σε ενδιαφέρουν. Προφανώς αγόρασες από το ίντερνετ το πακετάκι οπότ επάνε σε ένα κατάστημα να σου πουν για τον αποκωδικοποιητή.
QuantumWanderer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπικά θεωρώ πεταμένα χρήματα τα τοπικά συνδρομητικά. Έχουν τελειώσει αυτά, πέρα από τους φανατικούς κάποιων πρωταθλημάτων.
Lumini Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Hawk_K είπε Ταινίες στο OTE TV αξίζουν κυρίως αν έχεις την υπηρεσία replay tv ή αν κάθεσαι και τις αποθηκεύεις σε σκληρό. Γιατί δύσκολα να σε βολεέυει πάντα η ώρα που παίζει μια ταινία που θα θες να δεις και κυρίως οι σειρές αν σε ενδιαφέρουν. Προφανώς αγόρασες από το ίντερνετ το πακετάκι οπότ επάνε σε ένα κατάστημα να σου πουν για τον αποκωδικοποιητή. Είναι για γονείς οι οποίοι βαρέθηκαν το σκουπιδο πρόγραμμα του νετλφιξ... Απλά να σου πω ότι δεν είναι μόνο live, αν ξεκινήσεις να βλέπεις κάτι το αποθηκεύει για μετά Πχ τώρα παίζει την ταινία που πήρε τα όσκαρ πέρσι, πάτησα και ειδα 1 λεπτό και μου την έχει διαθέσιμη για όταν θελήσω να την δω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
Hawk_K Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Lumini είπε Είναι για γονείς οι οποίοι βαρέθηκαν το σκουπιδο πρόγραμμα του νετλφιξ... Απλά να σου πω ότι δεν είναι μόνο live, αν ξεκινήσεις να βλέπεις κάτι το αποθηκεύει για μετά Πχ τώρα παίζει την ταινία που πήρε τα όσκαρ πέρσι, πάτησα και ειδα 1 λεπτό και μου την έχει διαθέσιμη για όταν θελήσω να την δω Ναι οκ δεν διαφωνω, εγώ έχω οτε tv και τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο έκανα αίτηση διακοπής. Μόνο αθλητικά έβλεπα και δεν νομίζω ότι αξίζουν τόσα λεφτά. Λογικα΄έχεις και το replay τω για αυτό και μπορείς να το δεις χωρίς να είναι "live"
Hawk_K Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Αν εχεις 50αρα Ξανακοιταξε το με OTT πρεπει να σε συμφερει για μονο τα αθλητικα Αλλα μονο σαν πακετο με 50αρα και πανω Μέχρι τώρα είχα, 24άρι adsl και τηλεφωνο κλασσικο, απεριόριστο σταθερο και λίγο κινητά + OTE TV full pack, 48 ευρώ το μήνα. Αν δεν κάνω λάθος 23 το ιντερνετ+ τηλέφωνο και 25 το tv. Σήμερα που πήραν τηλέφωνο επειδή έκανα αίτηση διακοπής μου δίνουν μια προσφορά πο έχει το ίδιο ιντερνετ/τηλέφωνο + οτε tv sports στα 38 το μήνα. Χωρίς την τηλεόραση μου αφήνουν το ιντερνετ και το τηλέφωνο στα 27. Σκέφτομαι πως με συμφέρει μόνο αν κρατήσω την τηλεόραση καθώς με 30 ευρώ βρίσκω vdsl σε άλλες εταιρίες αν θέλω μόνο ίντερνετ. Και adsl με κάτω από 25 ευρώ. Απόψεις;
aek21.23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Μέχρι τώρα είχα, 24άρι adsl και τηλεφωνο κλασσικο, απεριόριστο σταθερο και λίγο κινητά + OTE TV full pack, 48 ευρώ το μήνα. Αν δεν κάνω λάθος 23 το ιντερνετ+ τηλέφωνο και 25 το tv. Σήμερα που πήραν τηλέφωνο επειδή έκανα αίτηση διακοπής μου δίνουν μια προσφορά πο έχει το ίδιο ιντερνετ/τηλέφωνο + οτε tv sports στα 38 το μήνα. Χωρίς την τηλεόραση μου αφήνουν το ιντερνετ και το τηλέφωνο στα 27. Σκέφτομαι πως με συμφέρει μόνο αν κρατήσω την τηλεόραση καθώς με 30 ευρώ βρίσκω vdsl σε άλλες εταιρίες αν θέλω μόνο ίντερνετ. Και adsl με κάτω από 25 ευρώ. Απόψεις; είναι μια χαρά προσφορά,δεν αξίζει για 8 ευρώ το μήνα να κόψεις αθλητικά,εκτός πια αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου .. ADSL ως νέα σύνδεση πάλι δε προτείνω προσωπικά σε κανέναν...μπαίνουμε 2020..
Hawk_K Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, aek21.23 είπε είναι μια χαρά προσφορά,δεν αξίζει για 8 ευρώ το μήνα να κόψεις αθλητικά,εκτός πια αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου .. ADSL ως νέα σύνδεση πάλι δε προτείνω προσωπικά σε κανέναν...μπαίνουμε 2020.. Λογικά θα ανανεώσω αυτό με τα 38 ευρώ. Για το adsl δεν έχεις αδικο, αλλά θέλουν 10 ευρώ παραπάνω για κάτι που πράκτικά δεν χρειάζομαι. Αυτή τη στιγμή πιάνω στο σπίτι 22-24mps σταθερά. Άνετα τρέχουν 2 πράγματα ταυτόχρονα, συνήθως έχω παιχνίδι και μουσική μέσω spotify και δεν κολάει κάτι. Επίσης έχω και στο μυαλό ότι τώρα θελουν 10 ευρώ παραπάνω αλλά σίγουρα θα πάρουν τηλέφωνο με την σουπερ ντούπερ προσφορά η οποία είναι μόνο τηλεφωνική και δίνουν vdsl στα 30 ευρώ 😉. Επίσης, είναι και για διάρκεια 1 έτους οπότε του χρόνου τα Χριστούγεννα το βλέπω αν δεν μου προτείνουν κάτι άλλο μέσα στη χρονιά. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Hawk_K
aek21.23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Hawk_K είπε Λογικά θα ανανεώσω αυτό με τα 38 ευρώ. Για το adsl δεν έχεις αδικο, αλλά θέλουν 10 ευρώ παραπάνω για κάτι που πράκτικά δεν χρειάζομαι. Αυτή τη στιγμή πιάνω στο σπίτι 22-24mps σταθερά. Άνετα τρέχουν 2 πράγματα ταυτόχρονα, συνήθως έχω παιχνίδι και μουσική μέσω spotify και δεν κολάει κάτι. Επίσης έχω και στο μυαλό ότι τώρα θελουν 10 ευρώ παραπάνω αλλά σίγουρα θα πάρουν τηλέφωνο με την σουπερ ντούπερ προσφορά η οποία είναι μόνο τηλεφωνική και δίνουν vdsl στα 30 ευρώ 😉. Επίσης, είναι και για διάρκεια 1 έτους οπότε του χρόνου τα Χριστούγεννα το βλέπω αν δεν μου προτείνουν κάτι άλλο μέσα στη χρονιά. Εντάξει έλεγα για το αν άλλαζες εταιρεία δεν άξιζε να ξαναβάλεις 24άρα...πάντως αν όντως πιάνεις 22 είναι μια χαρά.
Hawk_K Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, aek21.23 είπε Εντάξει έλεγα για το αν άλλαζες εταιρεία δεν άξιζε να ξαναβάλεις 24άρα...πάντως αν όντως πιάνεις 22 είναι μια χαρά. Και να ήθελα, καμία άλλη δεν μου έδωσε προσφορά για adsl, μόνο vdsl. Ακόμη και ο ΟΤΕ τώρα την ύστατη στιγμή μου έδωσε 24άρι αλλιώς και αυτός με πήγαινε vdsl.
ripper386 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Υπάρχει κάποιος που έχει Full πακέτο και ζήτησε το ΟΤΤ; Σου δίνει τη δυνατότητα ο ΟΤΕ αν έχεις υπόλοιπο ας πούμε ένα χρόνο με δορυφορικό Full Pack να περάσεις τη συνδρομή σου σε ΟΤΤ;
Hawk_K Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω στο θέμα πως γίνεται η πρόταση που έχω γράψη παραπάνω από τον ΟΤΕ, δηλαδή 38ευρώ adsl24 + OTE TV sports. Λένε την τάδε του μήνα θα σας καλέσουμε για την τελική σας απόφαση. Και σκάει η απεργία του ΟΤΕ, άφαντος ο ΟΤΕ. Περνάει η ημερομηνία ληξης του συμβολαίου και του ίντερνετ και του TV. Επικοινωνώ με τον ΟΤΕ και δεν έχει προχωρήσιε κάποια αλλαγή, προχωράμε ξανά σε αίτηση διακοπής και τότε μετά από καμιά εβδομάδα επανέρχονται με την ίδια προσφορά την οποία εν τέλει αποδεχτήκαμε. Και για αυτές τις 10-15 μέρες που δεν έγινε καμία κίνηση λόγω απεργίας του ΟΤΕ, στον λογαριασμό που ήρθε φεσώθηκα ένα 20αρικάκι παραπάνω γιατί έληξαν οι όποιες εκπτώσεις. Όχι μόνο δεν πλήρωσα λιγότερο που αν είχα ανανεώσει έτσι θα ήταν, ούτε καν το παλιό ποσό. Το παλιό + 20 ευρώ. Δεν περιμένω κάτι, το ήξερα ότι θα γίνει έτσι αφού δεν έγινε η ανανέωση πριν την λήξη. Αλλά λέω, πρώτον είχαν απεργία και δεύτερον δεν σου κάνουν καμία ουσιαστική προσφορά αν δεν μπεις στο τελευταίο 10ήμερο του συμβολαίου γιατί ξέρουν πως κανείς δεν κάνει αίτηση νωρίτερα για αλλαγή κτλ για να μην πληρώσει το "πρόστιμο". Απλά σαπίλα, αυτό ήθελα να πω, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, ούτε και θα αλλάξει κάτι. Περιμένω τουλάχιστον μία κάποια έπτωση στον επόμενο όμως γιατί χρεώθηκα πάγια τα οποία πλέον υπόκεινται σε έκπτωση. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Hawk_K
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 παντως το σημα ειναι απιστευτο το βρισκεις ευκολα παντου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα