vairass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Για πείτε παιδιά αξίζει η μετάβαση σε αυτούς; Αξιζει αν έχεις κοινωνικό και νυχτερινό;
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Έλα πες την αλήθεια είδες τον διαγωνισμό για το Tesla model 3και ψήνεσαι; 😂
vairass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Έλα πες την αλήθεια είδες τον διαγωνισμό για το Tesla model 3και ψήνεσαι; 😂 Ε; όχι βρε... Με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση για αλλαγή. Συμφέρει η όχι;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 συμφέρει από την άποψη ότι είμαι στο πρόγραμμα liberty σε κοινωνικό και η έκπτωση του κοινωνινκού εφαρμόζεται στα 0.064 ανά κιλοβατόρα. δλδ έχω τζάμπα ρεύμα στην ουσία μέρα νύχτα
vairass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, whoose είπε συμφέρει από την άποψη ότι είμαι στο πρόγραμμα liberty σε κοινωνικό και η έκπτωση του κοινωνινκού εφαρμόζεται στα 0.064 ανά κιλοβατόρα. δλδ έχω τζάμπα ρεύμα στην ουσία μέρα νύχτα Ενας λέει όχι άλλος λέει ναι... Τελικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Ενας λέει όχι άλλος λέει ναι... Τελικά; ε αμα δεν πιστεύεις τι να σε κάνω, δες τον λογαριασμό μου τότε. )έναντι
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 συγγνωμη αλλα ... λογαριασμος 92,4 khw με ΚΟΤ το ιδιο θα εβγαινε και στη ΔΕΗ μη σου πω λιγοτερα https://kantoliana.gr/dei/ 1
vairass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, whoose είπε ε αμα δεν πιστεύεις τι να σε κάνω, δες τον λογαριασμό μου τότε. )έναντι Φίλε μιλάμε για μεγάλη κατανάλωση τώρα αν αξίζει...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fredd0 είπε συγγνωμη αλλα ... λογαριασμος 92,4 khw με ΚΟΤ το ιδιο θα εβγαινε και στη ΔΕΗ μη σου πω λιγοτερα https://kantoliana.gr/dei/ κάνεις ένα μεγάλο λάθος. δες την τιμή της κιλοβατόρας όμως πριν γράψεις. ειναι 0.064 και όχι 0.1 που είναι τώρα στη δεή. η έκπτωση του κοτ στη watt and wolt υπολογιζεται στα 0.064 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, whoose είπε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. δες την τιμή της κιλοβατόρας όμως πριν γράψεις. ειναι 0.064 και όχι 0.1 που είναι τώρα στη δεή. η έκπτωση του κοτ στη watt and wolt υπολογιζεται στα 0.064 Αυτό μου είπαν κ εμένα από εκεί αλλά... Αν υπολογίσουμε νυχτερινό 1982 συν ΚΟΤ Β.... Συν τα νέα μέτρα για έκπτωση έως 65% Τι βγαίνει πιο φθηνό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα