mils Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εβαλα καρτα στο κινητο για καποιους μηνες και τωρα που πηγα να βαλω μου λεει οτι ο συγκεκριμενος αριθμος δεν χρησιμοποιειται.Πηγα σε καταστημα της cosmote και μου ειπαν οτι ο αριθμος μου μπορει να δωθει σε καποιον αλλο και να τον χρησιμοποιει αλλος εφοσον δεν ειχα βαλει καρτα για καιρο. Απο την τραπεζα μπορει να μου στειλουν προσωπικες πληροφορεις στο κινητο η απο αλλες υπηρεσιες οπως ο οαεδ που εχουν τον αριθμο μου η σε αλλες περιπτωσεις οπως κωδικους ασφαλειας σε facebook κλπ..Μην γινουν και σοβαρες παρεξηγησεις αν ψαχνουν εμενα και ο αλλος που θα εχει τον αριθμο μου τους το κλεινει χωρις εξηγησεις και να νομιζουν οτι ειμαι εγω. Μου λεει ο υπαλληλος στο καταστημα της cosmote δεν ξερω αν προλαβει να γινει κατι ωστε να μην παρει καποιος αλλος τον αριθμο μου.Στειλαμε αιτηση απο καταστημα της cosmote στην cosmote στις 7-12-2019 για την επαναχωρηγηση του αριθμου μου.Ακομα τιποτα. Δεν με ειχαν παρει και και τηλ να μου πουν οτι υπαρχει περιπτωση ο αριθμος του τηλ μου να παει σε αλλον αν δεν βαλω καρτα για καποιο χρονικο διαστημα. Εχω και τα χαρτια που γραφουν οτι ειμαι ο κατοχος αυτου του αριθμου απο τον νομο που ειχε βγει...Η δεν ισχυουν αυτα τα χαρτια ωστε να φαινεται πιος ειναι ο κατοχος του αριθμου???? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από mils
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Τοσο καιρό δεν το έιχες χρειαστεί;Τράπεζες ΟΑΕΔ? Δεν χάνεται ο αριθμός απο την μια μερα στην αλλη.Πρέπει να περάσουν 13 μηνες απο την τελευταία ανανέωση.
mils Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Περασε καιρος!!Τι σημασια εχει αν δεν το ειχα χρειαστει τοσο καιρο για τραπεζες-οαεδ????????? Ξερω εγω ποτε θα μου ερχοταν καποιο μηνυμα????Τουλαχιστον θα ερχοταν οι πληροφορειες σε μενα και οχι σε αλλον. Το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα για αυτο και μπορει να γινουν μπερδεματα.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό είναι να σου είχε κλειδώσει ήδη τουλάχιστον 6 μήνες. Οπότε και να σου είχαν στείλει κάτι...............δεν θα το έβλεπες. Αυτά τα προσέχουν ,τώρα θα περιμένεις.Δοκίμασες να καλέσεις να δεις;Λογικά αν δεν σου βγάζει ότι είναι ενεργό νούμερο θα στο επιστρέψουν. Νομίζω ότι στελνουν σμς ότι λήγει το νούμερο ενω σε whatsup app βλέπεις και πότε λήγει η σύνδεση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Ukforthemoment
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Οι αριθμοι που δεν χρησιμοποιούνται επιστρέφουν στον παροχο και μπορούν να διατεθούν εκ νεου σε πελάτες.
vasilllis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Πας τραπεζες,ελτα,οαεδ κλπ και κανεις αλλαγη αριθμου.Στα fb κλπ ειναι πιο ευκολο καθως γινεται απο pc.
mils Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Πως διαγραφεται τωρα ο αριθμος του κινητου απο το gmail??Οτι παω να αλλαξω θελει να μου στηλει στο κινητο κωδικο επαληθευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα