DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, katman2000 είπε για να το βρεις πρεπει να ειναι ανοιχτο Σίγουρα ; Νομίζω πως δείχνει που το είχε "βρει" τελευταία φορά (μπορεί να κάνω και λάθος). Πάντως όπως λέει και ο narayan μπορεί να δει προηγούμενες στιγμές.
georgeγ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 το οτι δεν σου εμφανιζει την τοποθεσια το Σαββατο σημαινει ειτε οτι δεν ειχες ανοιχτη εσυ την τοποθεσια σου ειτε αυτος που πηρε το τηλεφωνο σου εσβησε ολα τα δεδομενα,ιστορικο τοποθεσιας κτλ
thant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αφού το έχασες τουλάχιστον γνωρίζεις το ΙΜΕΙ της συσκευής; Νομιζω ότι μπορείς να το μπλοκάρεις μέσω της εταιρίας κινητής που έχεις. 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Αν ειναι samsung και ειχες κανει samsung account μπορεις να το βρεις. αν οχι πηγαινε αστυνομια, δηλωσε κλοπη και με το αποδεικτικο χαρτι και το κουτι/IMEI της συσκευης για απενεργοποιηση της συσκευης για παντα στον παροχο σου. το δευτερο δεν σε βοηθαει αλλα ηθικη ικανοποιηση 2
dkstopo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ποιο μοντέλο ήταν? Πόση είναι η αξία του? Έχεις τσόντες μέσα? Ιδιαίτερες στιγμές? Έχει κλείδωμα συσκευής?
DsQ25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μικρο το κακο...Παλιο κινητο ηταν και μικρης αξιας, samsung j3 του 16. Για 'υτο και δεν ειχα ασχοληθει με εφαρμογες εντοπισμου κλπ. Αλλα οπως κ να χει ειναι ξενερα.. ειδικα αν το εχουν παρει απτην δουλεια που κατα 90% εκει το αφησα
ardi21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DsQ25 είπε Μικρο το κακο...Παλιο κινητο ηταν και μικρης αξιας, samsung j3 του 16. Για 'υτο και δεν ειχα ασχοληθει με εφαρμογες εντοπισμου κλπ. Αλλα οπως κ να χει ειναι ξενερα.. ειδικα αν το εχουν παρει απτην δουλεια που κατα 90% εκει το αφησα Να μπει ο αλλος στην διαδικασια να παρει ενα τετοιο κινητο που δεν αξιζει απολυτως τιποτα, μου φαινεται δυσκολο, τι να πω. Μηπως τελικα σου επεσε? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από ardi21
Papakaliati Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δεν νομίζω να κάθησε να συνομμωτησε όλο το γραφείο με σκοπό να φάνε ένα κινητό 4ετιας. Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο, κανείς δεν θα διακινδυνεψει την δουλειά του για κινητό αξίας 100 ευρώ) , είτε το έχασες αλλού( που μάλλον αυτό συνέβη, απλά είσαι πεπεισμένος ότι επειδή σε μισουνε στο φαγάνε). 1
LynnJames Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω θα ελεγα να αλλαξεις δουλεια..εφοσον ειναι τοσο τοξικο το περιβαλλον εκει μεσα.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από LynnJames 1
Iliaz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ardi21 είπε Να μπει ο αλλος στην διαδικασια να παρει ενα τετοιο κινητο που δεν αξιζει απολυτως τιποτα, μου φαινεται δυσκολο, τι να πω. Μηπως τελικα σου επεσε? Πριν από 2-3 χρόνια είχαν κλέψει το Sony xperia e1 του πατέρα μου, μιλάμε για κινητό ούτε 20€ μετά από τόσα χρόνια χρίση. Δοκίμασα εντοπισμό συσκευής αλλά τίποτα. Μετά απο 6 μήνες αφού του το είχαν κλέψει μπαίνω έτσι για πλάκα μπας και το βρω. Τελικά ήταν στην Κορυτσά, Αλβανία 1 2
ardi21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Δεν νομίζω να κάθησε να συνομμωτησε όλο το γραφείο με σκοπό να φάνε ένα κινητό 4ετιας. Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο, κανείς δεν θα διακινδυνεψει την δουλειά του για κινητό αξίας 100 ευρώ) , είτε το έχασες αλλού( που μάλλον αυτό συνέβη, απλά είσαι πεπεισμένος ότι επειδή σε μισουνε στο φαγάνε). Τι 100 ευρω... Oυτε 50 δεν αξιζει να δωσει καποιος. Και μιλαμε για καινουργιο. Ποσο μαλλον οταν ειναι μεταχειρισμενο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από ardi21
lek88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, thant είπε Αφού το έχασες τουλάχιστον γνωρίζεις το ΙΜΕΙ της συσκευής; Νομιζω ότι μπορείς να το μπλοκάρεις μέσω της εταιρίας κινητής που έχεις. Πολύ σωστά! Αν πας με την ταυτότητα σου και το imei σε ένα αστυνομικό τμήμα μπορούν να μπλοκάρουν την συσκευή και να μη δέχεται sim κανενός παροχου. Κάτι που το κάνει άχρηστο στον άλλον 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, lek88 είπε Πολύ σωστά! Αν πας με την ταυτότητα σου και το imei σε ένα αστυνομικό τμήμα μπορούν να μπλοκάρουν την συσκευή και να μη δέχεται sim κανενός παροχου. Κάτι που το κάνει άχρηστο στον άλλον Ο παροχος το κανει αυτο οχι το ΑΤ. Το ΑΤ δινει ενα χαρτι που υποδηλωνει κλοπη 3 ώρες πριν, ardi21 είπε Τι 100 ευρω... Oυτε 50 δεν αξιζει να δωσει καποιος. Και μιλαμε για καινουργιο. Ποσο μαλλον οταν ειναι μεταχειρισμενο. 4 ώρες πριν, Papakaliati είπε Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο, Καλωδιο 3€ μου εχουν κλεψει, αλλη φορα παλιο επεξεργαστη αξιας 10€. Δεν κοιταει καποιος ποσο κανει κατι για να το κλεψει. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Όποιος κλέβει κινητό το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το κλείσει και να πετάξει και τη sim. Ο TS λέει ότι έπαιρνε τηλέφωνο για 2 μέρες και χτύπαγε κανονικά. Οπότε κάπου του έπεσε ή κάπου παράπεσε
talibanakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Xacti είπε Όποιος κλέβει κινητό το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το κλείσει και να πετάξει και τη sim. Ο TS λέει ότι έπαιρνε τηλέφωνο για 2 μέρες και χτύπαγε κανονικά. Οπότε κάπου του έπεσε ή κάπου παράπεσε Κανονικα θα συμφωνουσα,αλλα ποιος μας λεει εμας,χωρις παρεξηγηση,οτι δεν του το καναν επιτηδες για αντιποινα για κατι που εχει κανει,και το εχουν χωσει στο αθορυβο καπου εκει τριγυρω; Σε τοξικο περιβαλλον και να ειναι σωστος δυσκολο,καποια παπαρια θα εχει κανει θελοντας και μη,και οι αλλοι μπορει να τα πηραν,οπως τα παιρνει και αυτος μαζι τους.. Ετσι και θα του σπασουν τα νευρα,και μετα θα το βρουν "τυχαια" παραπεταμενο ωστε να ειναι καλυμενοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα