Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, katman2000 είπε

για να το βρεις πρεπει να ειναι ανοιχτο

Σίγουρα ;

Νομίζω πως δείχνει που το είχε "βρει" τελευταία φορά (μπορεί να κάνω και λάθος).

Πάντως όπως λέει και ο narayan μπορεί να δει προηγούμενες στιγμές.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το οτι δεν σου εμφανιζει την τοποθεσια το Σαββατο σημαινει ειτε οτι δεν ειχες ανοιχτη εσυ την τοποθεσια σου ειτε αυτος που πηρε το τηλεφωνο σου εσβησε ολα τα δεδομενα,ιστορικο τοποθεσιας κτλ

Δημοσ.

Αφού το έχασες τουλάχιστον γνωρίζεις το ΙΜΕΙ της συσκευής; Νομιζω ότι μπορείς να το μπλοκάρεις μέσω της εταιρίας κινητής που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι samsung και ειχες κανει samsung account μπορεις να το βρεις.

αν οχι πηγαινε αστυνομια, δηλωσε κλοπη και με το αποδεικτικο χαρτι και το κουτι/IMEI της συσκευης για απενεργοποιηση της συσκευης για παντα στον παροχο σου.

το δευτερο δεν σε βοηθαει αλλα ηθικη ικανοποιηση

• Like 2
Δημοσ.

Μικρο το κακο...Παλιο κινητο ηταν και μικρης αξιας, samsung j3 του 16. Για 'υτο και δεν ειχα ασχοληθει με εφαρμογες εντοπισμου κλπ. 

Αλλα οπως κ να χει ειναι ξενερα.. ειδικα αν το εχουν παρει απτην δουλεια που κατα 90% εκει το αφησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DsQ25 είπε

Μικρο το κακο...Παλιο κινητο ηταν και μικρης αξιας, samsung j3 του 16. Για 'υτο και δεν ειχα ασχοληθει με εφαρμογες εντοπισμου κλπ. 

Αλλα οπως κ να χει ειναι ξενερα.. ειδικα αν το εχουν παρει απτην δουλεια που κατα 90% εκει το αφησα

Να μπει ο αλλος στην διαδικασια να παρει ενα τετοιο κινητο που δεν αξιζει απολυτως τιποτα, μου φαινεται δυσκολο, τι να πω.

Μηπως τελικα σου επεσε?

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάθησε να συνομμωτησε όλο το γραφείο με σκοπό να φάνε ένα κινητό 4ετιας. Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο, κανείς δεν θα διακινδυνεψει την δουλειά του για κινητό αξίας 100 ευρώ) , είτε το έχασες αλλού( που μάλλον αυτό συνέβη, απλά είσαι πεπεισμένος ότι επειδή σε μισουνε στο φαγάνε).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα ελεγα να αλλαξεις δουλεια..εφοσον ειναι τοσο τοξικο το περιβαλλον εκει μεσα..

Επεξ/σία από LynnJames
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Να μπει ο αλλος στην διαδικασια να παρει ενα τετοιο κινητο που δεν αξιζει απολυτως τιποτα, μου φαινεται δυσκολο, τι να πω.

Μηπως τελικα σου επεσε?

Πριν από 2-3 χρόνια είχαν κλέψει το Sony xperia e1  του πατέρα μου, μιλάμε για κινητό ούτε 20€ μετά από τόσα χρόνια χρίση. Δοκίμασα εντοπισμό συσκευής αλλά τίποτα. Μετά απο 6 μήνες αφού του το είχαν κλέψει μπαίνω έτσι για πλάκα μπας και το βρω. Τελικά ήταν στην Κορυτσά, Αλβανία

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Δεν νομίζω να κάθησε να συνομμωτησε όλο το γραφείο με σκοπό να φάνε ένα κινητό 4ετιας. Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο, κανείς δεν θα διακινδυνεψει την δουλειά του για κινητό αξίας 100 ευρώ) , είτε το έχασες αλλού( που μάλλον αυτό συνέβη, απλά είσαι πεπεισμένος ότι επειδή σε μισουνε στο φαγάνε).

Τι 100 ευρω... Oυτε 50 δεν αξιζει να δωσει καποιος. Και μιλαμε για καινουργιο. Ποσο μαλλον οταν ειναι μεταχειρισμενο.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
18 ώρες πριν, thant είπε

Αφού το έχασες τουλάχιστον γνωρίζεις το ΙΜΕΙ της συσκευής; Νομιζω ότι μπορείς να το μπλοκάρεις μέσω της εταιρίας κινητής που έχεις.

Πολύ σωστά! Αν πας με την ταυτότητα σου και το imei σε ένα αστυνομικό τμήμα μπορούν να μπλοκάρουν την συσκευή και να μη δέχεται sim κανενός παροχου. Κάτι που το κάνει άχρηστο στον άλλον 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, lek88 είπε

Πολύ σωστά! Αν πας με την ταυτότητα σου και το imei σε ένα αστυνομικό τμήμα μπορούν να μπλοκάρουν την συσκευή και να μη δέχεται sim κανενός παροχου. Κάτι που το κάνει άχρηστο στον άλλον 

Ο παροχος το κανει αυτο οχι το ΑΤ. Το ΑΤ δινει ενα χαρτι που υποδηλωνει κλοπη

3 ώρες πριν, ardi21 είπε

Τι 100 ευρω... Oυτε 50 δεν αξιζει να δωσει καποιος. Και μιλαμε για καινουργιο. Ποσο μαλλον οταν ειναι μεταχειρισμενο.

4 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Είτε κάποιος από μόνος του το πήρε (που το θεωρώ απίθανο,

Καλωδιο 3€ μου εχουν κλεψει, αλλη φορα παλιο επεξεργαστη αξιας 10€. Δεν κοιταει καποιος ποσο κανει κατι για να το κλεψει.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Όποιος κλέβει κινητό το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το κλείσει και να πετάξει και τη sim. Ο TS λέει ότι έπαιρνε τηλέφωνο για 2 μέρες και χτύπαγε κανονικά. Οπότε κάπου του έπεσε ή κάπου παράπεσε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Xacti είπε

Όποιος κλέβει κινητό το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το κλείσει και να πετάξει και τη sim. Ο TS λέει ότι έπαιρνε τηλέφωνο για 2 μέρες και χτύπαγε κανονικά. Οπότε κάπου του έπεσε ή κάπου παράπεσε

Κανονικα θα συμφωνουσα,αλλα ποιος μας λεει εμας,χωρις παρεξηγηση,οτι  δεν του το καναν επιτηδες για αντιποινα για κατι που εχει κανει,και το εχουν χωσει στο αθορυβο καπου εκει τριγυρω;

Σε τοξικο περιβαλλον και να ειναι σωστος δυσκολο,καποια παπαρια θα εχει κανει θελοντας και μη,και οι αλλοι μπορει να τα πηραν,οπως τα παιρνει και αυτος μαζι τους..

Ετσι και θα του σπασουν τα νευρα,και μετα θα το βρουν "τυχαια" παραπεταμενο ωστε να ειναι καλυμενοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...