DsQ25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Ξεχασα το κινητο μου στη δουλεια και την επομενη μερα που πηγα οι υπευθυνοι μου ειπαν οτι δεν βρηκαν κατι. Στο μερος που το αφηνω παντα δεν εχουν προσβαση πελατες μονο το προσωπικο. Να σας πω οτι η σχεση που ειχα με τα ατομα εκει μεσα ηταν σκατα, δεν εχω ξανα δει τετοια μιζερια ... Τι μου προτεινετε να κανω? Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να μπλεξω με μηνυσεις κλπ Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από DsQ25
mcstefan7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Τσέκαρε αν έχει κάμερες και ζήτα να δεις το υλικό. Και εμένα την προηγούμενη βδομάδα μου έκλεψαν το κινητό όταν κατέβηκα σε πελάτη.
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Είσαι σίγουρος ότι το ξέχασες εκεί; Αν ναι, δε γινόταν να καλέσεις κάποιον όταν το πήρες χαμπάρι;
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μου έχουν κλέψει και εμένα κινητό και σίγουρα είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Αν υπάρχουν κάμερες όπως είπε και ο mcstefan7 ζήτα να δεις υλικό. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και θεωρώ ότι ο κάθε επιχειρηματίας θα θέλει να βρεθεί ο υπαίτιος, ο οποίος φυσικά με συνοπτικές διαδικασίες θα πάει σπίτι του, και πολύ καλά θα κάνει. Δεν θα το άφηνα έτσι εγώ, η μήνυση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αν και εφόσον δεν βγάλεις άκρη. 2
fredd0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 και τα android και τα iphone εχουν υπηρεσια find my phone. 2
DsQ25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διστυχως δεν εχει καμερες εκει. Εχω μια μικρη αμφιβολια οτι μπορει να μου επεσε στο δρομο με το μηχανακι αλλα οποτε φευγω το βαζω στο τσαντακι οποτε δεν νομιζω να το πηρα γιατι την ωρα που ετοιμαζομουν να φυγω, μου μιλησε μια κοπελα να την βοηθισω σε κατι και το ακουμπισα στο παγκο οποτε μαλλον το ξεχασα εκει. Μολις εφτασα σπιτι και ειδα οτι δεν το εχω, πηρα πρωτα τηλ στο αριθμο που χτυπαγε κανονικα και μετα στο μαγαζι και μου ειπαν δεν βρηκαν κατι...αν μου χε πεσει στο δρομο θα χτυπαγε ακομα?? Μεχρι σημερα χτυπαγε, δηλαδη μια μερα μετα.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από DsQ25
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DsQ25 είπε Διστυχως δεν εχει καμερες εκει. Εχω μια μικρη αμφιβολια οτι μπορει να μου επεσε στο δρομο με το μηχανακι αλλα οποτε φευγω το βαζω στο τσαντακι οποτε δεν νομιζω να το πηρα γιατι την ωρα που ετοιμαζομουν να φυγω, μου μιλησε μια κοπελα να την βοηθισω σε κατι και το ακουμπισα στο παγκο οποτε μαλλον το ξεχασα εκει. Μολις εφτασα σπιτι και ειδα οτι δεν το εχω, πηρα πρωτα τηλ στο αριθμο που χτυπαγε κανονικα και μετα στο μαγαζι και μου ειπαν δεν βρηκαν κατι...αν μου χε πεσει στο δρομο θα χτυπαγε ακομα?? Μεχρι σημερα χτυπαγε, δηλαδη μια μερα μετα.. Δοκίμασες στο χάρτη να σου δείξει που είναι ? https://www.google.com/search?q=google+find+my+device&rlz=1C1GCEU_enGR820GR820&oq=google+find+my+de&aqs=chrome.0.0j69i57j0l3j69i60l3.6446j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 για δες αν στο δείχνει κάπου τελευταία φορά (υποθετω ότι είναι android) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo
Narayan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 https://www.google.com/android/find Κάνε login στο Google και πήγαινε στο παραπάνω link.
DsQ25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω παιδια! Δεν το ηξερα αυτο να το κανω νωριτερα. Τωρα που ειναι κλειστο γινεται ακομα? Μου λεει "Αδυναμία σύνδεσης στη συσκευή" Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από DsQ25
Narayan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Έχει από κάτω μια επιλογή Maps Timeline, πήγαινε εκεί για να δείς που ήταν τελευταία.
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αν ειχες κανει αυτα εδω μπορει να το ειχες βρει τωρα
DsQ25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το κινητο το ειχα τελευταια φορα το Σαββατο απογευμα που εφυγα απτην δουλεια.. Κυριακη κ μεχρι σημερα το μεσιμερη που εφυγα απτην δουλεια χτυπαγε κανονικα... Δεν σκεφτηκα να κανω κατι νωριτερα.. Εχω ικανους να το πηραν και οι υπευθυνοι αν το αφησα εκει, για τετοια ατομα μιλαμε.. Τι να κανω τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα