gherudos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχουμε ένα θέμα στο σπίτι, γίνεται κατάληψη της τηλεόρασης του σαλονιού για gtnm και αλλες μπούρδες, ο μπαμπάς δηλαδή εγώ πρέπει να βρω ένα τρόπο για να παίζω Ps4 από την κρεβατοκάμαρα χωρίς να μετακινώ την κονσόλα. Δοκίμασα το remote play και πιο lag πεθαίνεις. Δεν θέλω καν να μπω στον κόπο για powerline γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι θα υπάρχει θέμα με lag. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει την εμπειρία, δηλαδή να το έχει δουλέψει με utp to HDMI. Γιατί να αγοράσω 20 μέτρα καλώδιο HDMI για να περάσω από τις πρίζες του τοίχου δεν νομίζω να χωρέσει από τα κανάλια άσε που θα είναι και πιο ακριβό. Κάποια λύση δοκιμασμένη για utp to HDMI adaptor;
zx1234r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, gherudos είπε Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχουμε ένα θέμα στο σπίτι, γίνεται κατάληψη της τηλεόρασης του σαλονιού για gtnm και αλλες μπούρδες, ο μπαμπάς δηλαδή εγώ πρέπει να βρω ένα τρόπο για να παίζω Ps4 από την κρεβατοκάμαρα χωρίς να μετακινώ την κονσόλα. Δοκίμασα το remote play και πιο lag πεθαίνεις. Δεν θέλω καν να μπω στον κόπο για powerline γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι θα υπάρχει θέμα με lag. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει την εμπειρία, δηλαδή να το έχει δουλέψει με utp to HDMI. Γιατί να αγοράσω 20 μέτρα καλώδιο HDMI για να περάσω από τις πρίζες του τοίχου δεν νομίζω να χωρέσει από τα κανάλια άσε που θα είναι και πιο ακριβό. Κάποια λύση δοκιμασμένη για utp to HDMI adaptor; Ένα σχόλιο μονάχα, άσχετο με το πρόβλημα. Μοιράσου και με τους υπόλοιπους το μυστικό που σε κάνει να παίζεις ps4 όντας πατέρας. Έχουμε απορίες. Συνήθως τα κινέζικα hdmi utp έχουν θέματα. θα πρότεινα να διαβάσεις reviews για επώνυμα και τσιμπημένα. Όπως πχ το PureLink HDMI CatX HDBaseT Ext HD50. Το συγκεκριμένο το είχε βάλει γνωστός μου στην εταιρία του και ήταν ικανοποιημένος βέβαια τα έσταξε και για το σύστημα αυτό και για ποιοτικό καλώδιο hdmi και ethernet.
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δες και μια αυτό το βιντεάκι που δοκιμάζει διάφορες hdmi over ip λύσεις και τις συγκρίνει.
gherudos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι απλό, βάζεις τα παιδιά για υπνο στις 22:30 και μετά έχεις δικό σου το σαλόνι ΝΟΤ! Το 2ο εμπόδιο είναι τα τηλεσκουπιδια gntm και κάτι για μέλισσεςεκει δεν έχω βρει λύση ακόμα. Αλλά όταν είναι ελεύθερη τηλεοραση παίζω μέχρι τη 01:30 και βγάζω το άχτι μου. Οχι βέβαια κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα. Για το κυρίως θέμα μας τωρα, είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 100€ αν είναι να κάνω τη δουλειά μου... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από gherudos
zx1234r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, gherudos είπε Είναι απλό, βάζεις τα παιδιά για υπνο στις 22:30 και μετά έχεις δικό σου το σαλόνι ΝΟΤ! Το 2ο εμπόδιο είναι τα τηλεσκουπιδια gntm και κάτι για μέλισσεςεκει δεν έχω βρει λύση ακόμα. Αλλά όταν είναι ελεύθερη τηλεοραση παίζω μέχρι τη 01:30 και βγάζω το άχτι μου. Οχι βέβαια κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα. Για το κυρίως θέμα μας τωρα, είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 100€ αν είναι να κάνω τη δουλειά μου... Χμμμ....έχεις ps4 αλλιώς θα πρότεινα μία δοκιμή με chromecast. Το wifi σου υποστηρίζει 5ghz?
gherudos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, zx1234r είπε Χμμμ....έχεις ps4 αλλιώς θα πρότεινα μία δοκιμή με chromecast. Το wifi σου υποστηρίζει 5ghz? Ναι υποστηρίζει, έχω το γνωστό σε όλους ASUS της wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα