Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατεστησα το smart switch συνδεσα ενα κινητο που ειχα και αμεσως πεταξε μπλε οθονη, εκανα επανεκινηση και εκτος οτι δε μπορουσα πια να κανω ουτε απεγκατασταση το smart switch καθε φορα που πηγαινα να το κανω επανεγκατασταση μου εγραφε κατι περιεργα ''applying transforms. Verify that specified transform paths are valid'' κατι τετοιο.

Εκανα επαναφορα συστηματος καμια ωρα πριν, πλεον μπορω να κανω εγκατασταση το smart switch αλλα καθε φορα που κανω sfc/scannow να κανει επιδιορθωση το registry μου βγαζει ''Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.'' Τι επαναφορες εκανα, τι ''Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth'' εντολες ετρεξα σε normal και safe mode συνεχεια μου βγαζει ''Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.''

Μου εχει κανει το registry που*&(&να, μπορει καποιος να με βοηθησει ή να με παραμπεψει σε καποιο tool?

78892902_671635359908070_5979678981044043776_n.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δοκιμασω να κανω reinstall τοτε, πραγματικα εχω τρελαθει δε ξερω τι να κανω, εχω χρησιμοποιησει τοσες φορες το smartswitch πριν 1 εβδομαδα κιολας τετοιο πραγμα δεν επαθα ποτε, τωρα εκανα ''scanning and repairing'' στον ssd και κολλησε στο 12% για παντα, στο τελος με βλεπω για format 😕

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Θα δοκιμασω να κανω reinstall τοτε, πραγματικα εχω τρελαθει δε ξερω τι να κανω, εχω χρησιμοποιησει τοσες φορες το smartswitch πριν 1 εβδομαδα κιολας τετοιο πραγμα δεν επαθα ποτε, τωρα εκανα ''scanning and repairing'' στον ssd και κολλησε στο 12% για παντα, στο τελος με βλεπω για format 😕

Μήπως τελικά έχει κάποιο θέμα ο δίσκος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μήπως τελικά έχει κάποιο θέμα ο δίσκος? 

Δεν εχω τι παραμικρη ιδεα, δεν μου ειχε δειξει τετοια σημαδια στο παρελθον εκτος οτι πιο παλια παλι κολλουσε για παντα καθε φορα που εκανα  ''scanning and repairing'' 

EDIT: FIXED! Εκανα repair τον Asmedia_USB3 του chipset μου και δε μου ξανα εβγαλε σφαλμα. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Αυτο ηταν τελικα με γλυτωσες απο μεγαλο κοπο

γεργε.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν εχω τι παραμικρη ιδεα, δεν μου ειχε δειξει τετοια σημαδια στο παρελθον εκτος οτι πιο παλια παλι κολλουσε για παντα καθε φορα που εκανα  ''scanning and repairing'' 

EDIT: FIXED! Εκανα repair τον Asmedia_USB3 του chipset μου και δε μου ξανα εβγαλε σφαλμα. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Αυτο ηταν τελικα με γλυτωσες απο μεγαλο κοπο

γεργε.png

Δεν έκανα τίποτα. 20 δευτερόλεπτα google-fu. Κράτα κανένα backup να είσαι σίγουρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...