Matthe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σήμερα παρατήρησα ενώ έκανα μεταφορά τα αρχεία μου κάποιος από τους δυο πρέπει να τα φτύνει γιατί "κολλάει" και γίνεται αυτό! ποιος φταίει και γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Matthe είπε Καλησπέρα σήμερα παρατήρησα ενώ έκανα μεταφορά τα αρχεία μου κάποιος από τους δυο πρέπει να τα φτύνει γιατί "κολλάει" και γίνεται αυτό! ποιος φταίει και γιατί; Λογικά ο νούμερο 1 που έχει τον λιγότερο ελεύθερο χώρο. Δοκίμασε ξανά αφού ελευθερώσεις κάπως χώρο σε αυτόν δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δεν νομίζω ότι τα φτύνει. Απλά επειδή είναι γεμάτος, έχει αρχίσει και "σέρνεται". Είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα στους SSD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matthe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 8:22 ΜΜ, SaFiS είπε Δεν νομίζω ότι τα φτύνει. Απλά επειδή είναι γεμάτος, έχει αρχίσει και "σέρνεται". Είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα στους SSD... Καλησπέρα διεγραψα και ελευθερο χωρο αλλα γινεται ακομη το ιδιο γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Trim έτρεξες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matthe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, SaFiS είπε Trim έτρεξες?? τι ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλαξε το sata καλωδιο μεταξύ τους και ξανά κάνε τεστ. Το τροφοδοτικό σου είναι καλό? Δοκιμασε να αλλάξεις και sata port. Κάνε και ενα backup τα αρχεία πρώτα αν δεν θες να τα χάσεις. Νομιζω η Samsung έχει εφαρμογή για firmware update. Δοκίμασε την. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 με 23 γιγα ελευθερα στον ssd τον έχεις γονατίσει να ξέρεις, θέλουν πάνω απο 10% ελεύθερο χώρο για να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα