Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Γειά σας Αγόρασα ένα ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και αυτό δεν δουλεύει τι να κάνω ?? Είχα αυτό Και αγόρασα αυτό https://ibb.co/Kzn9CWV 4 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε Γειά σας Αγόρασα ένα ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και αυτό δεν δουλεύει τι να κάνω ?? Είχα αυτό
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε Αγόρασα ένα ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και αυτό δεν δουλεύει τι να κάνω ?? πως τον δοκίμασες και δεν δουλεύει ? Δώσε 5v+ στο κόκκινο και το - στο μαύρο από έναν απλό φορτιστή κινητού (η οποιο αλλο τροφοδοτικο των 5volt) για να δεις αν δουλεύει Ενδέχεται να φταίει κάτι άλλο η να μην ανεβάζει θερμοκρασία για να ενεργοποιηθει
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το έβαλα στο λάπτοπ και δεν άναβε Η δύο ανεμιστήρες ίδια δεν είναι ?? Κανονικά δεν πρέπει να λειτουργούν ??
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε Το έβαλα στο λάπτοπ και δεν άναβε δοκίμασε αυτά που είπα παραπάνω Πιθανον να μην παίρνει εντολή και δεν δουλεύει στο λαπτοπ γιατί κάτι συμβαίνει
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, hp8 είπε Οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω μετά Και κάτι άλλο η μητρική είναι καινούργια πρίν μου ήρθε επειδή είχε χαλάσει η άλλη
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Έλα το δοκίμασα με το καλώδιο που μου είπες δούλευε ο ανεμιστήρας αλά στο λάπτοπ δεν δουλεύει τι θα φταίει ??
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε Έλα το δοκίμασα με το καλώδιο που μου είπες δούλευε ο ανεμιστήρας αλά στο λάπτοπ δεν δουλεύει τι θα φταίει ?? Βλέπεις ότι δεν δουλεύει η υποθέτεις λόγο του ότι δεν τον βλέπεις η δεν τον ακούς ? Αν ανοίγει το λαπτοπ δες στο bios μήπως υπάρχει κάποια επιλογή ενεργοποιησης - απενεργοποιησης του Άστο λίγο να ζεσταθεί και δες αν θα ξεκινησει πιθανόν έχει αισθητήρα ενεργοποιησης Αν μπαίνει στο λειτουργικό κατέβασε ένα πρόγραμμα θερμοκρασιών και τσέκαρε θερμοκρασίες και ανεβασετες αν μπορείς βαλε και τα στοιχεία του λαπτοπ
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το βλέπω έχω βγάλει το πληκτρολόγιο Στα bios δεν ξέρω άμα έχει καμία επιλογή . Το λάπτοπ μου είναι αυτό https://ibb.co/vz27ZRD
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 από μια ματιά που έριξα του δίνει αυτόν τον επεξεργαστή (δεν ξέρω αν έχεις αυτόν) ο οποίος φτάνει μαχιμουμ τους 100 δοκίμασε να το λειτουργήσεις αν γίνεται και δες με πρόγραμμα θερμοκρασίες
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Άστο φίλε μου ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου ,άναψε φαίνεται δουλεύει με αισθητήρα θερμοκρασίας
alkis13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το οτι το αλλαξες κακο δεν εκανε, ισα-ισα κι ολας. Το ψυγειο το φυσηξες και το καθαρισες; Αυτα συνηθως μπουκωνουν απο σκονη και η θερμοκρασιες πανε στο θεο
Greenday1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ναι το έχω καθαρίσει Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα