Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας 

Αγόρασα ένα ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και αυτό δεν δουλεύει τι να κάνω ??

Είχα αυτό 157589269969099951151282283095.jpg.f3958e5328827331b3190a66f73a8787.jpg

Και αγόρασα αυτό 

https://ibb.co/Kzn9CWV

4 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε

Γειά σας 

Αγόρασα ένα ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και αυτό δεν δουλεύει τι να κάνω ??

Είχα αυτό 157589269969099951151282283095.jpg.f3958e5328827331b3190a66f73a8787.jpg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε

πως τον δοκίμασες και δεν δουλεύει ? Δώσε 5v+ στο κόκκινο  και το - στο μαύρο από έναν απλό φορτιστή κινητού (η οποιο αλλο τροφοδοτικο των 5volt) για να δεις αν δουλεύει Ενδέχεται να φταίει κάτι άλλο η να μην ανεβάζει θερμοκρασία για να ενεργοποιηθει 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε

Το έβαλα στο λάπτοπ και δεν άναβε 

δοκίμασε αυτά που είπα παραπάνω  Πιθανον να μην παίρνει εντολή και δεν δουλεύει στο λαπτοπ γιατί κάτι συμβαίνει

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, hp8 είπε

Οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω μετά 

Και κάτι άλλο η μητρική είναι καινούργια πρίν μου ήρθε επειδή είχε χαλάσει η άλλη 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε

Έλα το δοκίμασα με το καλώδιο που μου είπες δούλευε ο ανεμιστήρας αλά στο λάπτοπ δεν δουλεύει τι θα φταίει ??

Βλέπεις ότι δεν δουλεύει η υποθέτεις λόγο του ότι δεν τον βλέπεις η δεν τον ακούς ? Αν ανοίγει το λαπτοπ δες στο bios μήπως υπάρχει κάποια επιλογή ενεργοποιησης - απενεργοποιησης του Άστο λίγο να ζεσταθεί και δες αν θα ξεκινησει πιθανόν έχει αισθητήρα ενεργοποιησης Αν μπαίνει στο λειτουργικό κατέβασε ένα πρόγραμμα θερμοκρασιών και τσέκαρε θερμοκρασίες και ανεβασετες αν μπορείς  βαλε και τα στοιχεία του λαπτοπ 

Δημοσ.

από μια ματιά που έριξα του δίνει   αυτόν  τον επεξεργαστή   (δεν ξέρω αν έχεις αυτόν) ο οποίος φτάνει μαχιμουμ  τους 100 δοκίμασε να το λειτουργήσεις αν γίνεται  και δες με πρόγραμμα θερμοκρασίες 

Δημοσ.

Το οτι το αλλαξες κακο δεν εκανε, ισα-ισα κι ολας.
Το ψυγειο το φυσηξες και το καθαρισες; Αυτα συνηθως μπουκωνουν απο σκονη και η θερμοκρασιες πανε στο θεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...