Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Moυ αρέσει που κάθεστε και συζητάτε για το αν έπρεπε ο άλλος να βάλει σήμα no parking κλπ. αφού το παρκάρισμα του audi είναι του στυλ "έλα μωρέ θα παρκάρω εδώ στην άκρη, χωράει ο άλλος να βγει" άρα γνώριζε και κατάλαβε ότι εκεί έχει είσοδο πάρκινγκ αλλιώς θα πάρκαρε ακριβώς μπροστά. Οπότε είτε είχε σήμα είτε όχι πάλι εκεί θα πάρκαρε αυτός.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου έχουν πει και το κουφό,ενώ είχε κλεισει μια τύπισσα το γκαράζ για κάνα 50λεπτο και δεν μπορούσα να βγω, "Αφού είχα βγάλει αλαρμ" μου λεει.Τις πινακίδες τις πήρε όμως η τροχαία που περνούσε. Είναι όπως λέει ο Xacti,αυτός που κλείνει τον άλλον δεν τον νοιάζει αν έχει σήμανση ή οχι και δικαιολογίες τύπου"δσν είδα ότι είναι γκαραζ" είναι ψεύτικες.Στις 99.9999% των περιπτώσεων είναι φως φανάρι ότι μπαινοβγαίνει αμάξι. Και ένα άλλο ψευτομαγκακι μου είπε ότι δεν έχει αριθμό άδειας το γκαράζ ,όπως λένε μερικοί ξερόλες εδώ μέσα,αφού του πήραν τις πινακίδες,παρολο που εχω μεγαλο αυτοκολλητο να φαινεται οτι ειναι εξοδος αυτοκίνητου, του είπα πανε στη πολεοδομία και κάνε με μήνυση. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από jmmys
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Xacti είπε Moυ αρέσει που κάθεστε και συζητάτε για το αν έπρεπε ο άλλος να βάλει σήμα no parking κλπ. αφού το παρκάρισμα του audi είναι του στυλ "έλα μωρέ θα παρκάρω εδώ στην άκρη, χωράει ο άλλος να βγει" άρα γνώριζε και κατάλαβε ότι εκεί έχει είσοδο πάρκινγκ αλλιώς θα πάρκαρε ακριβώς μπροστά. Οπότε είτε είχε σήμα είτε όχι πάλι εκεί θα πάρκαρε αυτός. Όλοι νομίζω ότι συμφωνούν ότι ιδιαίτερα ο οδηγός του audi πρέπει να είναι "σταρ_ιδικός" τύπος! Οπότε αν του το χτύπαγαν κιόλας, κανένας δεν θα έδειχνε συμπάθεια! Ή μπορεί νάπαθε και κάτι.... και να άφησε έτσι το αμάξι! Μια πιθανότητα βέβαια, πολύ ασθενική. Αλλά όσοι τον παραέκραξαν, ας κοιτάνε και τα χάλια των αλλονών! Δηλ. του κτιρίου των γιατρών. Κι αυτοί έβαλαν το χεράκι τους ώστε να προκληθεί αυτή η κατάσταση, όχι τόσο με σκοπούμενες ενέργειες, όσο από αμέλεια και αδιαφορία για το λοιπό κοινωνικό σύνολο - τους περίοικους/παρόδιους/γείτονες/περαστικούς! Οπότε μια συμπεριφορά χαμηλών τόνων, θα βοηθούσε περισσότερο. θα μπορούσαν 4-6 άτομα να σηκώσουν το audi και να το αφήσουν πάνω στο κοκκινωπό πεζοδρόμιο (με τα κόκκινα εμβόλιμα κεραμικά τουβλάκια) χωρούσε κι ελευθερώνονταν μία λουρίδα για αυτούς. Το ότι προτίμησαν την κλήση της τροχαίας, εμένα μου προκαλούν το αίσθημα του κακόψυχου, του ανώτερου (γιατρός είμαι, βγάζω πολλά, κάντε στη μπάντα!). Μπορει να έχουν και προηγούμενα με τον audakia. Το audi έφυγε. Οι υπεύθυνοι του κτιρίου των γιατρών να συμμορφωθούν με τα νόμιμα, ως προς τη διευθέτηση τπυ πεζοδρομίου τους (και της πόρτας). Eίναι εικόνα κοινωνικής ντρoπής-αναισθησίας! Ειδικά η απόσταση μεταξύ κολονακιού και "Καφάο?" είναι δεν είναι 1 μέτρο. Ή 1 και 10. Ο νόμος, αν θυμάμαι καλά, ορίζει σαν ελάχιστο το 1,20 σαν πέρασμα για ΑΜΕΑ με καροτσάκια και καρότσια γονέων. 50 λεπτά πριν, jmmys είπε Εμένα μου έχουν πει και το κουφό,ενώ είχε κλεισει μια τύπισσα το γκαράζ για κάνα 50λεπτο και δεν μπορούσα να βγω, "Αφού είχα βγάλει αλαρμ" μου λεει.Τις πινακίδες τις πήρε όμως η τροχαία που περνούσε. Είναι όπως λέει ο Xacti,αυτός που κλείνει τον άλλον δεν τον νοιάζει αν έχει σήμανση ή οχι και δικαιολογίες τύπου"δσν είδα ότι είναι γκαραζ" είναι ψεύτικες.Στις 99.9999% των περιπτώσεων είναι φως φανάρι ότι μπαινοβγαίνει αμάξι. Και ένα άλλο ψευτομαγκακι μου είπε ότι δεν έχει αριθμό άδειας το γκαράζ ,όπως λένε μερικοί ξερόλες εδώ μέσα,αφού του πήραν τις πινακίδες,παρολο που εχω μεγαλο αυτοκολλητο να φαινεται οτι ειναι εξοδος αυτοκίνητου, του είπα πανε στη πολεοδομία και κάνε με μήνυση. Για "άδεια" εννοούν οι "εξυπνάκηδες" την οικοδομική άδεια, όπου φαίνονται οι θέσεις στάθμευσης. Ή τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας Είναι παράνομη αυτή η απαίτησή τους/είναι προσωπικά δεδομένα σας. Μόνο η Πολεοδομία έχει δικαίωμα ελέγχου-επίδειξης τέτοιων εγγράφων. Οπότε όσοι επικαλούνται αυτό είναι σαν να λένε βλακείες. Κι είναι απόπειρα παραβίασης του νόμου των Π.Δ.! Η κοινή λογική λέει άλλα, πάνω από όλα! Αλλά και η έγκαιρη τοποθέτηση μιας πινακίδας των 10-20 ευρώ, απαλλάσσει από μελλοντικούς λακαμάδες και νταϊλίκια! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από testit
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 On 09/12/2019 at 17:13, Phoenix7 said: Έχω μερικά τέτοια αυτοκόλλητα για παν ενδεχόμενο και το site θυμάμαι αν τους στείλεις mail τα πρώτα 20 τα έστελναν δωρεάν Ο πιο σωστός. Και το κολλάς ακριβώς στο ύψος της μούρης του στο παρμπρίζ για να αναγκαστεί να το βγάλει προκειμένου να μπορέσει να φύγει από το παράνομο παρκάρισμα. Θα προμηθευτώ κι εγώ. Σε πιο μεγάλο υπάρχει;
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ο πιο σωστός. Και το κολλάς ακριβώς στο ύψος της μούρης του στο παρμπρίζ για να αναγκαστεί να το βγάλει προκειμένου να μπορέσει να φύγει από το παράνομο παρκάρισμα. Θα προμηθευτώ κι εγώ. Σε πιο μεγάλο υπάρχει; Κάποια εποχή - πριν 8-10 χρόνια - ήταν μόδα - και παρουσιάστηκαν πολλοί "ακτιβιστές"! Αλλά στη συνέχεια, έπεσαν κάποιες μπουνιές και μηνύσεις για φθορές και σταμάτησε άδοξα αυτή η "ακτιβισιά". Άμα είστε πολλοί οι ακτιβιστές, ας το δοκιμάσετε "συμβολικά", μην το κολλήσετε, απλά αποθέστε το. Ή καλύτερα, πετάξτε πολλά αντίτυπα δίπλα του. Η ζωή είναι απλά αριθημτικά δεδομένα! ΠΡΟΣΟΧΗ αυτή η ακτιβισιά ήταν υπέρ των δικαιωμάτων των πεζών (ιδιαίτερα των ΑΜΕΑ, καθώς έκλειναν τις ράμπες). Στο συγκεκριμένο άρθρο ο καυγάς είναι μεταξύ οδηγών. Οπότε ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από testit
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, testit said: Κάποια εποχή - πριν 8-10 χρόνια - ήταν μόδα - και παρουσιάστηκαν πολλοί "ακτιβιστές"! αλλά έπεσαν κάποιες μπουνιές και μηνύσεις για φθορές και σταμάτησε άδοξα αυτή η "ακτιβισιά" Ά Αν κολληθεί σε τζάμι δεν προκαλεί καμία φθορά. Συμφωνώ σε λαμαρίνα δεν το κολλάς. Γ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από GeorgeMan
agnostos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Xacti είπε Moυ αρέσει που κάθεστε και συζητάτε για το αν έπρεπε ο άλλος να βάλει σήμα no parking κλπ. αφού το παρκάρισμα του audi είναι του στυλ "έλα μωρέ θα παρκάρω εδώ στην άκρη, χωράει ο άλλος να βγει" άρα γνώριζε και κατάλαβε ότι εκεί έχει είσοδο πάρκινγκ αλλιώς θα πάρκαρε ακριβώς μπροστά. Οπότε είτε είχε σήμα είτε όχι πάλι εκεί θα πάρκαρε αυτός. Δεν νομίζω οτι είναι κανένας μάντης για να σου απαντήσει αν είχε σήμα τι θα έκανε. Άν εσύ έχεις τέτοιες δυνατότητες πες μας καλύτερα τα νούμερα του τζόκερ της επόμενης Πέμπτης (με pm έτσι;) να πιάσουν και τόπο!
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, jmmys είπε Εμένα μου έχουν πει και το κουφό,ενώ είχε κλεισει μια τύπισσα το γκαράζ για κάνα 50λεπτο και δεν μπορούσα να βγω, "Αφού είχα βγάλει αλαρμ" μου λεει.Τις πινακίδες τις πήρε όμως η τροχαία που περνούσε. Για σένα στη φάση αυτή ένα λεπτό είναι ίσο με έναν αιώνα! Για αυτήν ουτε 1 δευτερόλεπτο! Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτε! Ίσως έπρεπε να τη σοκάρεις κάπως (στα ανεκτά-συμβατικά όρια) ώστε να θυμάται την πράξη της και να μην το ξανακάνει. Ένα ρητό των αρχαίων αναφορικά με τη μάθηση λέει: Ο πηλός που δεν δέρνεται, δεν πλάθεται! (Δηλαδή εννοούν το χτύπημα με τα χέρια επί του βρεγμένου πηλού. κι όχι ξυλοδαρμό). Αλλά να μη σε συγχύσει περισσότερο αυτό το σοκάρισμα.
pahountisg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Κάνει μπαμ για πάρκινγκ. Εγώ ίσως και να του χαραζα το αμάξι με κανένα κλειδί, ειδικά εάν έπρεπε να πάω για δουλειά.
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, pahountisg είπε Κάνει μπαμ για πάρκινγκ. Εγώ ίσως και να του χαραζα το αμάξι με κανένα κλειδί, ειδικά εάν έπρεπε να πάω για δουλειά. ίσως κι αυτός να σταμπάριζε την πολυκατοικία και να της έβαζε φωτιά! όταν έμενα στο παλαιό φάληρο, στο έδεμ, κάποια περίεργη ένοικος (ιδιοκτητρια) άφηνε χαρτάκια στους υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων που πάρκαραν μπροστά στην πόρτα 7όροφης πολυκατοικίας. Κι ένα σούρουπο ένας οδηγός με μια μεγάλη πέτρα, μας κατέβασε όλη την τζαμένια πρόσοψη. Ζημιά 2.000 ευρώ. και δεν τον είδε κανείς! Όλοι βεβαια τον άκουσαν! Της ίδιας γειτόνισσας, νωρίτερα της είχαν χαράξει γύρω γύρω 5-6 φορές τη μερσεντές της σε ένα κοντινό υπόγειο γκαράζ. Μαζί με το αμάξι (οπελ gt) ενός γιατρού που ήταν δίπλα της παρκαρισμένο. Για "παραπλάνηση". Δεν προβαίνουμε σε πράξεις βίας στα αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πού θα οδηγήσουν! κι υπάρχουν γύρω γύρω μας πάρα πολλές κάμερες πλέον!
agnostos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pahountisg είπε Κάνει μπαμ για πάρκινγκ. Εγώ ίσως και να του χαραζα το αμάξι με κανένα κλειδί, ειδικά εάν έπρεπε να πάω για δουλειά. Να θυμάσαι οτι το αμάξι (με ή χωρίς κλήση, με ή χωρίς πινακίδες) θα φύγει...το σπίτι/γραφείο σου θα μείνει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μην τσιμπάτε σε bait... 1
ag2014now Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή βλέπω ότι έγινε διαγραφή των μηνυμάτων μου (που έλεγα ότι -και καλά- πάω και κλείνω θέσεις parking επίτηδες για αντίδραση)....ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιους και προφανώς αστειευόμουν. Θέλω να ελπίζω ότι τέτοια τρέλα δεν κυκλοφορεί εκεί έξω... ακόμα! 😁 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από ag2014now
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Γιατι το ενα αμαξι εφαγε 20 και το αλλο 40 ευρο προστιμο
ideal09 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, ag2014now είπε Επειδή βλέπω ότι έγινε διαγραφή των μηνυμάτων μου (που έλεγα ότι -και καλά- πάω και κλείνω θέσεις parking επίτηδες για αντίδραση)....ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιους και προφανώς αστειευόμουν. Θέλω να ελπίζω ότι τέτοια τρέλα δεν κυκλοφορεί εκεί έξω... ακόμα! 😁 χαχαα να σου πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο άλλα και γω ήλπιζα ότι έκανες πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα