testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Narayan είπε Αν κλείσεις τον χώρο και χρειαστεί να βγει όχημα με επιβαίνοντα που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας (κοινώς τον πάνε νοσοκομείο), μπορεί να κατηγορηθείς μέχρι και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ανεξάρτητα αν έχει σήμανση ο χώρος ή όχι. Νομίζω ότι τον τρομάζεις. Στο σημείο που είδαμε στις φωτογραφίες, μπορούν κάποιοι να σηκώσουν το φορείο με τα χέρια , για 3-4 μέτρα και να βρουν αυτοκίνητο να τον ξαναβάλουν. Αν οι συνοδοί του ασθενή μείνουν άπραγοι σε αυτήν κατάσταση, κορνάροντας και περιμένοντας να εμφανιστεί ο "γαϊδαράκος", τότε ο νόμος θα στραφεί εναντίον και σε αυτούς! Λογικά πράγματα, λογικές ποινές. Αυτό που γράφεις εννοείται ότι ίσως μπορεί να συμβεί αν κλείσεις πόρτα νοσοκομείου-όπου περνούν τα νοσοκομειακά. Κι ο ασθενής είναι μέσα σε ειδικό φορείο-θάλαμο (κάτι πολύ εξατομικευμένο τελοσπάντων) που δεν μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ή καθόλου! Σε αυτήν την περίπτωση ίσως θα μεταφέρουν τα συστήματα βοήθειας κοντά στον ασθενή. Δεν θα τον αφήσουν να πεθάνει για κάτι τέτοιο! Ή κάποιοι μπρατσωμένοι να σηκώσουν το αυτοκίνητο στα χέρια και να το μετακινήσουν! 2
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Έστω ότι ειναι παράνομη είσοδος.δεν το ξέρουμε. Για ποιον λόγο δικαιολογείται αυτός με το audi να το αφήσει εκεί;όταν πάρκαρε δηλαδή,τι σκέφτηκε ;;;;;πόσο έγραψε στα @@ του όλους τους υπόλοιπους όταν σε εκείνο το σημείο δύο λεπτά να ψάξεις ,βρίσκεις. Δεν θέλω απαντήσεις του στυλ είναι τόσο παράνομος όσο είναι και ο ιδιοκτήτης της οικοδομής..δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Να κοιτάζουμε κάπου και το ηθικό του πράγματος.
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Από την στιγμή που σε όλο το μήκος του δρόμου απαγορεύεται η στάση/στάθμευση όπως φαίνεται από την πινακίδα, για ποιο λόγο θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ να βάλει επιπλέον αυτοκόλλητο στην πόρτα του? Σε όλο το μήκος του δρόμου απαγορεύεται; Εγώ βλέπω μόνο μία πινακίδα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης - από την πλευρά που "έκλεισαν" κι αυτή είναι ανάποδα τοποθετημένη, αν ο δρόμος είναι μονόδρομος! Εικάζω ότι είναι κάπου εκεί στη Μεσογείων μεταξύ Φειδιπίδου, Μιχαλακοπούλου κλπ. Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αρχίζει από την πινακίδα και πίσω! Μπροστά από την πινακίδα σταθμεύεις! Εκτός και δεν απομένουν 10 μέτρα ως τον άξονα της πρώτης διασταυρούμενης οδού! Ή μπροστά από φανάρι ή στοπ... συγνώμη αν είδα λάθος!
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ναι όντως ξεχάστηκα, ισχύει από την πινακίδα και μετά. Όπως είπε ο οπ είναι διπλής κυκλοφορίας ο δρόμος
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Agmourk είπε Εφόσον έχουν μπεί κολονάκια απο τον Δήμο, νομίζω Δε νομίζω ότι τα κίτρινα κολονάκια μπήκαν από το δήμο. Συνηθως οι προδιαγραφές τοποθέτησης από το Δήμο "φυτεύουν" τα κολονάκια ακριβώς μεταξύ κράσπεδου ή ρείθρου (πώς λένε τελοσπάντων αυτό το λευκό αγκωνάρι) και πεζοδρομιακών πλακών. Αφήνουν ανεπηρέαστο το πεζοδρόμιο για τους πεζούς. Έτσι όπως στέκουν τώρα τα κολονάκια, ιδιαίτερα αυτά που είναι στα 50 εκ. από το κρασπεδόρειθρο (αν η πεζοδρομιακή πλάκα είναι 40Χ40 εκ) ή στα 70 εκ από το κρασπεδόρειθρο, αν η πεζοδρομιακή πλάκα είναι 50Χ50 εκ. είναι κίνδυνος θάνατος για νυχτερινούς πεζούς. Τελοσπάντων, διακρίνω πολλά που δε μου αρέσουν στις φωτογραφίες. Ίσως η συνήθης χαλαρότητα όσων εμπλέκονται στην κατασκευαστική χρηστική εικόνα αυτού του πεζοδρομίου, πρέπει να απασχολήσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου - που ανήκει αυτό το σημείο. Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές , νόμος του κράτους για όλα αυτά. 39 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Έστω ότι ειναι παράνομη είσοδος.δεν το ξέρουμε. Για ποιον λόγο δικαιολογείται αυτός με το audi να το αφήσει εκεί;όταν πάρκαρε δηλαδή,τι σκέφτηκε ;;;;;πόσο έγραψε στα @@ του όλους τους υπόλοιπους όταν σε εκείνο το σημείο δύο λεπτά να ψάξεις ,βρίσκεις. Δεν θέλω απαντήσεις του στυλ είναι τόσο παράνομος όσο είναι και ο ιδιοκτήτης της οικοδομής..δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Να κοιτάζουμε κάπου και το ηθικό του πράγματος. Αγαπητέ, όλοι αυτό επιθυμούμε, το ηθικό του πράγματος. Στην πρώτη ματιά, οι περισσότεροι αν όχι όλοι - θα γκρινιάξουμε με το Audi και μετά με το Φίατ. Ή μπορεί κι ανάποδα. Όσο όμως το σκαλίζουμε, δηλ. το κοιτάμε περισσότερο, προκύπτουν και άλλα, σχεδόν ολόκληρη η ελληνική "σημερινή αυθαιρετοπραγματικότητα"... ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, ότι δεν θα λυθεί, κι ότι μπορεί να συμβούν και χειρότερα. Ένας "διπλός δρόμος" μάλιστα , όπως είπε μια συνομιλήτρια λίγο πριν.... είναι δυνατόν να είναι αυτό το στενό, διπλός δρόμος; Με παρακαρισμένα δεξιά αριστερα τα αυτοκίνητα; Με τόσα πάρκινγκ με είσοδο-έξοδο σε αυτό το δρόμο; Που τον επιβαρύνουν αφάνταστα; Σημείο κόλαση πρέπει να είναι από το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα (όταν φεύγουν κι οι γιατροί! Θα έπρεπε (πρόχειρη βιαστική σκέψη) ο Ιατρικός Σύλλογος να απαιτήσει τη συστέγαση τόσων γιατρών σε ειδικούς χώρους με δυνατότητα άνετου πάρκινγ - να μην επιβαρύνονται τα στενά των γειτονιών! Όλα αυτά με πρόσοψη σε Μεσογείων, Κηφιθσίας, Συγγρού κλπ. με υπόγεια πάρκινγ. Όσα τέτοια πολυιατρικά κέντρα στήνονται σε στενά , να τους ταράζει ο δήμαρχος στα δημοτικά τέλη, δεκαπλάσια... Άμα αρχίσει κάποιος δεν σταματά! Οπότε μένω σε αυτό: Το συγκεκριμένο σημείο είναι καθημερινή κόλαση, κόβει χρόνια ζωής σε όλους όσους το προσπελάζουν! Μακριά! (Ένας Walter White χρειάζεται!!!!!! [σχήμα λόγου]) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από testit 2
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλέ μου φίλε testit Θεσσαλονίκη είναι το σκηνικό όλο και όχι Αθήνα .ένα στενάκι διπλής κατεύθυνσης όπως είπα και πιο μπροστά και δεν θα το χαρακτήριζα κόλαση σε καμία περιπτωση. Όποιος θέλει ας χρησιμοποιήσει το map για να δει το σημείο και να φτάσει στα συμπεράσματα του.(το audi είχε αθηναϊκές πινακίδες; 😛 )
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thanos1972 είπε ο ίδιος που έχει σηκώσει την πολυκατοικία-συγκροτημα όπως θέλετε πείτε το,έχει προνοήσει και έχει φτιάξει και πάρκινγκ με 3 υπόγεια λίγο πιο διπλα (στα πέντε μέτρα.που λεγαμε από αυτή την εισοδο της φωτό.δεν ξέρω εάν είναι νόμιμη αυτη η είσοδος ,σίγουρα είναι νόμιμο το υπόγειο πάρκινγκ μιας και το χρησιμοποιω σαν μόνιμος.εκδιδει και αποδείξεις.(που φτάσαμε να τα λέμε αυτά) Χωρίς να θέλω να μειώσω το σχόλιό σου, έχω προσέξει ότι οι μεγαλοκατασκευαστές (κατασκευαστές πολυκατοικιών στην παραλία Π. Φάληρο, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα ή κατασκευαστές στη "βόρεια Αθήνα" για σπίτια και γραφεία ιατρών) κρατάνε την κυριότητα των 3πλών ή και 4πλών υπογείων πάρκινγκ των πολυκατοικιών που χτίζουν. Έχουν και την κυριότητα και τη διαχείριση. σε αυτό που νοίκιαζα εγώ (στο ΕΔΕΜ ούτε απόδειξη μου έδινε και με τσεκούρωνε στο ενοίκιο, 120 ευρώ το μήνα, και πληρωμή ανά εξάμηνο μπροστά! Κλασικότατος στυγνός απατεώνας, με δεσμεύσεις από εφορίες, ικα, μικα κλπ.). Νομίζω ότι δεν έχουν δηλωμένα τα πραγματικά μέτρα στο Κτηματολόγιο... ή μπορεί να γράφουν για εμβαδόν θέσης = 30 τ.μ. αλλά να στεγάζουν δυο αυτοκίνητα σε αυτό το εμβαδόν. Έχουν τα κλειδιά, έχουν τα σχέδια, ποιος θα τους ελέγξει; Ποιος θα τους καταγγείλει αφού δεν θα ξέρει λεπτομέρειες Εσένα σου δίνει - είπες - απόδειξη! Είσαι σίγουρος ότι είναι έγκυρη; 3 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Καλέ μου φίλε testit Θεσσαλονίκη είναι το σκηνικό όλο και όχι Αθήνα .ένα στενάκι διπλής κατεύθυνσης όπως είπα και πιο μπροστά και δεν θα το χαρακτήριζα κόλαση σε καμία περιπτωση. Όποιος θέλει ας χρησιμοποιήσει το map για να δει το σημείο και να φτάσει στα συμπεράσματα του.(το audi είχε αθηναϊκές πινακίδες; 😛 ) Οκ έμοιαζε περισσότερο - μου θύμισε την περιοχή στα στενά της Φειδιπίδου (στο τριεθνές της Αθήνας, κοντά στον Πύργο Αθηνών). Σήμερα αρκετά σημεία των άλλων πόλεων της Ελλάδας έχουν αντιγράψει τα χειρότερα της Αθήνας! Αλλά με τίποτε δεν δέχομαι αυτό που λές ότι δεν είναι κόλαση! Δεν θα τσακωθούμε κιόλας, γιατί αυτά είναι υποκειμενικά, αλλά πλέον επιθυμώ να κινούμαι και να ζω σε πολύ πολύ ανοιχτούς χώρους. Και το έχω πετύχει σε ικανοποιητικό ως μέγιστο βαθμό! Έχω μετακομίσει στην επαρχία! Σε επαρχία που είναι στα καλύτερά της! Δε λέω πού... για μην τη ματιάσουν! 21 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Καλέ μου φίλε testit Θεσσαλονίκη είναι το σκηνικό όλο και όχι Αθήνα .ένα στενάκι διπλής κατεύθυνσης όπως είπα και πιο μπροστά και δεν θα το χαρακτήριζα κόλαση σε καμία περιπτωση. Όποιος θέλει ας χρησιμοποιήσει το map για να δει το σημείο και να φτάσει στα συμπεράσματα του.(το audi είχε αθηναϊκές πινακίδες; 😛 ) ε καλά, αφού είναι θεσσαλονίκη (πιο μικρή από αθήνα) αναλογικά θα έλθει na ka8arisei ο υπασπιστής του w.w., o aaron paul (asteio einai ayt;o)
Outlawgr69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Η οικοδομή είναι γωνιακη.εχει και άλλη είσοδο-εξοδο στην άλλη οδό.δεν επικοινωνεί εσωτερικά όμως το πάρκινγκ του.δηλαδη αυτός που θα μπει από αυτήν δεν μπορεί να βγει από την άλλη παρά μόνο από αυτην.το θέμα μου είναι το ποσό του προστίμου.20 ο μαύρος και 40 αυτός με το ασήμι. Το πίσω το γράψανε είτε για ρ-40 είτε για κίτρινη διαγράμμιση. Και στις 2 περιπτώσεις το πρόστιμο είναι 40 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για 20 μέρες. Ενώ το audi το γράψανε για στάθμευση προ ιδιωτικού χώρου που είναι 20 ευρώ πρόστιμο και 20 μέρες αφαίρεση πινακίδων. Τις πινακίδες πρέπει να τις πάνε μόνοι τους μέσα σε 3 μέρες στη τροχαία. 1
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Άρα επειδή το audi ειναι στόκος ,την πλήρωσε και ο άλλος.γιατι ναι μεν είναι και αυτός παρανομος αλλά επειδή περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το σημείο,πάντα έχει παρκαρισμένο στην κιτρινη διαγραμμιση και πρώτη φορά γραφουν.οποτε έπεσε η καταγγελία για το audi και την πλήρωσε και το panda.και το αστείο είναι ότι πίσω από το panda είχε και άλλο παρκαρισμένο που είχε φάει και αυτός κλήση αλλά πρόλαβε και έφυγε πριν βγάλω φωτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, testit είπε 2. Έπρεπε να καλεί ανά μία ώρα, ώστε να τα φορτώσει κλήσεις! Δεν ισχύει αυτό που λες. Παίρνεις την 1η φορά τηλέφωνο και έρχονται και τον γράφουν. Για να ξαναπάρεις τηλέφωνο για 2η κλήση πρέπει να περάσουν 3 ώρες. Την 3η φορά που θα πάρεις τηλέφωνο πάλι μετά από 3 ώρες έρχεται γερανός.
agnostos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Όπως φαίνεται στο google maps ο δρόμος στην πλευρά που έχει παρκάρει το audi και το fiat έχει απαγορευτικό στάσης-στάθμευσης (όχι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία αλλά στην αρχή του δρόμου) και μάλιστα κίτρινη διαγράμμιση. Στο σημείο που έχει παρκάρει το audi φαίνεται να έχει ξεθωριάσει η διαγράμμιση ενώ στο fiat είναι εμφανής και πιο έντονη (μάλλον επειδή είναι στην κλίση του δρόμου). Πιστεύω οτι τους έγραψαν γιατί έχουν παρκάρει σε πλευρά που απαγορεύεται το παρκάρισμα και δεν παίζει τόσο ρόλο η πόρτα που δεν γράφει πουθενά οτί είναι χώρος στάθμευσης. Τελικά το κτίριο έχει άδεια για γκαράζ εκεί η είναι αυθαίρετη εγκατάσταση;
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για να εχεις αριθμο αδειας θα πρεπει να πληρωνουν και καθε χρονο δημοτικο τελος στον δημο... το τι δηλωσε ο καθε κατασκευαστης στο συμβολαιο σε αυτους που πουλαει δεν εχει μεγαλη σημασια ...βλεπε τι εγινε με τις πυλωτες...δεν γινεται να εχεις εισοδο εξοδο παρκινγκ και ταυτοχρονα αλλες 3-4 θεσες καθετες στο ισογειο ...εχει να κανει με τα ποσα μετρα προσοψη εχεις+εισοδο εξοδο+αν ειναι γωνιακη πολ.κια Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από kage 1
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, testit είπε Νομίζω ότι τον τρομάζεις. Στο σημείο που είδαμε στις φωτογραφίες, μπορούν κάποιοι να σηκώσουν το φορείο με τα χέρια , για 3-4 μέτρα και να βρουν αυτοκίνητο να τον ξαναβάλουν. Αν οι συνοδοί του ασθενή μείνουν άπραγοι σε αυτήν κατάσταση, κορνάροντας και περιμένοντας να εμφανιστεί ο "γαϊδαράκος", τότε ο νόμος θα στραφεί εναντίον και σε αυτούς! Λογικά πράγματα, λογικές ποινές. Αυτό που γράφεις εννοείται ότι ίσως μπορεί να συμβεί αν κλείσεις πόρτα νοσοκομείου-όπου περνούν τα νοσοκομειακά. Κι ο ασθενής είναι μέσα σε ειδικό φορείο-θάλαμο (κάτι πολύ εξατομικευμένο τελοσπάντων) που δεν μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ή καθόλου! Σε αυτήν την περίπτωση ίσως θα μεταφέρουν τα συστήματα βοήθειας κοντά στον ασθενή. Δεν θα τον αφήσουν να πεθάνει για κάτι τέτοιο! Ή κάποιοι μπρατσωμένοι να σηκώσουν το αυτοκίνητο στα χέρια και να το μετακινήσουν! Ελπίζω να το γράφεις αστειευόμενος και όχι σοβαρά. Και ελπίζω επίσης να μην χρειαστεί να σε πάνε εσένα ή κάποιον γνωστό σου στο νοσοκομείο επειγόντως με το αυτοκίνητο, και να πρέπει να ψάχνεις για ταξί ή άλλο όχημα στις 03:00 το πρωί, επειδή κάποιος για δική του ευκολία και μόνο, έκλεισε την έξοδο του δικού σου οχήματος. Μην διαννοηθείς να παραπονεθείς όμως, δεν είναι "λογικά πράγματα" εφόσον αν σε σηκώσουν κατάκειτο στα χέρια χωράς ανάμεσα στα οχήματα. 2
testit Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Narayan είπε Ελπίζω να το γράφεις αστειευόμενος και όχι σοβαρά. Και ελπίζω επίσης να μην χρειαστεί να σε πάνε εσένα ή κάποιον γνωστό σου στο νοσοκομείο επειγόντως με το αυτοκίνητο, και να πρέπει να ψάχνεις για ταξί ή άλλο όχημα στις 03:00 το πρωί, επειδή κάποιος για δική του ευκολία και μόνο, έκλεισε την έξοδο του δικού σου οχήματος. Μην διαννοηθείς να παραπονεθείς όμως, δεν είναι "λογικά πράγματα" εφόσον αν σε σηκώσουν κατάκειτο στα χέρια χωράς ανάμεσα στα οχήματα. Ναι, η εκτίμησή μου είναι ότι η διατύπωσή σου είναι υπερβολική. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλεις να δώσεις έμφαση στην κατάσταση αυτή, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι /πιο ευέλικτοιτρόποι για να τη δώσεις. Για να δώσω ένα παράδειγμα - να συγκρίνεις - να προβληματιστείς. Ένας οδηγός, αν από το αυτοκίνητό του χύσει λάδια στο δρόμο, πρέπει αμέσως να σταματήσει, να ανάψει τα αλάρμ, να ειδοποιήσει την τροχαία, να ρίξει πριονίδι - αν είναι διαθέσιμο, γενικά να ενημερώνει τους άλλους οδηγούς ότι υπάρχει μεγάλος άμεσος κίνδυνος. Αν αυτός ο οδηγός την κοπανήσει, σαν να μη συμβαίνει τίποτε, είναι δηλαδή χαρακτήρας "σταρ_ιδιστής", οι επόμενοι που θα περάσουν, στο 100% θα εκτραπούν και θα συμβεί ατύχημα! Αν κάποιος οδηγός κλείσει την πόρτα ενός γκαράζ πολυκατοικίας, και δεν μπορεί να βγει ένα αυτοκίνητο από την πολυκατοικία, με έναν ένοικο ασθενή μέσα του, υπάρχουν άλλες δυνατότητες, π.χ. να σηκώσουν το αμάξι δυο τρεις γείτονες. Ή να τον πάει στο νοσοκομείο ένας άλλος γείτονας. Στα πλαίσια της κοινωνικότητας θα βρεθεί λύση. Ή μπορεί να μη συμβεί τίποτε, δηλ. να μην υπάρξει επείγουσα ανάγκη. Τελοσπάντων, ο "γάιδαρος οδηγός" δεν γνώριζε ότι μπορεί μετά την αντικοινωνική πράξη του, ότι θα συνέβαινε ένα έστω καρδιακό επεισόδιο, στην πραγματικότητα - κι ότι θα έμπαινε σε κίνδυνο άλλος άνθρωπος. Αντίθετα, ο οδηγός που έριξε λάδια στο δρόμο γνωρίζει ότι θα γίνει ατύχημα. Δεν θέλω να πω ότι η συμπεριφορά του οδηγού της περίπτωσης του ασθενούς δεν είναι γαϊδουρινή, ότι ο ίδιος δεν είναι "γάιδαρος", αλλά δεν θα πάρω κι ένα ξύλο να τον χτυπήσω. Θα του εκφράσω την αγανάκτησή μου, μπορεί να του έκανα και αγωγή αποζημίωσης... ότι προβλέπει ο νόμος... του οδηγού όμως με τα λάδια, αν τον εύρισκα, δεν ξέρω αν θα συγκρατιόμουνα να μη του ρίξω μία με ένα ξύλο. Στη μια περίπτωση μιλάμε για αμέλεια, στην άλλη μιλάμε για δόλο! Και οι δυο καταστάσεις τιμωρούνται (το ίδιο). Την κοινωνική όμως απαξία την έχει ο δόλος. Κι εμένα με έκλεισαν κάποια στιγμή, ενώ ήμουν παρκαρισμένος νόμιμα. Η ατυχία μου: Ήταν κοντά σε τράπεζα όπου γίνεται ο χαμός στα διπλοπαρκαρίσματα. κι έπρεπε να πάω αμέσως σε έναν χώρο που με περίμεναν επειγόντως κι ήταν πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση. Πήρα ταξί και πήγα. κι όταν ξέμπλεξα και γύρισα έλειπε το διπλοπαρκαρισμένο... αλλά ως τότε μου πέρασαν τα νεύρα! κι άλλη φορά δεν πάρκαρα ή απόφευγα να παρκάρω κοντά στην τράπεζα. όσο βέβαια μπορούσα. Πήρα δηλαδη κάποια μέτρα! Τώρα, για την περίπτωση που συζητάμε, είναι 110% ευθύνη των ιδιοκτητών του κτιρίου των γιατρών. Δεν έχουν προειδοποιητικό σήμα ότι είναι είσοδος-έξοδος αυτοκινήτων. Αν λοιπόν η συζήτηση αυτού του άρθρου ξεκίνησε με θέμα: "Δες τι έκαναν δυο ηλίθιοι, πάρκαραν μπροστά σε πόρτα γκαράζ!", η απάντησή μου είναι: "δεν είδαν σήμα άρα δεν φταίνε!" Τα περί απαγόρευσης της στάθμευσης με σήμα πιο πάνω κλπ... δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, διότι δεν τέθηκε στο αρχικό ερώτημα. Γενικότερα, από την 1η φωτογραφία, προκύπτει ότι στο σημείο αυτό υπάρχει ένα μεγάλο χάος, μια ευρύτερη κοινωνική αποδοχή/συνενοχή στην ανομία, π.χ. κοιτώντας απέναντι από το επίμαχο γκαράζ, βλέπεις ένα μαγαζί κλειστό με ταμπέλα: πάρκινγκ, πλύσιμο κλπ. αναρωτιέσαι πού είναι η είσοδος αυτού του γκαραζ, πιθανά να είναι στο άνοιγμα που φαίνεται με τη διπλανή πολυκατοικία. Τα μοτέρ των αιρκοντίσιον που φαίνονται, βγαίνουν από τη διπλανή πολυκατοικία; Αν ναι, να άλλη μια καραμπινάτη παρανομία. ένα αυτοκίνητο μισοκλείνει την πόρτα του.... (αφού μπορεί να είναι κλειστό. Τελοσπάντων, ξαναγυρνώ στο κτίριο των γιατρών. Πρέπει να γίνει καταγγελία από κάποιον παρόδιο και στην τοπική Πολεοδομία και στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την κατάσταση διευθέτησης του πεζοδρομίου αυτού. Υπάρχουν πολλές παρανομίες κι επικινδυνότητες σε βάρος των πεζών. Αν λοιπόν οι γιατροί δείχνουν τέτοια συμπεριφορά στην εξωτερική εικόνα του κτιρίου τους, εγώ προσωπικά δεν θα τους εμπιστευόμουν για γιατρούς μου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, testit said: "δεν είδαν σήμα άρα δεν φταίνε!" Sorry αλλά αυτό μου θυμίζει το Stop a Douchebag που τα στοκάδια οι Ρώσοι κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια. Όταν τους λέει η ομάδα ότι απαγορεύεται να κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια αρκετά συχνή απάντηση είναι "Που είναι το σήμα/πινακίδα που να λέει ότι είναι πεζοδρόμιο ή ότι απαγορεύεται?", βέβαια όταν έρθουν οι μπάτσοι αρχίζουν τα συγγνώμη/λάθος μου/δεν θα το ξανακάνω κτλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα