agnostos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Σου απάντησα τι ισχύει στην Ελλάδα. Αν εσύ θεωρείς ανθρώπινο να κλείνεις τον άλλο,που μπορεί να χρειαστεί να φύγει επειγόντως,μόνο επειδη έχεις την υποψία ότι δεν είναι νόμιμο,τι να σου πω.Στην Ελλάδα είμαστε. Δηλαδή εναπόκειται στην δική μου (και το καθενός την) ευαισθησία όταν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να είναι ένας χώρος parking; Δεν πρέπει να είναι ξεκάθαρο και να μην υπάρχει ασυδοσία; Γιατί η λογική "ξέχασε να βάλει μιά πινακίδα μωρέ, κρίμα είναι να τον κλείσεις" οδηγεί και επιβραβεύει στο τέλος την ασυδοσία...και καταλήγει να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει! 1
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Ο κλασσικός... Πάρκινγκ πυλωτης.δεν φέρει αριθμό άδειας βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι νόμιμη εισοδος και απλά δεν βλέπω το σήμα είτε λόγο καταστροφής είτε δεν ξέρω. Το μαύρο audi έχει από το πρωί παρκαρισμένο εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν τα αυτοκίνητα.στα πέντε μέτρα κυριολεκτικά λειτουργεί πάρκινγκ με υπαλλήλους 8ωρο.μετα έχεις τηλεχειριστηριο για τους μόνιμους. Anyway κάλεσαν τροχαία,20 ευρώ πρόστιμο το μαύρο , 40 ευρώ πρόστιμο το ασήμι από πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας.... Σε παράκληση των κατοίκων της πολυκατοικίας για να έρθει γερανός να το σηκώσει η τροχαία είπε ότι δεν προβλέπεται. Για τους ιδιοκτήτες του ακινήτου: 1. Δεν υπάρχει το κλασικό σήμα ότι είναι είσοδος πάρκινγκ - οπότε αυτό είναι σφάλμα των ιδιοκτητών του ακινήτου - και το πληρώνουν με την ταλαιπωρία που αναφέρθηκε! 10-20 ευρώ κοστίζει! 2. Υπάρχει περίπτωση, το ακίνητο με το νούμερο 3, να έχει κι άλλη είσοδο-έξοδο πάρκινγκ, στον ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ. Πιο πριν. Και δε φαίνεται στις φωτογραφίες. Αν υπήρχε μια ευρυγώνια φωτογραφία θα βλέπαμε περισσότερα. Αν λοιπόν υπάρχουν δυο είσοδοι-έξοδοι στην ίδια οδό, τότε το ακίνητο παραβιάζει το Γενικό Πολεοδομικό Κανονισμό, όσον αφορά τις νόμιμες εισ.εξόδους οχημάτων.... Μόνο αν ήταν γωνιακό ακίνητο (σε δυο οδούς), τότε θα μπορούσε να έχει και δεύτερη είσοδο-έξοδο γκαραζ - στους δυο δρόμους όμως! Για αυτόν που κάλεσε την Τροχαία. 1. Το 100 που ήλθε (ή ο μοτοσυκλετιστής της Τροχαίας) έπρεπε να καλέσει το γερανό, έρχεται. Έχουν σύμβαση με ιδιώτη-ιδιοκτήτη γερανοφόρου! Από κακή συνήθεια το αποφεύγουν να το κάνουν. Σε μια ίδια περίπτωση, το πλήρωμα του περιπολικού σήκωσε το παράνομο όχημα και το μετατόπισε ώστε να βρω κενό να φύγω από αυλή-πάρκινγκ δημόσιου κτιρίου. Εντελώς αντίθετη στάση... φανερώνει αυτοσχεδιασμό της στιγμής! Το αυτοκίνητο το παίρνει ο γερανός και το μεταφέρει σε γκαράζ μάντρα κάπου στην Αγίας Άννης στου Ρεντη - κι από εκεί το παραλαμβάνει ο οδηγός του, με ένα μάτσο πρόστιμα! Και με σημάδια από τους ιμάντες μεταφοράς/πρόσδεσης! 2. Έπρεπε να καλεί ανά μία ώρα, ώστε να τα φορτώσει κλήσεις! Πιθανά ντράπηκε ο καλών - δεν επέδειξε ακραία επιθετική συμπεριφορά ή είχε άλλη δουλειά! Για τους "βλαφθέντες": 1. Υπάρχει και η αστική αγωγή αποζημίωσης. Παίρνετε από Λ. Αλεξάνδρας 173, το αντίγραφο του δελτίου συμβάντων, αντίγραφα των έντυπων κλήσεων, τους αριθμούς των οχημάτων, σκάτε όλοι μια 300άρα για δικηγορική αμοιβή+200 τα δικόσημα... και θα πάρετε πίσω τουλάχιστον 10.000 (αν είναι ομαδική η αγωγή) κι ανάλογα τις "βλάβες" που θα αποδείξετε. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από testit 1
Narayan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δηλαδή εναπόκειται στην δική μου (και το καθενός την) ευαισθησία όταν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να είναι ένας χώρος parking; Δεν πρέπει να είναι ξεκάθαρο και να μην υπάρχει ασυδοσία; Γιατί η λογική "ξέχασε να βάλει μιά πινακίδα μωρέ, κρίμα είναι να τον κλείσεις" οδηγεί και επιβραβεύει στο τέλος την ασυδοσία...και καταλήγει να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει! Αν κλείσεις τον χώρο και χρειαστεί να βγει όχημα με επιβαίνοντα που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας (κοινώς τον πάνε νοσοκομείο), μπορεί να κατηγορηθείς μέχρι και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ανεξάρτητα αν έχει σήμανση ο χώρος ή όχι. 2
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Η οικοδομή είναι γωνιακη.εχει και άλλη είσοδο-εξοδο στην άλλη οδό.δεν επικοινωνεί εσωτερικά όμως το πάρκινγκ του.δηλαδη αυτός που θα μπει από αυτήν δεν μπορεί να βγει από την άλλη παρά μόνο από αυτην.το θέμα μου είναι το ποσό του προστίμου.20 ο μαύρος και 40 αυτός με το ασήμι.
agnostos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Narayan είπε Αν κλείσεις τον χώρο και χρειαστεί να βγει όχημα με επιβαίνοντα που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας (κοινώς τον πάνε νοσοκομείο), μπορεί να κατηγορηθείς μέχρι και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ανεξάρτητα αν έχει σήμανση ο χώρος ή όχι. Μα αν δεν έχει σωστή σήμανση πως να γνωρίζει κάποιος οτι είναι parking...πολλώ δε μάλλον να κατηγορηθεί και όλας όπως λες! Έιναι σαν να σου βγαίνω εγώ από δεξιά και να πέφτεις πάνω μου και να μου λες μετά οτι φταίω γιατί στον δρόμο μου έπρεπε να υπάρχει stop (ενώ δεν υπάρχει) και εγώ το παραβίασα! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από agnostos13
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Η οικοδομή είναι γωνιακη.εχει και άλλη είσοδο-εξοδο στην άλλη οδό.δεν επικοινωνεί εσωτερικά όμως το πάρκινγκ του.δηλαδη αυτός που θα μπει από αυτήν δεν μπορεί να βγει από την άλλη παρά μόνο από αυτην.το θέμα μου είναι το ποσό του προστίμου.20 ο μαύρος και 40 αυτός με το ασήμι. Φαντάζομαι το πάντα έφαγε 40 επειδή έχει και κίτρινη διαγραμμηση 1
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Η οικοδομή είναι γωνιακη.εχει και άλλη είσοδο-εξοδο στην άλλη οδό.δεν επικοινωνεί εσωτερικά όμως το πάρκινγκ του.δηλαδη αυτός που θα μπει από αυτήν δεν μπορεί να βγει από την άλλη παρά μόνο από αυτην.το θέμα μου είναι το ποσό του προστίμου.20 ο μαύρος και 40 αυτός με το ασήμι. Δηλαδή, υπάρχει δεύτερο όνομα οδού; Διότι στη φωτό μου φαίνεται ότι είναι ένας δρόμος (μια ονομασία οδού) που συγκλίνει - πάει πλαγιαστά. Αν λοιπόν υπάρχει και δεύτερο όνομα οδού, τότε Οκ. Αλλά δεν είστε το νούμερο 1 στην οδό αυτή! Είστε το νούμερο 3, δηλαδή το 2ο σπίτι αυτής της πλευράς της οδού. Άρα δεν έχετε το πλεονέκτημα της διπλής εισόδου-εξόδου. Τελοσπάντων, παραμένει η "αφροντισιά" τοποθέτησης της πινακίδας "Είσοδος-Έξοδος Αυτοκινήτων (όλο το 24ωρο). Κι αν παρουσιαστούν κάποιες αμφιβολίες στο δικαστήριο, για το αν ήταν ολοφάνερο ότι ήταν είσοδος-έξοδος πάρκινγκ, αυτές λειτουργούν υπέρ των εναγόμενων. Επειδη το φαινόμενο αυτό θα ξαναπαρουσιαστεί, βάλτε αμέσως πινακίδα, βάψτε με κίτρινόμαυρη διαγράμμιση το ρείθρο, ή και την άσφαλτο αυτού του σημείου (ρωτήστε πρώτα το δήμο για τα πρότυπα βαψίματος και σήμανσης) ώστε να είστε προετοιμασμένοι καλύτερα για την επόμενη φορά.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Testit δεν έχω σχέση με την οικοδομή εγώ φίλε,δεν μένω εκεί.απλα στο διπλανό πάρκινγκ παρκάρω και το είδα σήμερα και έμαθα πληροφορίες από τους υπαλλήλους του πάρκινγκ.τις φωτό έβγαλα εγώ. (Εάν εμένα εκεί θα το είχα τραβήξει το αυτοκίνητο με ιμάντες) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Thanos1972
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thanos1972 είπε Testit δεν έχω σχέση με την οικοδομή εγώ φίλε,δεν μένω εκεί.απλα στο διπλανό πάρκινγκ παρκάρω και το είδα σήμερα και έμαθα πληροφορίες από τους υπαλλήλους του πάρκινγκ.τις φωτό έβγαλα εγώ. (Εάν εμένα εκεί θα το είχα τραβήξει το αυτοκίνητο με ιμάντες) ok υπάρχει μια "κάποια επιφύλαξη" - αλλά αυτή ξεκαθαρίζεται με τοπική παρατήρηση. Και δεν είναι το κυρίαρχο στοιχείο της υπόθεσης! Έκανα αυτές τις παρατηρήσεις, προσπαθώντας να δω , μήπως υπάρχουν πεισματικές αντιδράσεις γειτόνων για ύπαρξη δυο εισ.εξόδων-που πιθανά στερεί δημόσιες θέσεις. Αλλά αυτό αναιρείται από την πράξη των αστυνομικών οργάνων - που βεβαίωσαν παράβαση. Στην περίπτωσή σας: Συμβαίνουν σε όλη την Αθήνα αυτά τα κλεισίματα πάρκινγκ . Μάλλον σε όλη την Ελλάδα! Η μόνη πρόληψη είναι η έγκαιρη κατάλληλη σήμανση. Δεν θα αποθαρρύνει τον "επαγγελματία γάιδαρο", πιθανά κάποιον αφηρημένο (σπάνια περίπτωση)! Δηλαδή... ιδιοκτήτης ακριβού - γυαλιστερού αυτοκινήτου (audi φετινής ή περσινής χρονιάς δεν είναι;) δεν είχε 5 ευρώ να δώσει, να το βάλει στο απέναντι πάρκινγκ (επαγγελματικό πάρκινγκ); Καρμίρης. Ρισκάρισε το να βγει ή να μπει κάποιο άλλο αμάξι στο γκαράζ, τσίμα-τσίμα... να του κάνει χαραγματιές στο χρώμα; Ήταν 99,99% πιθανότητα να συμβεί! Άμυαλος, απερίσκεπτος. Θα το βρει σίγουρα από κάποιον-κάποια οδηγό, σε κάποια όμοια περίπτωση στο μέλλον. Με το φιατάκι, ίσως υπάρχει άλλη - η αντίθετη λογική, ο τρόπος σκέψης του Κακομοίρογλου. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από testit
Loinen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pananton είπε ρε παιδιά sorry αλλά κάτι δεν πιάνω...δεν αναφέρει πουθενά πως είναι parking...να μυρίσει τα νύχια του ο οδηγός το audi? επίσης πως το όργανο βεβαίωσε παράβαση χωρίς να δει την άδεια από τον ιδιοκτήτη του parking και χωρίς την κατάλληλη σήμανση? (βέβαια σύμφωνα με την πινακίδα λίγο πιο πίσω απαγορεύεται κατά μήκος η στάση και η στάθμευση άρα είναι όλοι παράνομοι....) Oλοκληρη ραμπα αεροδρομιου δεν την ειδαν ; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Loinen
agnostos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, testit είπε Καρμίρης. Ρισκάρισε το να βγει ή να μπει κάποιο άλλο αμάξι στο γκαράζ, τσίμα-τσίμα... να του κάνει χαραγματιές στο χρώμα; Ήταν 99,99% πιθανότητα να συμβεί! Άμυαλος, απερίσκεπτος. Θα το βρει σίγουρα από κάποιον-κάποια οδηγό, σε κάποια όμοια περίπτωση στο μέλλον. Κάνα εταιρικό θα 'ναι...μην σκας.
dkstopo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εφόσον δεν υπάρχει σήμανση με αριθμό αδείας τα προστιμα δεν κόπηκαν γιαυτό το λόγο, αυτό δικαιολογεί και τα 2 διαφορετικά ποσά. Το παράνομο που βλέπω εγώ είναι εαν υποθέσουμε ότι απλά δεν εβαλαν την πινακίδα είναι τα 2 κουτιά στον πεζοδρόμιο που ανήκουν στην οικοδομή. Αυτά σιγουρα θέλουν πρόστιμο και ξήλωμα. Εάν έτρωγα εγώ το πρόστιμο θα τους έστελνα να μου πληρώσουν την κληση και θα εαν δεν ειχαν και άδεια τότε το πανηγύρι θα ήταν μεγάλο. edit δείτε και τι όμορφα έχουν φυτρώσει τα κίτρινα κολωνακια..., έχουν χιούμορ οι ιδιοκτήτες μερικές φορές... Υπάρχει σήμα ποιο πίσω που έχει γυρίσει ανάποδα... μάλλον αυτό παιζει καποιο ρόλο και οχι η εισοδος. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από dkstopo
testit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, jmmys είπε Στο θέμα,κάνει μπαμ ότι είναι νομιμο γκαράζ,ράμπα,κολωνακια.Κανονικα θέλει γερανό και ένα πολύ άγριο πρόστιμο. Παλαιότερα, κάπου στο 2005-6, στην Άνω Νέα Σμύρνη, στην αρχή σχεδόν της Ευξείνου Πόντου (αφού περάσουμε την Αγίας Σοφίας, κατευθυνόμενοι προς Άγιο Δημήτριο-Δάφνη) έμενε ένας τυπάς, στο ισόγειο μιας διπλοκατοικίας. Κι είχε ένα μεγαλούτσικο παλιό honda accord (?) - αν θυμάμαι καλά - 1600 ή 1800 κυβικών, ακριβό αλλά παλιό όχημα, τι σκαρφίστηκε; Είχε τοποθετήσει μια μεταλλική τετράγωνη πινακίδα 25Χ25 εκ. με το στρογυλό σήμα πάρκινγκ στο εσωτερικό της, στον τοίχο του σπιτιού του - ακριβώς κάτω από το παραθύρι του, αν θυμάμαι καλά, σαν τα σήματα των ανάπηρων δημοτών που τους εγκρίνει ο δήμος θέση πάρκινγκ (με έγκριση δημοτικού συμβουλίου) κι έχουν πάνω τους τον αριθμό κυκλοφορίας του αδειοδοτούμενου οχηματος,. Έκανε "μπαμ" από μακριά ότι δεν ήταν σύμφωνη με τα πρότυπα επίσημων πινακίδων. Το απίθανο: Ο τυπάς πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο! Στο πεζοδρόμιό του! Το είχε μάλιστα οριοθετήσει με βάψιμο πάνω στις πεζοδρομιακές πλάκες! Το πεζοδρόμιο στο σημείο αυτό είχε πλάτος 6 πεζοδρομιακές πλάκες 50Χ50 εκ. (3 ΜΈΤΡΑ) έτσι οι πεζοί, κατέβαιναν στο οδόστρωμα! Κι από εκεί μπροστά περνούσαν χιλιάδες αυτοκίνητα την ημέρα, αστικά, περιπολικά, γονείς με τα παιδιά τους, άλλοι δημότες... Όλοι το έβλεπαν, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν παράνομο! Οι μισοί θα έλεγαν μέσα τους: κάποιο βύσμα έχει... οπότε δεν το καταγγέλλουμε... οι άλλοι μισοί δεν θα ήξεραν τίποτε για τη νομιμότητα! Αυτή η ιστορία κρατούσε πάνω από δέκα χρόνια! Ίσως όσοι είναι από εκεί, μπορεί να το θυμούνται! Η ιστορία του έληξε, όταν ένας "γραφικός" δημότης ήλθε σε κόντρα με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος (σχεδόν με όλο το τμήμα) κι άρχισαν οι πολεμικές πράξεις εκατέρωθεν. κλήσεις κι αφαιρέσεις πινακίδων η μια πλευρά, σε βάρος του "γραφικού", γραπτές τεκμηριωμένες καταγγελίες του "γραφικού", συνοδευόμενες με φωτογραφίες, στο γραφείο του τότε υπουργού δημόσιας τάξης (σε βάρος του διοικητή και κάποιων βαθμοφόρων). Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης! Ήταν τα όρια αρμοδιότητας δυο αστ. τμημάτων και σε έστελναν από το ένα στο άλο τμήμα! ενώ ποτέ δεν υπήρχε σύγχυση ορίων... κάθε πλευρά δρόμου ανήκει σε συγκεκριμένο τμήμα, στα οργανογράμματά τους/στην αρμοδιότητά τους! Σε κάποιο σημείο του "πολέμου", την πλήρωσε ο προαναφερόμενος τυπάς με το honda accord. Του το κατέβασαν το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα - και έβγαλαν και την αυτοσχέδια πινακίδα πάρκινγκ από τον τοίχο. Έμεινε όμως στον τοίχο του το αποτύπωμα της πινακίδας του! Σκονισμένο-σκουρόμαυρο τετράγωνο. ίσως είναι ακόμα φανερό! Όσοι περνατε από εκεί, ας το προσέξετε- αν υπάρχει ακόμη το στίγμα/αποτύπωμα στον τοίχο του. Γιατί τα έγραψα τα παραπάνω; Για να βάλω αμφιβολίες στο μυαλό αυτού που είναι σίγουρος ότι είναι νόμιμη η σήμανση κλπ που παρατήρησε! ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Ακόμα, προσθέτοντας πληροφόρηση για την εικόνα της πόρτας του επίμαχου πάρκινγκ: Πολύ πολύ μεγάλη μου φαίνεται! Είναι μικρότερες οι οριζόμενες διαστάσεις της γκαραζόπορτας στο Γ.Ο.Κ. Αυτή η πόρτα χωράει θωρηκτό! Μήπως είναι πάρκινγκ - που συσκοτίζει την περίπτωση αδήλωτης επαγγελματικής δραστηριότητας; Στην πόρτα δε φαίνονται (κατ΄εμέ) στίγματα-ίχνη ότι είχε παλιότερα πινακίδα πάρκινγκ - και την αφαίρεσαν βίαια... κάποιοι κακόβουλοι! !!! 32 λεπτά πριν, dkstopo είπε Το παράνομο που βλέπω εγώ είναι εαν υποθέσουμε ότι απλά δεν εβαλαν την πινακίδα είναι τα 2 κουτιά στον πεζοδρόμιο που ανήκουν στην οικοδομή. Αυτά σιγουρα θέλουν πρόστιμο και ξήλωμα. Αν το ψηλό κουτί είναι του ΟΤΕ, επιτρέπεται από το νόμο η τοποθέτησή του στο πεζοδρόμιο. αρκεί να μην παραβιάζονται τα ελάχιστα όρια πλάτους για τη διέλευση μητέρων με καρότσια και αναπηρικών αμαξιδίων. ίσως έπρεπε να μπει με τη μεγάλη πλευρά προς τον τοίχο, σύριζα στον τοίχο (υγ βλάπω και μια πινακίδα ενημέρωσης (ανάποδα προς εμάς) είτε από μαγαζί εστίασης είτε από άλλο πάρκινγκ!!!!!!! περιπλέκεται η κατάσταση!) 1
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Είναι πυλωτή πολυκατοικίας με πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία γιατρών και τέτοια .δεν είναι πάρκινγκ για δημόσια χρήση .ο ίδιος που έχει σηκώσει την πολυκατοικία-συγκροτημα όπως θέλετε πείτε το,έχει προνοήσει και έχει φτιάξει και πάρκινγκ με 3 υπόγεια λίγο πιο διπλα (στα πέντε μέτρα.που λεγαμε από αυτή την εισοδο της φωτό.δεν ξέρω εάν είναι νόμιμη αυτη η είσοδος ,σίγουρα είναι νόμιμο το υπόγειο πάρκινγκ μιας και το χρησιμοποιω σαν μόνιμος.εκδιδει και αποδείξεις.(που φτάσαμε να τα λέμε αυτά) Αυτός ο κύριος ο ιδιοκτήτης τέλος πάντων έχει και μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία (η οποία έφτιαξε και αυτήν την οικοδομή). Πιστεύω θα ήταν τουλάχιστον ανόητο να είναι παράνομη αυτή η είσοδος της πυλωτης.και να ριψοκινδυνευει και την υπόληψη της εταιρείας του αλλά και του διπλανού πάρκινγκ του.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Από την στιγμή που σε όλο το μήκος του δρόμου απαγορεύεται η στάση/στάθμευση όπως φαίνεται από την πινακίδα, για ποιο λόγο θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ να βάλει επιπλέον αυτοκόλλητο στην πόρτα του? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα