Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τονίσω πως ο δρομος είναι διπλής κυκλοφορίας.....βέβαια διπλής δεν τον λες.στενακι είναι που εάν κανείς πενήντα μέτρα να ψάξεις θα βρεις σίγουρα πάρκινγκ.απλα τους έγραψε στα @@ του.ειχε και δύο παιδικά καθίσματακια πίσω.ωραια παιδεία θα δώσει στα παιδιά του.και παράνομη να είναι η πυλωτή απλά αυτά δεν τα κάνεις....

Επεξ/σία από Thanos1972
  • Like 1
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

τι αδεια ρε παιδια, στη Γερμανια ειστε;

Γιατί στη Γερμανία σε κάθε γκαραζόπορτα υπάρχει σχετικός αριθμός αδείας;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Γιατί στη Γερμανία σε κάθε γκαραζόπορτα υπάρχει σχετικός αριθμός αδείας;

oxi αλλα ο δημος σου δινει πιστοποιητικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βλέπει ράμπα, βλέπει κολωνάκια να αφήνουν χώρο, βλέπει αυτοκίνητα μέσα, ε δε θέλει και πολύ μυαλό οτι είναι πάρκινγκ. Άλλο αν πάρκαρε με τσαμπουκά πως "αφου δε βλέπω μια ταμπέλα ίσα με το κεφάλι μου, θα κάνω ο,τι γουστάρω". 

Αν δεν έχει άδεια στην ουσία δεν λέει τίποτα, το οτι έχει χώρο που μπορούν να μπούν οχήματα να σταθμεύσουν δεν σημαίνει οτι είναι parking.

17 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

τι αδεια ρε παιδια, στη Γερμανια ειστε;

Αν το σχεδιο του μηχανικου της οικίας αναφερει περι χωρου σταθμευσης και εχει και λεπτομεριες για εισοδο/εξοδο τοτε βγαζεις φωτοτυπια και το δειχνεις στο καθενα...

Θυμαμαι στην Αθηνα (εποχες village center) ειχαν βαλει πινακιδες που ελεγαν τα γνωστα περι σταθμευσης αλλα ελεγαν

"ο παραβατης θα πληρωσει και τα εξοδα του ιδιωτικου γερανου"

δε ξερω κατα ποσο ισχυει, για παρανομο μου κανει εμενα

Πρέπει να έχεις βγάλει σχετική άδεια. Δεν βγάζεις είσοδο parking όπου και όπως θέλεις (ο μηχανικός το γνωρίζει). Και το ότι έχεις πυλωτή δεν σημαίνει οτι είναι parking (γνωρίζω συγκεκριμένη περίπτωση).

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Έχει ή δεν έχει άδεια το πάρκινγκ, είναι εντελώς αδιάφορο, ο εκάστοτε οδηγός δεν είναι ελεγκτικός μηχανισμός για να αποφασίζει για την νομιμότητα ή μη του χώρου. Βλέπεις γκαράζ? Παρκάρεις αλλού. Νομίζεις ότι είναι παράνομο; Παίρνεις τηλέφωνο και κάνεις καταγγελία. 

• Like 12
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thanos1972 είπε

Σε παράκληση των κατοίκων της πολυκατοικίας για να έρθει γερανός να το σηκώσει η τροχαία είπε ότι δεν προβλέπεται.

Φέρνεις ένα τζιπ, και τραβάς το Αudi αφήνοντάς το στην μέση ακριβώς του δρόμου. Εκεί η τροχαία μπορεί να συνεχίσει κανονικά την δουλειά της...  😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, lightsout είπε

Έχει ή δεν έχει άδεια το πάρκινγκ, είναι εντελώς αδιάφορο, ο εκάστοτε οδηγός δεν είναι ελεγκτικός μηχανισμός για να αποφασίζει για την νομιμότητα ή μη του χώρου. Βλέπεις γκαράζ? Παρκάρεις αλλού. Νομίζεις ότι είναι παράνομο; Παίρνεις τηλέφωνο και κάνεις καταγγελία. 

Αν δεν έχει πινακίδα (και κανονικά με αριθμό αδείας) δεν υπάρχει γκαράζ...

ΥΓ. Μια σιδερόπορτα και μια αυλή με ενδεχομένως παρατημένα οχήματα δεν λέει τίποτα! 😉

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

oxi αλλα ο δημος σου δινει πιστοποιητικο

Aυτό λέμε, δε χρειάζεται να έχει τον αριθμό αδείας κολλημένο πέρα από το "απαγορεύεται η στάθμευση".

Πιθανότατα οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι διαφορετικές και υπάρχει άλλο νομικό πλαίσιο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αν δεν έχει πινακίδα (και κανονικά με αριθμό αδείας) δεν υπάρχει γκαράζ...

ΥΓ. Μια σιδερόπορτα και μια αυλή με ενδεχομένως παρατημένα οχήματα δεν λέει τίποτα! 😉

Αν στο σχέδιο της οικοδομής είναι ο χώρος σχεδιασμένος για παρκινγκ,ΔΕΝ χρειάζεται καμμία πινακιδα και κανένας αριθμός άδειας,μόνο ένα αυτοκόλλητο.

Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Λες και ο ελληναρας θα τον νοιάξει αν δει πινακιδα,όπως τον νοιάζει όταν παρκάρει σε θέσεις αναπήρων.

Είναι όπως είπε ο φίλος πιο πριν,βλέπεις γκαράζ,πυλωτή,έξοδο αυτοκινήτου κλπ ΔΕΝ τον κλείνεις.Αν θέλεις κανε καταγγελία.

Στο θέμα,κάνει μπαμ ότι είναι νομιμο γκαράζ,ράμπα,κολωνακια.Κανονικα θέλει γερανό και ένα πολύ άγριο πρόστιμο.

Όσο για τη Γερμανία που ειπώθηκε,πουθενά δεν υπάρχει πινακιδα με αριθμό άδειας,εινακ όλα στο σχέδιο οικοδομής δηλωμένα 

Εκεί βέβαια θα ερχόταν γερανός και θα το σήκωνε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Αν δεν έχει άδεια στην ουσία δεν λέει τίποτα, το οτι έχει χώρο που μπορούν να μπούν οχήματα να σταθμεύσουν δεν σημαίνει οτι είναι parking.

Δεν τους κλείνεις.Τραβα στη πολεοδομία και κάνε καταγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αν στο σχέδιο της οικοδομής είναι ο χώρος σχεδιασμένος για παρκινγκ,ΔΕΝ χρειάζεται καμμία πινακιδα και κανένας αριθμός άδειας,μόνο ένα αυτοκόλλητο.

Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Λες και ο ελληναρας θα τον νοιάξει αν δει πινακιδα,όπως τον νοιάζει όταν παρκάρει σε θέσεις αναπήρων.

Είναι όπως είπε ο φίλος πιο πριν,βλέπεις γκαράζ,πυλωτή,έξοδο αυτοκινήτου κλπ ΔΕΝ τον κλείνεις.Αν θέλεις κανε καταγγελία.

Στο θέμα,κάνει μπαμ ότι είναι νομιμο γκαράζ,ράμπα,κολωνακια.Κανονικα θέλει γερανό και ένα πολύ άγριο πρόστιμο.

Όσο για τη Γερμανία που ειπώθηκε,πουθενά δεν υπάρχει πινακιδα με αριθμό άδειας,εινακ όλα στο σχέδιο οικοδομής δηλωμένα 

Εκεί βέβαια θα ερχόταν γερανός και θα το σήκωνε 

Δεν ξέρω φίλε μου τι λέει ο νόμος στη Γερμανία...ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα που θέλουν κάποιοι να κάνουν πάρκινγκ και τα μπαλκόνια...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν ξέρω φίλε μου τι λέει ο νόμος στη Γερμανία...ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα που θέλουν κάποιοι να κάνουν πάρκινγκ και τα μπαλκόνια...

Σου απάντησα τι ισχύει στην Ελλάδα.

Αν εσύ θεωρείς ανθρώπινο να κλείνεις τον άλλο,που μπορεί να χρειαστεί να φύγει επειγόντως,μόνο επειδη έχεις την υποψία ότι δεν είναι νόμιμο,τι να σου πω.Στην Ελλάδα είμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

Έχω μερικά τέτοια αυτοκόλλητα για παν ενδεχόμενο και το site θυμάμαι αν τους στείλεις mail τα πρώτα 20 τα έστελναν δωρεάν 

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...