testit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Ναι και αν ειχε ορεξη αυτος που ειχε το οχημα θα μπορουσε να τους τρέξει τους αστυνομικους. Ολοι οι δικαστες θα τον δικαιωσουν. Τι εννοω, αν εγω εχω παρκαρει παρανομα και εσυ το μετακινησεις και παμε δικαστικος εγω θα πληρωσω το προστιμο για παρανομο παρκαρισμα και εσυ θα "δικαστεις" ξεχωριστα για το δικο σου αδικημα.. Δηλαδη το αδικημα το δικο σου ειναι ασχετο με το δικο μου.. > Ολοι οι δικαστες θα τον δικαιωσουν. Γιατί είστε τόσο σίγουρος; Υπάρχουν έρευνες (επί αποφάσεων) που λένε κάτι τέτοιο; Αν φτάσετε στο δικαστήριο (λέμε τώρα), ο ανακριτής που θα εξετάσει την υπόθεση, ή ο εισαγγελέας στην εισήγησή του, ανάλογα με το κείμενο της μήνυσης του καθενός αντιμαχόμενου/αλληλομηνυμένου, μπορεί να σας προσάψει άλλη κατηγορία ή πολλές άλλες κατηγορίες, που δεν σχετίζεται με την παράβαση του Κ.Ο.Κ. π.χ να εισηγηθεί "Εξύβριση", "Εξύβριση έργω", "χουλιγκανισμό", προσβολή προσωπικότητας, διατάραξη των συγκοινωνιών, κλπ κλπ. Πρακτικά, αν γίνει κάποια μετακίνηση αυτοκινήτου σε μια περίπτωση κλεισίματος, θα παραδεχτούν οι άλλοι ότι σου το μετακίνησαν αυτοί; Πιθανά να πουν ότι είδαν κάποιους αλλά τώρα έφυγαν. Άντε να τους κάνεις μήνυση με αποδείξεις! Μπορεί να υπάρχει φανερή συσχέτιση με το ποιος σου μετακίνησε το όχημα, για ποιο λόγο... αλλά πρέπει να βρεθούν και μάρτυρες που θα έλθουν στο δικαστήριο! Κάτι που είναι απίθανο! Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που συμβαίνει είναι να ανταλλαχθούν 2-3 εξυβρίσεις και στο τέλος να πηγαίνουν όλοι στη δουλειά τους. Αλλοίμονο για σένα (θεωρητικά πάντα) αν σου μετακινήσουν το αυτοκίνητό σου, και συ βγάλεις γκλομπς και τα συναφή - κι αρχίζεις να βαράς! θα συλληφθείς αμέσως και το πιθανότερο: να ξαναδεις το αυτοκίνητό σου μετά από 10 χρόνια - αν είσαι "τσατίλας" και "νευράκιας"! Και παρών να είσαι, και να έχεις και μάρτυρες, κι ο άλλος νομίζεις ότι δεν θα αμυνθεί δικαστικά; Σε αυτές τις περιπτώσεις, συγκρατείτε τα νεύρα σας, και κοιτάζετε να ξεμπλέξετε γρήγορα, να πατε στη δουλειά σας, σε αυτούς που σε περιμένουν! Ου μπλέξετε! Μπορεί να λένε σε παρέες διάφορα, για τέτοιες περιπτώσεις και μεγάλες δηλώσεις για : ¨ξέρεις πιος είμαι εγώ;" "θα γίνει Τέξας", "θα του δώσω να φάει τα δόντια του", στην πράξη μόνο ένας στους χίλιους θα φτάσει στο σημείο του σωματικού καυγά. Συνήθως κρετίνος (με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 50!). με μεγάλες πιθανότητες να "κλείσει το σπίτι του". Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από testit
pananton Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tuning123 είπε όντως τώρα ; εσύ αν το έβλεπες με την ράμπα και την τεράστια γκαραζόπορτα , τι θα νόμιζες δηλαδή; σε τι σε παραπέμπει η εικόνα ; όντως ναι και δεν γίνεται να εξηγούμε τα αυτονόητα. σε τίποτα δεν παραπέμπει. εξήγησα σε άλλο ποστ τι και πως. αν εσύ το κατάλαβες με την μία πως πρόκειται για parking τότε ok έχεις καλύτερη αντίληψη από εμένα. ένας όμως άλλος οδηγός δεν θα το καταλάβει ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΗΜΑΝΣΗ αυτό εννοώ. και εδώ που τα λέμε αν έμενα ή είχα την πολυκατοικία εεε δεν είναι ρε φίλε τίποτα 10€ για μία πινακίδα για να διευκολύνω την ζωή μου... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από pananton 1
tuning123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, agnostos13 είπε 1ον: Δεν απαντάς στο δικό μου post αλλά σε κάποιου άλλου συνφορουμίτη. 2ον: Όπως θα έχεις διβάσει και πιο πάνω δεν επικροτώ κανένα. Είναι λάθος που έχει παρκάρει εκεί αλλά είναι και λάθος που δεν υπάρχει σχετική σήμανση. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό. 3ον: Ότι και να βλέπεις...δεν είναι θέμα οπτικής...αν είναι νόμιμο parking ας βάλει την αντίστοιχη πινακίδα και τέλος. Έχεις δίκαιο , από λάθος απάντησα σε εσένα που βέβαια εσύ απάντησες αν κάνω κάποιο γκάλοπ , οπότε πιθανόν απαντώ εμμέσως και στους δύο. Μπορεί και να είναι νόμιμο μπορεί και όχι , δεν ξέρω αν πρέπει να σταθώ τόσο πολύ στην νομιμότητα του , αλλά στην αντίληψη του εν λόγω οδηγού. Π.χ. έχεις εσύ το εικονιζόμενο πάρκινγκ και λόγω παράλειψης σου ή λόγω μη νομιμότητας δεν έχεις σήμανση και στο πάρακαρα φάτσα κάρτα τι θα έλεγες ότι απο θέμα οπτικής καλά έκανα ; Σημ.: συζήτηση κάνω μην παρεξηγηθώ , καθώς ο γραπτός είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, bringmevictims είπε τότε τα αυτοκινιτα ( fiat- Audi ) γιατί φάγανε κλήση ; Αφού δεν υπήρχε σήμανση Eίπαμε το φιατ έφαγε κλήση για Ρ40 με κίτρινη διαγράμμιση άρθρο 34 παρ.2.. Υπάρχει σήμανση.
testit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lamproukos19 είπε Επειδή πολλοί υποφέρουμε απο τους παράνομους μπορεί κάποιος να μας πει πως χειριζόμαστε την κατάσταση. Καλούμε τροχαία ή δημοτική αστυνομία? Αν είναι σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο τι πρόστιμο πρέπει να κοπει ώστε να το απαιτούμε ? Αν είναι σταθμευμένο κλείνοντας είσοδο parking τι πρόστιμο πρέπει να κοπει ωστε να το απαιτούμε ? Πινακίδες πότε αφαιρούνται ? Για την παράνομη στάθμευση, μπορείς να καλέσεις: Κατά προτεραιότητα το 100 (που θα στείλει ή μοτοσυκλετιστή ή την άμεση δράση ή τη δίας κλπ... ανάλογα με το πού υπάρχει διαθεσιμότητα). Μπορείς να καλέσεις και τη δημοτική αστυνομία του δήμου εντός του οποίου σημειώνεται η παράβαση, αλλά καλύτερα μην το κάνεις. διότι δίνουν λόγο συνήθως σε κάποιον αντιδήμαρχο ή στο δήμαρχο απευθείας. Οπότε τα πράγματα λειτουργούν πιο αργά και με το φίλτρο των πελατειακών σχέσεων. Τη δημοτική αστυνομία καλύτερα να την καλείς σε περιπτώσεις εγκατελειμμένων αυτοκινήτων και αδέσποτων ζώων, είναι έργα δικής της αρμοδιότητας κι επιλαμβάνονται άμεσα (σχεδόν). Συνήθως πρόστιμο κατάληψης πεζοδρομίου. μπορεί να μπουν κι άλλα πρόστιμα κατά την κρίση του αστυνομικού οργάνου, αν π.χ. είναι παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα πρόσβασης αναπήρων. Τα γράφει αναλυτικά ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας δες http://glavopoulos.gr Ακριβώς ακριβώς, "δεν απαιτείς", αλλά μπορείς να είσαι παρών την ώρα της εξέτασης της περίπτωσης από το αστυνομικό όργανο, εφόσον κάλεσες εσύ, χωρίς να το παρεμποδίζεις στην εκτέλεση του έργου του. Όταν φύγει το όργανο και δεν δεις την κλήση πάνω στο παρμπριζ, μπορείς να δισμαρτυρηθείς στον διοικητή της τροχαίας , να αναμείνεις την απάντησή του... Και - εφόσον είσαι ο καλών το 100 - κι αποδεικνύεται αυτό - προσωπικά δεδομένα γαρ - κάνεις αίτηση για να ζητήσεις αντίγραφο του δελτίου συμβάντων από όποιο τμήμα ασχολήθηκε - έστειλε αστυνομικό να επιληφθεί. Για τις ερωτήσεις σου, δες απευθείας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, χωρίς την παρεμβολή ερμηνευτή! http://glavopoulos.gr Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από testit
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, testit είπε Για την παράνομη στάθμευση, μπορείς να καλέσεις: Κατά προτεραιότητα το 100 (που θα στείλει ή μοτοσυκλετιστή ή την άμεση δράση ή τη δίας κλπ... ανάλογα με το πού υπάρχει διαθεσιμότητα). Μην πιστεύετε αυτά που γράφει, ο άνθρωπος δεν ξέρει, απλά ότι διαβάζει στο ίντερνετ και παραπληροφορεί. Η ΔΙΑΣ και η ΔΕΛΤΑ δεν βεβαιώνουν παραβάσεις γιατί δεν έχουν μπλοκ κλήσεων μαζί τους. Είναι άλλη η δουλειά τους. Όπως δεν έχουν ούτε τα ΕΚΑΜ, ούτε η ΥΜΕΤ, ουτε η ΥΑΤ, ουτε η Ασφάλεια κλπ κλπ. 17 λεπτά πριν, testit είπε Συνήθως πρόστιμο κατάληψης πεζοδρομίου. μπορεί να μπουν κι άλλα πρόστιμα κατά την κρίση του αστυνομικού οργάνου, αν π.χ. είναι παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα πρόσβασης αναπήρων. Τα γράφει αναλυτικά ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας δες http://glavopoulos.gr Ξανά παραπληροφόρηση, η κλήση για στάθμευση επί του πεζοδρομίου είναι διαφορετική από της ράμπας αναπήρων. Ή η μία θα ισχύει ή η άλλη. 21 λεπτά πριν, testit είπε Ακριβώς ακριβώς, "δεν απαιτείς", αλλά μπορείς να είσαι παρών την ώρα της εξέτασης της περίπτωσης από το αστυνομικό όργανο, εφόσον κάλεσες εσύ, χωρίς να το παρεμποδίζεις στην εκτέλεση του έργου του. Όταν φύγει το όργανο και δεν δεις την κλήση πάνω στο παρμπριζ, μπορείς να δισμαρτυρηθείς στον διοικητή της τροχαίας , να αναμείνεις την απάντησή του... Και - εφόσον είσαι ο καλών το 100 - κι αποδεικνύεται αυτό - προσωπικά δεδομένα γαρ - κάνεις αίτηση για να ζητήσεις αντίγραφο του δελτίου συμβάντων από όπιο τμήμα ασχολήθηκε - έστειλε αστυνομικό να επιληφθεί. Όταν φύγει ο αστυνομικός και όχι το όργανο και δεν αφήσει κλήση σημαίνει ότι δεν υπήρχε παράβαση. Για να ζητήσεις αντίγραφο της αναφοράς του οχήματος πρέπει όταν καλέσεις το 100 να έχεις αφήσει όνομα αλλιώς δεν παίρνεις τίποτα.
bringmevictims Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Eίπαμε το φιατ έφαγε κλήση για Ρ40 με κίτρινη διαγράμμιση άρθρο 34 παρ.2.. Υπάρχει σήμανση. Και το Audi ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bringmevictims είπε Και το Audi ? 20 ευρώ και αφαίρεση 10 ημερ. ΣΚ & ΑΟ σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ. 3. Το "προ ιδιωτικού" που λέμε. Και για να μην μπερδευόμαστε, εγώ αναφέρω ότι αυτές είναι οι κλήσεις. Το αν του βεβαιώθηκε καλώς ή κακώς η παράβαση ή τι ενέργειες θα κάνει ο οδηγός/κάτοχος του audi, δηλ. αν θα πληρώσει ή αν θα κάνει ένσταση δεν το εξετάζω
agnostos13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, tuning123 είπε Π.χ. έχεις εσύ το εικονιζόμενο πάρκινγκ και λόγω παράλειψης σου ή λόγω μη νομιμότητας δεν έχεις σήμανση και στο πάρακαρα φάτσα κάρτα τι θα έλεγες ότι απο θέμα οπτικής καλά έκανα ; Αν εγώ λοιπόν είχα το εικονιζόμενο parking και αυτή είναι μια νόμιμη είσοδος του θα πήγαινα στο επόμενο μισάωρο να βάλω μια πινακίδα (έστω και απλή του jumbo) και στην πορεία θα έβαζα και την πλέον τυπική ωστέ να μην την ξαναπάθω, εκτός και αν είχα την όρεξη να φωνάζω την τροχαία κάθε τρεις και λίγο. Αν τώρα το parking ή η είσοδος είναι μη νόμιμη δεν έχω και πολλά που μπορώ να κάνω καθώς ξέρω οτι έχω χ**μενη τη φωλιά μου. Άλλωστε δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να υπάρχει κόντρα με κάποιο γείτονα ο οποίος μπορεί να το έχει κάνει επίτηδες για να δει αν θα τσιμπήσεις και μετά να βρει την αφορμή να σε κυνηγάει μια ζωή... Σε κάθε περίπτωση το να κάνεις και καουμποϊλίκια είναι κάτι που μπορεί να σε μπλέξει από πολλές απόψεις οπότε δεν το προτείνω ούτε για αστείο (όπως κάνουν άλλοι "χωρατζήδες" του forum). 1 ώρα πριν, Xacti είπε 20 ευρώ και αφαίρεση 10 ημερ. ΣΚ & ΑΟ σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ. 3. Το "προ ιδιωτικού" που λέμε. Και για να μην μπερδευόμαστε, εγώ αναφέρω ότι αυτές είναι οι κλήσεις. Το αν του βεβαιώθηκε καλώς ή κακώς η παράβαση ή τι ενέργειες θα κάνει ο οδηγός/κάτοχος του audi, δηλ. αν θα πληρώσει ή αν θα κάνει ένσταση δεν το εξετάζω Για "προ ιδιωτικού" δεν αναφέρει πουθενά ο ΚΟΚ...ενημερωτικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Για "προ ιδιωτικού" δεν αναφέρει πουθενά ο ΚΟΚ...ενημερωτικά! Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Δεν είπα ότι λέει κάτι τέτοιο. Α ναι και ενημερωτικά για να μαθαίνεις, έτσι παίρνουν τα σήματα οι σταθμοί από το ΚΑΔ.
agnostos13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Xacti είπε Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Δεν είπα ότι λέει κάτι τέτοιο. Α ναι και ενημερωτικά για να μαθαίνεις, έτσι παίρνουν τα σήματα οι σταθμοί από το ΚΑΔ. Δεν αναφέρθηκες σε πρόστιμο του ΚΟΚ άρθρο 34 παρ. 3; Το "προ ιδιωτικού" που κολλάει; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν αναφέρθηκες σε πρόστιμο του ΚΟΚ άρθρο 34 παρ. 3; Το "προ ιδιωτικού" που κολλάει; Καλό το troll σου, θέλεις δουλεια ακόμα όμως και όπως καταλαβαίνεις δε θα τσιμπήσω το bait σου
CyberCr33p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή αναφέρθηκε κάποιος στο ότι και εάν τύχει κάτι επείγον με τραυματία / άρρωστο ότι δεν είναι τίποτα να φωνάξεις τους γείτονες να τον μεταφέρουν στα χέρια και να φύγει με άλλο αυτοκίνητο. Δεν νομίζω ότι σε μια δύσκολη κατάσταση να κάθεται ο άλλος να περιμένει να μαζευτούν οι γείτονες για να βοηθήσουν. Προσωπικά εάν μου έκλειναν την έξοδο και υπήρχε μεγάλη ανάγκη για μεταφορά ασθενή το αυτοκίνητο που ήταν παράνομα παρκαρισμένο θα "μεταφερόταν" όσο χρειαζόταν για να περάσω σπρώχνοντας το με το δικό μου όχημα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από CyberCr33p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα