Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα μετα απο δικια σας συμβουλη πριν 3 χρονια πηρα το απιστευρο xiaomi redmi note 3 pro απο κινα το οποιο εχει κρατησει μεχρι τωρα χωρις κανενα απολυτος προβλημα !!! Ηρθε ομως η ωρα του να το αλλαξω . Θα ηθελα παλι κατι που να μπορεσει να κρατησει αλλα 2-3 χρονια και να μην με απογοητευση. Οπωςο σκυλος note 3 πολυ ανθεκτικο σε πολυ χρηση και πολλες τουμπες τοσα χρονια. Οποτε ψαχνω παλι κατι value for money με ζορικα τα 300. Το μονο που θελω κυριως ειναι να ειναι λιγο ανθεκτικη η οθονη καθως τα περισσοτερα καινουργια κινητα φιλων με την πρωτη τουμπα σπαει η οθονη. Εχω δει το redmi note 8 pro, το pocophone και το  Huawei Honor View 20 τωρα δεν ξερω αν αυτα ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα λεφτα και ποιο ειναι ποιο value for money

Ευχαριστω πολυ

Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Max 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης;  6-6.5 ??
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);σιγουρα SD
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι αλλα οχι τρελα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι αρκετα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Messenger,facebook,youtube,instagram

Επεξ/σία από ioakim100
Δημοσ.

Αφού είχες το note 3 pro και εμεινες ευχαριστημένος γιατί να μην πάρεις το καινούργιο note 8 pro, εναλλακτικά σου προτεινο το realme 5 pro https://www.amazon.de/realme-Pro-Smartphone-Snapdragon-Quad-Kamera-Grün/dp/B07ZM6GFY2/ref=mp_s_a_1_5?keywords=realme&qid=1575903995&sr=8-5 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Αφού είχες το note 3 pro και εμεινες ευχαριστημένος γιατί να μην πάρεις το καινούργιο note 8 pro, εναλλακτικά σου προτεινο το realme 5 pro https://www.amazon.de/realme-Pro-Smartphone-Snapdragon-Quad-Kamera-Grün/dp/B07ZM6GFY2/ref=mp_s_a_1_5?keywords=realme&qid=1575903995&sr=8-5 

Πιστεύω πως αν είναι να πάει στα note μοντέλα καλύτερα με  note 8 παρά με pro, οι διαφορές τους για την χρήση που το θέλει είναι απειροελάχιστες. Επίσης το  note 8 έχει καλύτερη gcam. Και σίγουρα είναι και αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Αν αποφασίσει ο ts να πάρει Xiaomi, ας το πάρει από σκρουτζομάγαζο που έχει από Infiquest με την ανάλογη 2ετή επίσημη εγγύηση. Υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως προτείνω και το Mi A3, πιο οικονομικό και σε καλύπτει για αυτά που θέλεις. Βέβαια είναι άλλο λογισμικό από αυτό που έχεις συνηθίσει (είναι android one)  αλλά μπορείς να βάλεις έναν launcher και να το φέρεις στα μέτρα σου. Βέβαια καλό θα ήταν να το δεις από κοντά επειδή έχει 720p οθόνη amoled. Μιλάμε για amoled οθόνη που είναι πιο ανώτερη από την οθόνη IPS που έχεις στο κινητό σου. Οπότε μην βλέπεις το 720p, στους μισούς είναι θέμα και στους άλλους μισούς δεν βλέπουν καν την διαφορά. Παίρνει και SD Card. Σίγουρα όμως αν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά από την τιμή του Μi Α3 πας στο Xiaomi Mi 9 Lite που λέει και ο chios πιο πάνω. Για να σε βοηθήσω και λίγο σε πιο κινητό να καταλήξεις από όλα τα παραπάνω δες και αυτό

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλες προτασεις . Απο οτι ειδα ποιο πολυ το Mi 9t μου αρεσει και απο ομορφια και απο χαρακτηριστηκα(δεν εχει sd θα την παλεψω) απλα δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα απο το Mi 9 Lite και το redmi note 8(με χαλαει η οθονη σε σχεση με τα αλλα δυο δεν ειναι amoled αλλα εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη απο οτι ειδα απο το mi9 lite) . Γενικα η περισσοτερη χρηση γινεται σε youtube και social media. Θελω να μου κρατησει τουλαχιστον 2 χρονια χωρις κολληματα. Σε ποιο να παω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mi 9 lite, από μένα. Δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα. Με ψήσατε παλιόπαιδα και το πήρα χτες το απόγευμα 😀

Πανέμορφη συσκευή, φοβερή οθόνη, γρήγορο, χωρίς κολλήματα, smooth και μπαταρία που θα κρατάει - με τη χρήση που κάνω εγώ - κοντά στις 2 μέρες. Οι φωτογραφίες του πολύ καλές με τη stock κάμερα. Μια πρώτη εικόνα:

Screenshot-2019-12-10-14-30-51-303-com-m

Επεξ/σία από Green Dragon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...