Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, I AM DURAN είπε

Την ίδια στιγμή φυσικά full κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε Magic Mouse να αγοράσουν

Αυτά τα ψωνισμένα να μην λέγατε μερικοί τι καλά που θα ήταν...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, belkin said:

κανεις ενα hackintosh με τα μισα λεφτα και τα αλλα τα τρως σουβλακια

Μόνο που θα είναι χωρίς «κρέας»

1 hour ago, Psyber said:

η διαμάχη, έχει να κάνει με το κατά πόσο πιστεύει κανείς ότι αξίζουν τα χρήματα που ζητούν τα προϊόντα αυτά. Τώρα το σχόλιο σχετικά με την κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε magic mouse να αγοράσουν τι σημαίνει; ότι δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν;

Και με τι κριτήρια υπάρχουν αντικειμενικά σχόλια;

Όσα δε φτάνει η αλεπού ...τα κάνει άποψη ....

Αν είναι έτσι πρέπει να μπουν όλες οι αλεπούδες και να σχολιάσουν όλες τις high end συσκευές σε όλα τα φόρουμ ...

(Π.χ. DSLR, Drones, Gaming PCs, audio& video etc )

Επεξ/σία από fon600
  • Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτά τα ψωνισμένα να μην λέγατε μερικοί τι καλά που θα ήταν...

Όσο πιο ειλικρινής είσαι , τόσο πιο αντιπαθής γίνεσαι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rockdye είπε

Αντιλαμβάνεσαι ότι το macOS είναι διαθέσιμο μόνο σε Apple ή όχι;

Το hardware του mac είναι σε αξία πολλές φορές πιο φθηνό από αντίστοιχο pc, υπάρχουν δεκάδες άρθρα και βίντεο. 
Επισης ξεχνάτε ότι η Apple σαν εταιρεία δεν βασίζεται στην προώθηση προσωπικών δεδομένων των χρηστων  Όχι δεν το κάνει από την καλή της την καρδιά  Συνεπώς η εταιρεία ΔΕΝ έχει κέρδος από τετοιες υπηρεσίες  Επισης ξεχνάτε ότι πακέτο πληρώνεις και το οικοσύστημα  Ψιλά γράμματα έτσι;

Εμενα σαν χρήστη για αυτό που κάνω και τα mac και τα windows setup μου φαίνονται άχρηστα. Για την ακρίβεια, το macOS έχει ότι μια διανομή Linux με εξαιρετικό GUI (αφήνω απέξω το close source). Αλλά από την στιγμή που είναι διαθέσιμο μόνο σε ακριβό hardware που για μένα είναι αχρείαστο, μου είναι αδιάφορο. 

'σχορα με αν έχει απαντηθεί, μιας και το λέω στη μέση του διαβάσματος του νήματος. Αλλά μου γεννήθηκε απορία. Σε ποιες εκδόσεις αναφέρεσαι που έχουν το εξαιρετικό gui. 

PS. Δεν με λες ψαγμένο σε Λίνουξ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, I AM DURAN είπε

Όσο πιο ειλικρινής είσαι , τόσο πιο αντιπαθής γίνεσαι

Από πότε το να μειώνεις τον άλλον χωρίς λόγο είναι ειλικρίνεια??? Έλα προσγειωσου από το φανταστικό και απίστευτα προστατευμένο κόσμο του πληκτρολογίου σου...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, AtiX said:

Από πότε το να μειώνεις τον άλλον χωρίς λόγο είναι ειλικρίνεια??? Έλα προσγειωσου από το φανταστικό και απίστευτα προστατευμένο κόσμο του πληκτρολογίου σου...

Ε πρόσεχε τι λες! Κατά πάσα πιθανότητα έχει apple magic keyboard!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psyber είπε

Ε πρόσεχε τι λες! Κατά πάσα πιθανότητα έχει apple magic keyboard!

Γεμίσαμε κοντές αλεπούδες !!!!

Δημοσ.

13 ώρες πριν, KostasMulti είπε

Apple είναι αυτή... το μηχάνημα είναι ονειρικό, οι τιμές απαγορευτικές για εμας του κοινούς ( τους μπλεμπιάρηδες). Απλά ας περιμένουμε κάνα δυο χρόνια μη ξανακάνει έκεινη τη  κίνηση που έκανε πριν μια δεκαετία. Να γυρίσει δλδ όλους τους επεξεργαστές σε intel και να αφήσει τους κατόχους PowerPc με το ποντίκι στα χέρια. Το project καλαμάτα καραδοκεί και είναι επίφοβο. 

Υ.Γ Γιατί μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι θα το γυρίσει  σε AMD δε ξέρω... ( όχι ότι θα με χάλαγε)

Εγώ πάλι έχω διαβάσει για επεξεργαστές τύπου arm ειδικά για τα φορητά μοντέλα. Νομίζω είναι η τελευταία συνεργασία με την Intel.

Δημοσ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΣ Ο ΚΟΥΚ.... Το 2010 έπαιρνες με 2500 το Mac Pro 5.1 10 χρόνια μετα οι αναβαθμίσεις που σου επιτρέπει να κάνεις το καθιστούν ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Σαν κάτοχος του συγκεκριμένου πέρυσι του έβαλα ένα M2 500, μια RX580 8gb και του δωσα ακόμα 16gb Ram ( σύνολο 32 τώρα). Το κόστος του ήταν πάνω κάτω στα 300-350. Μετά απο 10 χρόνια σχεδόν κάνω edit αξιοπρεπέστατα στα 4k και τα render exports  είναι πολύ ικανοποιητικά σε χρόνους. Αναλογίζομαι ότι απ τη στιγμή που έχω περιθώριο μέχρι και 128gb ram,  ο Τρίφτης μου έχει ακόμα πολύ ψωμί. Ε όταν θα γίνει στάνταρ το 8K τότε θα το ξανασκεφτώ. Αλλά πιο πολύ για iMac i9 με βλέπω που έχω ακούσει τα καλύτερα. Που θέλω να καταλήξω. Επι jobs έπαιρνες σε μια "ακριβή" τιμή ένα μηχάνημα που ακόμα και ΄τωρα στέκεται άψογα στις υποχρεώσεις του. Επί ΚΟΥΚ 5.000 χιλιάρικα για το base που στην ουσία θα μου προσφέρει ότι το γέρικο μου MacPro 5.1---- όχι κύριε, δε θα πάρω. Να ήταν και αυτό στα 3000, με οψιον αναβάθμισης..... μμμμ ναι τότε. Αλλιώς, hackintosh μέχρι να το ψοφήσουν με τους νέους επεξεργαστές που θα βγάλουν. Αν και δε νομίζω ότι θα σουτάρουν τόσο έυκολα τους Intel με το νεο MacPro. Βέβαια ΚΟΥΚης είναι αυτός, μπορεί και να τους πετσώσει όλους

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που έφτιαξαν το imac pro ,έπρεπε το mac pro να έχει πιο δυνατο setup. Βασικά ένας  που θα πάρει τον mac pro δεν είναι ένας συνηθισμένος mac user. Target group του,είναι κάτι ανώτερο από τα συνηθισμένα.

Δεν προορίζεται για κάποιον που θα μπαίνει στο facebook ... και θα κάνει μερικά 4k video editing .

Στόχος του είναι το 8 k . Για τις εργασίες που μπορεί να κάνει κάποιος και με έναν iMac pro, ο καινούργιος Mac pro είναι υπερβολή.

Δεν νομίζω ότι τα απαξιωτικά σχόλια που γράφονται αλλά και οι απαντήσεις τους, που έχουμε διαβάσει ως τώρα σε αυτό το forum ,αγγίζουν έστω και στο παραμικρό, τους ανθρώπους που θα πάρουν το 100% των δυνατοτήτων του mac pro, για να μην πω το 50% .

Μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς που τυγχάνει να μας διαβάζουν απλώς γελάνε. Οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν κάποια rendering farm για τα πρότζεκτ, που τώρα θα τα αναλάβει τα περισσότερα ο mac pro.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, CaptainGR10 είπε

'σχορα με αν έχει απαντηθεί, μιας και το λέω στη μέση του διαβάσματος του νήματος. Αλλά μου γεννήθηκε απορία. Σε ποιες εκδόσεις αναφέρεσαι που έχουν το εξαιρετικό gui. 

PS. Δεν με λες ψαγμένο σε Λίνουξ 

Δεν το έθεσα σωστά, το macOS έχει ότι ακριβώς μια διανομή linux αλλά το τελειοποιεί με ένα εξαιρετικό gui. Για την ακρίβεια αν δεν ήταν κλειστού κώδικα θα άλλαζαν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα λειτουργικά στους Η/Υ. Τώρα αν θες linux αν δοκιμάσεις ένα elementary OS ή mint πίστεψε με δεν θα χρειαστείς ποτέ terminal και θα δεις ότι η οργάνωση του desktop σου είναι πιο εύκολη από ότι τα win10. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, atheatos είπε

Από την στιγμή που έφτιαξαν το imac pro ,έπρεπε το mac pro να έχει πιο δυνατο setup. Βασικά ένας  που θα πάρει τον mac pro δεν είναι ένας συνηθισμένος mac user. Target group του,είναι κάτι ανώτερο από τα συνηθισμένα.

Δεν προορίζεται για κάποιον που θα μπαίνει στο facebook ... και θα κάνει μερικά 4k video editing .

Στόχος του είναι το 8 k . Για τις εργασίες που μπορεί να κάνει κάποιος και με έναν iMac pro, ο καινούργιος Mac pro είναι υπερβολή.

Δεν νομίζω ότι τα απαξιωτικά σχόλια που γράφονται αλλά και οι απαντήσεις τους, που έχουμε διαβάσει ως τώρα σε αυτό το forum ,αγγίζουν έστω και στο παραμικρό, τους ανθρώπους που θα πάρουν το 100% των δυνατοτήτων του mac pro, για να μην πω το 50% .

Μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς που τυγχάνει να μας διαβάζουν απλώς γελάνε. Οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν κάποια rendering farm για τα πρότζεκτ, που τώρα θα τα αναλάβει τα περισσότερα ο mac pro.

Ετσι είναι. Αλλά το Base model δεν είναι και τόσο Pro για τα λεφτά που ζητάει. Τα ίδια κάνει και το Trashcan  6.1  Στα 3.000 χιλιάρικα, αλλά δεν έχει τις προοπτικές αναβάθμισης του 7.1. Αυτό δε δικαολογεί τα 2.000 πάνω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

Ετσι είναι. Αλλά το Base model δεν είναι και τόσο Pro για τα λεφτά που ζητάει. Τα ίδια κάνει και το Trashcan  6.1  Στα 3.000 χιλιάρικα, αλλά δεν έχει τις προοπτικές αναβάθμισης του 7.1. Αυτό δε δικαολογεί τα 2.000 πάνω.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν αξίζει τα λεφτά του ή όχι. Αν εσύ έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ,σημαίνει ότι η Apple δεν έπρεπε να βγάλει base model.  Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να βγαίνει τιποτα " γυμνό" στην αγορά. Από την άλλη αν δεν έβγαζε το base model θα την εκραζαν γιατί δεν δίνει την επιλογή να βάλει κάποιος αυτά που θέλει...

Γενικώς τα συμπεράσματα των περισσότερων εδώ μέσα στηρίζονται σε μια στενή λογική, που δεν θα ήθελα να πάρω μέρος γιατί δεν βγαίνει άκρη βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Σεβαστές απόψεις, αλλά για μένα λάθος και απαξιωτικές.

Το ξαναεγραψα και προηγουμένως ακόμα και το imac pro ξεπερνάει σε επιδόσεις το base model και στοιχίζει και συγκριτικά λιγότερο. Λέτε ή Apple να μην το ξέρει ή αυτός που θα τα αγοράσει έχει σκοπό να το αφήσει άδειο?

Το ξαναγράφω για τελευταία φορά, γνωρίζοντας τα κολλήματα μερικών, το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν είναι για το μέσο χρήστη που σχολιάζει στο insomnia που συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.

Εσείς είστε ικανοί να απαξίωσετε μηχανήματα που έχουν φτιαχτεί για server επειδη δεν μπορούν να τρέξουν crysis....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, DisRaptor είπε

Παρτο πισω οπως εισαι γιατι θα σ αρχισω με τα γνωστα για μεταξωτα βρακια, μερσεντες των pc, οσα δεν πιανει η αλεπου, αγοραζεις το λειτουργικο, το οικοσυστημα, το φοβερο σαπορτ της Απλ κτλ.

Και αν με πιέσεις πολυ θα σου πω οτι εχω το δικαιωμα να χαλασω τα λεφτα μου οπως γουσταρω.

Φιλικα πάντα

Εάν η Apple είναι τα μεταξωτά βρακιά να υποθέσω ότι οι χρήστες / αγοραστές είναι το δεύτερο συνθετικό που υποδηλώνει το τι χρειάζονται τα βρακιά αυτά; 
Φιλικα πάντα 

Επεξ/σία από xyvirus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...