Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psyber είπε

Ναι εγώ αναφερόμουν σε project hackintosh. Όσο αφορά στα ίδια χαρακτηριστικά, στην καλύτερη περιπτωση κάτι λιγότερο από τα μισά λεφτά. Έυχομαι η δική σου διάθεση για εξυπνάδα να ικανοποιήθηκε.

Ακόμη περιμένεις απάντηση; Αν έχεις iphone φτάνει. Αυτό και η βάση και είσαι πάλι στο οικοσύστημα. Και αν δε βγαίνεις οικονομικά, έχει και vesa mount μόνο με 200 ευρώ.

το αρθρο μιλαει για mac pro και εσυ απαντησες για hackintosh των 500 euro. ασε λοιπον τις εξυπναδες και μην πεταγεσαι συνεχεια σε οτι γραφει ο ενας και ο αλλος 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rockdye είπε

Δυστυχώς για μένα τα Windows έπιασαν peak με τα 7 άρια. Ακόμα και τα sVista είναι παρεξηγημένη έκδοση καθώς τα πλάσαραν με hardware για σκουπίδια και εμφάνισαν τόσα “προβληματα». Ειλικρινά με τα 10 δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Για 2 χρόνια πήγαιναν όλα καλά και τώρα σε κάθε update δεν ξέρεις τι πρόβλημα θα προκύψει.
Εν τω μεταξύ το λειτουργικό κάθε άλλο παρά φιλικό δεν είναι. εχεις από παράθυρα εποχής Windows 95 μέχρι παράθυρα Windows 10. Έχεις ένα store από το οποίο όμως δεν επικοινωνούν οι τρίτες εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει άρα κάθε χρήστης πρέπει να τσεκάρει μια προς μια για updates. Ένας αχταρμάς που αν δεν είχε την ιστορία της ms να είναι preinstalled παντού θα πήγαινε άκλαφτο σαν λειτουργικό. 
Προσωπικα τα χρησιμοποιώ μόνο για games, που αν δεις τις εξελίξεις με Vulkan βλέπω το DirectX να κλαίει. Ήδη τρέχω κάτι Witcher 3 etc σε Linux με περισσότερα FPS από ότι σε Windows και δεν είναι καν native Linux το game. 
Γενικα συμφωνώ σε όσα λες, μπορεί να μην το εξέφρασα σωστά αλλά καταλαβαίνω ότι το OS είναι σημαντικό για τους περισσότερους. Αν ο αμερικανός συνήθισε να έχει macOS την εποχή που η ms πάλευε με τα blue screen, τώρα δεν τον πας εύκολα σε Windows. Και αντίθετα ένας χρήστης Windows δεν ξέρει καν ότι υπάρχει άλλο λειτουργικό. Να όταν λέω : btw I am on Arch, με ρωτάνε ποια έκδοση Windows είναι. ^^

Έκλαψα με το arch.

Δημοσ.
28 minutes ago, Dinos_12345 said:

Ας έλεγαν από την αρχή ένα χιλιάρικο παραπάνω, αυτοί που θα την πάρουν δεν θα τους νοιάξει αν κάνει 5 ή 6 χιλιάρικα.

Να μας πουλήσει δηλαδή με το ζόρι τη βάση των 1.000$, για να είσαι εσύ ευχαριστημένος, που δεν θα αγοράσεις ούτε την οθόνη, ούτε τη βάση; Εξαιρετική λογική! Εύγε! Τέτοιους πελάτες θέλουν όλοι, που να λένε από μόνοι τους «κορόιδεψέ με» αλλά δυστυχώς, είστε λίγοι. 😂

Είναι αντίστοιχο με το να λες: «Μη μου πουλάς χωριστά τα τραγούδια, ώστε να πάρω μόνο αυτό που θέλω. Βάλε και τη σαβούρα στο album και πούλησέ το μου πακέτο στο 10πλάσιο κόστος...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cpc464 είπε

Θα πάρω το κουτί απομίμηση της dune και θα φτιάξω ένα hackintosh με ryzen. Μόλις μου λέει ο κάθε "ειδήμων"  ναι είναι εμφανής η διαφορά θα βγάζω το καπάκι να βλέπω εκφράσεις. 

Στο μυαλό μου είσαι 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Να μας πουλήσει δηλαδή με το ζόρι τη βάση των 1.000$, για να είσαι εσύ ευχαριστημένος, που δεν θα αγοράσεις ούτε την οθόνη, ούτε τη βάση; Εξαιρετική λογική! Εύγε! Τέτοιους πελάτες θέλουν όλοι, που να λένε από μόνοι τους «κορόιδεψέ με» αλλά δυστυχώς, είστε λίγοι. 😂

Είναι αντίστοιχο με το να λες: «Μη μου πουλάς χωριστά τα τραγούδια, ώστε να πάρω μόνο αυτό που θέλω. Βάλε και τη σαβούρα στο album και πούλησέ το μου πακέτο στο 10πλάσιο κόστος...

Το με το ζόρι που το βλέπεις;

Όπως είπα και παραπάνω, αυτός που έχει 6 χιλιάρικα για να δώσει σε οθόνη, δεν νοιάζεται αν κάνει η βάση 1000. Το κορόιδεψε με δεν το λέω εγώ, το λέει αυτός που θα πάρει το base model με 6 χιλιάρικα, δηλαδή 3 χιλιάρικα έξτρα για την πολυτέλεια να τρέχει Mac OS. Οι οθόνες ακόμα και στα 6 χιλιάρικα, πρέπει να είναι τρελό vfm αν σκεφτείς πόσο κάνουν οι αντίστοιχες που προορίζονται για τέτοιες δουλειές.

Αυτοί θέλουν ντε και καλά να πουλήσουν την οθόνη αλλά ξέρουν ότι οι περισσότεροι θα πάρουν και την βάση χωρίς συζήτηση. Θα μπορούσε να πει ότι η οθόνη κάνει 6 χιλιάρικα αλλά αν βγάλεις την βάση θα την πάρεις 5, σε περίπτωση που έχεις έτοιμο setup, όπου θα θες έτσι και αλλιώς vesa mount για να την βάλεις.

Ότι χρειάζονταν το πέτυχαν όμως. Bad press is better than no press.

Δημοσ.
2 minutes ago, Dinos_12345 said:

Το με το ζόρι που το βλέπεις;

Εδώ:
"Ας έλεγαν από την αρχή ένα χιλιάρικο παραπάνω"

3 minutes ago, Dinos_12345 said:

Όπως είπα και παραπάνω, αυτός που έχει 6 χιλιάρικα για να δώσει σε οθόνη, δεν νοιάζεται αν κάνει η βάση 1000.

Αυτός μπορεί να είσαι εσύ αν είχες σκοπό να δώσεις 6Κ για την οθόνη. Για τους υπόλοιπους, πώς γνωρίζεις τι τους νοιάζει και τι όχι;

5 minutes ago, Dinos_12345 said:

Το κορόιδεψε με δεν το λέω εγώ, το λέει αυτός που θα πάρει το base model με 6 χιλιάρικα, δηλαδή 3 χιλιάρικα έξτρα για την πολυτέλεια να τρέχει Mac OS.

Το έγραψα και νωρίτερα. Το base model δεν αξίζει. Τα extra 3K είναι για τις δυνατότητες που σου δίνει αλλά πρέπει να επενδύσεις άλλα τόσα για να έχουν νόημα.

7 minutes ago, Dinos_12345 said:

Θα μπορούσε να πει ότι η οθόνη κάνει 6 χιλιάρικα αλλά αν βγάλεις την βάση θα την πάρεις 5, σε περίπτωση που έχεις έτοιμο setup, όπου θα θες έτσι και αλλιώς vesa mount για να την βάλεις.

Μεγάλη διαφορά! 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tsibosp είπε

καλα εγω προσωπικα δε θα παρω καμμια καθως δεν εχω και ουτε προκειται να εχω αυτο το προιον καθως δεν απευθυνεται σε  μενα. Θεωρω ομως οτι και σε αυτους που απευθυνεται ειναι λιγο ακυρη η ολη φαση. 1000 $ για μια βαση; Δλδ οσο εργονομικη και να ειναι, οσο καινα την εχεις για μια ζωη και οτι υποθετικα θα κουμπωνει και σε ολα τα μελλοντικα μοντελα (που αποκλειεται), 1000$;! Οσα χρηματα και να ειχα για πεταμα πραγματικα δεν θα την επαιρνα. Θα προτιμουσα να τα εχανα στο δρομο για να βρει ενας ανθρωπος να παρει κατι που το χρειαζεται. Εχει χαθει καπου το μετρο.

θεωρώ ότι αφορά άτομα που τα 1000 δολάρια/ευρώ τα έχουν για πλάκα, πχ ένα μπουκάλι κρασί σε εστιατόριο οπότε πραγματικά δεν τους νοιάζει!

Φυσικά το μηχάνημα θηρίο!!!! 

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.

Για την οθόνη έχει χιλιοειπωθεί ....

Για το Mac Pro όμως , ελάχιστοι είναι αυτοί που θα πάρουν το base model και αυτοί που θα το αγοράσουν μάλλον ελπίζουν ότι στο μέλλον θα μπορούν να το αναβαθμίσουν φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, belkin said:

το αρθρο μιλαει για mac pro και εσυ απαντησες για hackintosh των 500 euro. ασε λοιπον τις εξυπναδες και μην πεταγεσαι συνεχεια σε οτι γραφει ο ενας και ο αλλος 

ωραία, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Την απάντηση για τη βάση την επεξεργάζεσαι ακόμη;

Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είναι λες και για κάποιο λόγο θα πρέπει όσοι μπορούμε και γουστάρουμε να πρέπει να αισθανόμαστε και άσχημα που θα τα αγοράσουμε. Την ίδια στιγμή φυσικά full κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε Magic Mouse να αγοράσουν

Δημοσ.
3 minutes ago, I AM DURAN said:

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είναι λες και για κάποιο λόγο θα πρέπει όσοι μπορούμε και γουστάρουμε να πρέπει να αισθανόμαστε και άσχημα που θα τα αγοράσουμε. Την ίδια στιγμή φυσικά full κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε Magic Mouse να αγοράσουν

η διαμάχη, έχει να κάνει με το κατά πόσο πιστεύει κανείς ότι αξίζουν τα χρήματα που ζητούν τα προϊόντα αυτά. Τώρα το σχόλιο σχετικά με την κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε magic mouse να αγοράσουν τι σημαίνει; ότι δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psyber είπε

η διαμάχη, έχει να κάνει με το κατά πόσο πιστεύει κανείς ότι αξίζουν τα χρήματα που ζητούν τα προϊόντα αυτά. Τώρα το σχόλιο σχετικά με την κριτική από άτομα που δεν μπορούν ούτε magic mouse να αγοράσουν τι σημαίνει; ότι δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν;

Τι νόημα έχει να σχολιάσει κάποιος όταν δεν πρόκειται να το αποκτήσει ποτέ. Αγχώνεται μήπως για το αντισταθμιστικό όφελος των αγορών τρίτων ;

Δημοσ.

Άποψη δικαιούται να έχει οποιοσδήποτε, είτε είναι κοινός θνητός, είτε ανήκει στην elite των ιδιοκτητών προϊόντων της Apple.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psyber είπε

Άποψη δικαιούται να έχει οποιοσδήποτε, είτε είναι κοινός θνητός, είτε ανήκει στην elite των ιδιοκτητών προϊόντων της Apple.

Συμφωνώ απόλυτα με την προϋπόθεση η άποψη να μην υποκρύπτει απωθημένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...