Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Rockdye είπε

Τι σχέση έχει το επαγγελματικό περιβάλλον που αναφερόμαστε με τα surface? Κανέναν. 
Η συντριπτική πλειοψηφία που ανέφερες ως χρήστες Windows αφορά home desktops. Γιου νοου δε ντιφερενς; Την επόμενη φορά που θα αποκαλεσεις  συνομιλητες αρχαίους κτλ στυλ έχετε μείνει στα xp πιάσε επαφή ότι δεν μιλάμε για συσκευές για Instagram. 

32 λεπτά πριν, Rockdye είπε

Τι σχέση έχει το επαγγελματικό περιβάλλον που αναφερόμαστε με τα surface? Κανέναν. 
Η συντριπτική πλειοψηφία που ανέφερες ως χρήστες Windows αφορά home desktops. Γιου νοου δε ντιφερενς; Την επόμενη φορά που θα αποκαλεσεις  συνομιλητες αρχαίους κτλ στυλ έχετε μείνει στα xp πιάσε επαφή ότι δεν μιλάμε για συσκευές για Instagram. 

Για Instagram είναι τα κινητά. Η σειρά surface κ τύπου surface  αφενός μια μόνο αναφορά όσων έγραψα, (ώς παράδειγμα) κ σίγουρα είναι μια εξέλιξη είτε την χρησιμοποιείς είτε όχι, χέστηκα ειλικρινά. Ο Κόσμος πάει μπροστά κ κάποιοι τον τραβάνε. To studio είναι μια εξέλιξη, το ίδιο κ το HoloLens .  Με το MAC OS που είναι το θέμα του άρθρου , τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφεις?

Δε ξέρω ειλικρινά ποιοι είναι πιο μπετόν , οι χρήστες MAC ή οι Linux άδες που πετάγονται παντού σαν τους καθοδηγητές του ΚΚΕ να πουν τα δικά τους, να αλλάξουν θέμα κ χρησιμοποιούν πληθυντικό λέγοντας "μιλάμε" λες κ εκπροσωπούν κάποιον πέρα απ΄τον μικρόκοσμό τους? 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Που βοηθάει η βάση?

Φώναξε εναν πελατη στο γραφειο να του κανεις πιτς, και δες τον πως θα χαζευει την βαση της Απλ. Επισης ρωτα τον αν ξέρει την μαρκα εϊζο.

Αν εχεις γραφειο μαρκετινγκ ή γουεμπ ντιζαιν ή μεχρι και αφισες για μπουζουκτζηδικο να κανεις, οι πελάτες ψαρώνουν με μακ

Να λοιπον κατι που κανει η βαση. Φερνει πελατες. Αν σε απασχολει η τιμη αναρωτησου το εξης: αν ο προφυλακτηρας του Κια κανει 1000, ποσο πρεπει να κανει της μερτσεντες?

Και σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλαία μπολντ, ειναι αγένεια.

Φιλικα παντα..

Αρα λοιπον το φοβερο feature της βασης με την εξωφρενικη τιμη ειναι το design της, το οποιο μαλιστα φερνει και πελατεια!! 😂

Ωραιοοοος!!!

Πώς και δε βγαζει κανα πολυπριζο η Apple στα 1000 ευρω με φοβερο design για να ολοκληρωσει το πακετο... Θα το κρατανε για την επομενη γενια!

ΥΓ.  Αγενεια ειναι να σε ρωταει κατι ο αλλος και να του απαντας ο,τι να ναι εκτος απο αυτο που σε ρωτησε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kanagias13 είπε

Για Instagram είναι τα κινητά. Η σειρά surface κ τύπου surface  αφενός μια μόνο αναφορά όσων έγραψα, (ώς παράδειγμα) κ σίγουρα είναι μια εξέλιξη είτε την χρησιμοποιείς είτε όχι, χέστηκα ειλικρινά. Ο Κόσμος πάει μπροστά κ κάποιοι τον τραβάνε. To studio είναι μια εξέλιξη, το ίδιο κ το HoloLens .  Με το MAC OS που είναι το θέμα του άρθρου , τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφεις?

Δε ξέρω ειλικρινά ποιοι είναι πιο μπετόν , οι χρήστες MAC ή οι Linux άδες που πετάγονται παντού σαν τους καθοδηγητές του ΚΚΕ να πουν τα δικά τους, να αλλάξουν θέμα κ χρησιμοποιούν πληθυντικό λέγοντας "μιλάμε" λες κ εκπροσωπούν κάποιον πέρα απ΄τον μικρόκοσμό τους? 

Edit γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψα... 😂

Μην κοιτάς αν είναι λίγοι αυτοί που σου λένε κάτι αλλά αν είναι γνώστες...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, kanagias13 είπε

O tempora o mores. 
μιλας για λινουξαδες που πετάγονται όταν σε θέμα iMac ήρθες να πεις ότι η Ms πουλάει φθηνά μηχανάκια και κάνει innovation με surface. Αλλά ντ’αλλα μανταλάκια. 
Αυτό που σχολίασες ήταν το σχόλιο μου μέρος του οποίου παραθέτω «πως καποιος είναι παραγωγικος στα Windows?? Μόνο για games είναι τιποτα άλλο. (Σου λέω την δίκη μου οπτική πάνω στο γιατί mac και όχι Windows, την στιγμή που παίζουν στα ίδια λεφτά.Σου κάνω bold μπας και νιώσεις ότι ήταν απάντηση μου στον από πάνω στο γιατί mac αφού τα Windows κάνουν το ίδιο. Και ήρθες εσυ να πεις την εξυπνάδα σου για φθηνά μηχανάκια Windows, τα οποία προφανώς αναφέρεσαι σε κανένα λογιστικό γραφείο ή αντίστοιχων απαιτήσεων στο οποίο φυσικά δεν χρειάζεται ούτε iMac ούτε pc των 5000€.  Οποτε όταν θες να αναφέρεσαι σε φθηνά μηχανάκια θα σου πω πως το linuxακι κερνάει τσάι. Οποτε όπως κράζεις έναν χρήστη mac που δίνει λεφτά, κράζω εγώ εσένα που και πληρώνεις και σου ρουφάνε τα δεδομένα κ μια ζωή μπαγκαρισμενος είσαι. 
Επειδή εσυ είσαι ένας μέσος χρήστης που πάσχει από αναλφαβητισμό και έρχεσαι σε ένα θέμα που αφορά iMac να μας πεις ότι μια άλλη εταιρεία έκανε innovation με surface σε ρωτάω, τι σχέση έχει το iMac, τα windows desktop με τα surface?? Που στο διάολο συνδέονται αυτά; Θα  χρησιμοποιήσεις ας πούμε visual studio με surface? Όταν είσαι ο μέσος χρήστης που η μόνη επαφή που έχεις με ΙΤ είναι τα προεγκατεστημένα Windows καλύτερα να πας σε αντίστοιχο thread στο forum.  

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Αρα λοιπον το φοβερο feature της βασης με την εξωφρενικη τιμη ειναι το design της, το οποιο μαλιστα φερνει και πελατεια!! 😂

Ωραιοοοος!!!

Πώς και δε βγαζει κανα πολυπριζο η Apple στα 1000 ευρω με φοβερο design για να ολοκληρωσει το πακετο... Θα το κρατανε για την επομενη γενια!

ΥΓ.  Αγενεια ειναι να σε ρωταει κατι ο αλλος και να του απαντας ο,τι να ναι εκτος απο αυτο που σε ρωτησε!

Συγνώμη, αν έβγαζε πολυπριζο η Απλ, ποσο νομιζεις οτι θα εκανε? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Συγνώμη, αν έβγαζε πολυπριζο η Απλ, ποσο νομιζεις οτι θα εκανε? 

Πιστευω κανα 300αρι σιγουρα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Πιστευω κανα 300αρι σιγουρα!

Οχι ρε φιλε, καταρχην θα προσθεσουν καποιο φιτσουρ που δεν το εχει κανενας αλλος, ινοβέϊσο για...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Όπως τότε δεν κατάφερα με τα λόγια να τους πίσω για τις διαφορές μεταξύ των windows xp και των server 2003 πάρα μόνο όταν το είδαν σε μια άλλη εταιρεία... Έτσι και τώρα δεν θα το συνεχίσω... απλά πήγαινε δες πως και ποτε βγάζουν την δουλειά οι mac και πως και πότε οι windows χρήστες σε μια εταιρεία...

Lmao. Έχω χρησιμοποιήσει Mac για χρόνια, προγραμματίζω για περισσότερες πλατφόρμες από αυτές που ξέρεις ότι υπάρχουν, δεν μου δίνεις καν επιχειρήματα για να με πείσεις. Δεν μπορείς να με πείσεις.

3 ώρες πριν, Rockdye είπε

Το είδα σήμερα ναι, σαφώς και δεν αναφέρομαι ότι είναι το καλύτερο κτλ σε επιδόσεις. 
Μια εταιρεία ή ένας χρήστης που θέλει να κάνει την δουλειά του δεν θα κάτσει να κάνει hackintosh. 

Εγώ ας πούνε κάνω τα πάντα χρόνια με Linux. Μπορώ κάλλιστα να γελάσω με όποιον πληρώνει 100€ για Windows. Αλλά δεν είναι σωστό, από την στιγμή που ο άλλος αποδίδει με το λειτουργικό που τον βολεύει. Υπάρχουν εταιρείες που δίνουν στους εργαζόμενες macbook με το κιλό (οκ για εξωτερικό μιλάμε κυρίως) και εταιρείες που δίνουν Windows. Όπως και να έχει ένα pc ή mac των 5000€ δεν απευθύνεται σε οικιακό χρήστη που θέλει να χρησιμοποεί το web αντε και κανένα illustrator. 

Για όνομα θεού πώς κάποιος είναι παραγωγικός στο χάος που ονομάζεται Windows?? Μόνο για games είναι τιποτα άλλο. (Σου λέω την δίκη μου οπτική πάνω στο γιατί mac και όχι Windows, την στιγμή που παίζουν στα ίδια λεφτά.) Καλά μην μιλήσουμε για τα τραγικά updates από τα 10αρια. Αν νομίζεις ότι το να φωνάζει μια εταιρεία κάθε τρεις και λίγο τεχνικό γιατί η Microsoft ξύπνησε στραβά δεν επηρεάζει «το ψωμί» όπως λες τότε τι να πω. 

Άλλο το MacBook Pro, άλλος ο mac. Είπαμε, choose the product, not the brand. 

Δεν ξέρω ρε φίλε, εμένα τα Windows δεν έχουν βγάλει κιχ ποτέ, έχω φίλο που έχει αλλάξει hardware και πρόσφατα ολόκληρο σύστημα και κράτησε την ίδια εγκατάσταση, έχει να κάνει format πάνω από 5 χρόνια και το παιδί δουλεύει πολύ σοβαρά και μεγάλα projects σε Visual Studio. Ο υπολογιστής του κλείνει μια φορά στο τόσο και αν, συνήθως κάνει μόνο sleep γιατί βαριέται να ανοίγει ότι χρειάζεται συνεχώς. Με τα πάντα ανοιχτά από πίσω, παίζει παιχνίδια και το σύστημα είναι σταθερότατο.

Δεν ξέρω τι χρήστες χρησιμοποιούν Windows που θέλουν τόσο ντάντεμα και τους βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα. 

3 ώρες πριν, Rockdye είπε

Αυτή τη στιγμή θα δεις ΠΑΝΤΟΥ σε σοβαρές εταιρείες ότι όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα 10αρια με τα αποτυχημένα updates. Αντιλαμβάνεσαι ποσό σοβαρό είναι για έναν διαχειριστή κάθε μέσα να έχει να λύσει τις αποτυχιες της Ms? Να μιλήσω για server?? Και επειδή δεν πιάνεις το νόημα σε ποια χρήση Η/Υ αναφέρομαι, ότι κανείς με ένα φθηνό μηχανάκι Windows το κάνω 100 φορές πιο γρήγορα κ με περισσότερη ασφάλεια με Linux. 
Οταν θα ξεπεράσεις το 70% των server που είναι στημένοι σε Linux ελα να μου στείλεις pm. 
Όταν οι developers παρατήσουν το Linux για να στήνουν πάνω σε Windows 10 πάλι στείλε μου. 
Η συντριπτική πλειοψηφία τον οικιακών χρηστών έχει 90%+ windows. Είδες πουθενά να αναφέρομαι σε οικιακούς χρήστες και μου λες για γκατζετακια και surface?

Οκ, το πήγες αλλού, εννοείται ότι για κάποιες δουλειές το Linux και κατά επέκταση το Mac, είναι καλύτερα από windows. 

Ακόμα αναρωτιέμαι τι προβλήματα έχουν οι χρήστες με τα 10. Είτε οι χρήστες είναι μπετό είτε το hardware είναι προβληματικό και δημιουργεί θέματα. Ο μόνος λόγος που το Mac βγάζει ελάχιστα προβλήματα ακόμα και στον πιο χαζό, είναι όλο αυτό το mindset του κατεβάζω app, χρησιμοποιώ app. Δεν μιλάω για το γεγονός ότι είναι Unix με ότι θετικό συνεπάγεται, μην το επεκτείνουμε. 

Το point μου είναι ότι, αν έχεις μια ανάγκη και αυτή η ανάγκη δεν περιλαμβάνει Mac specific πράγματα, τα Windows και το Linux (ειδικά το Linux αν χρησιμοποιείς μόνο web apps για την δουλειά σου) είναι εκατομμύρια φορές καλύτερη επιλογή πάνω σε custom μηχανήματα τα οποία θα τρέχουν απροβλημάτιστα για χρόνια. Μερικά major updates της Microsoft μπορεί να έχουν θέμα αλλά υπάρχει επιλογή να τα παίρνεις ένα εξάμηνο αφού βγουν, όπου θα έχει λύσει σίγουρα το οποιοδήποτε θέμα προέκυψε. Αν ο χρήστης δεν είναι μαϊμού, το σύστημα δεν θα βγάλει κιχ και αυτό είναι γεγονός.

Αν είναι καθαρά θέμα προτίμησης, πάσο αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε, πάνε οι εποχές που τα windows ήταν σκουπίδια.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Θέμα προτίμησης*
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Lmao. Έχω χρησιμοποιήσει Mac για χρόνια, προγραμματίζω για περισσότερες πλατφόρμες από αυτές που ξέρεις ότι υπάρχουν, δεν μου δίνεις καν επιχειρήματα για να με πείσεις. Δεν μπορείς να με πείσεις.

Φτου δεν κατάφερα να πάρω το μπόνους που δίνει ο τιμ για όσους πείσουμε να αγοράσουν τα νέο mac pro...

Δεν πειράζει θα πείσω τον επόμενο...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oceanborngr είπε

Η επιλογη β' διαλογης Xeon σε σχεση με AMD Ryzen φανταζομαι ειναι αποτελεσμα συμβολαιου με Intel? Ειναι για γελια να αρμεγεις τοσο πολυ εταιριες και επαγγελματιες που εχουν αναγκη το macOS για τη δουλεια τους, αλλα ας προσεχαν και αυτοι. Αποσβεση κανουν φυσικα, ακομη και 30 χιλιαρικα να χρεωνει η Apple, δε σημαινει ομως αυτο οτι δεν ειναι και κοροιδια.

Δυστυχώς το Mac δεν παίζει με AMD όπως το δίνει η Apple

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psyber είπε

Hackintosh κάνεις με 500 euro, δηλαδή το ένα δέκατο των χρημάτων....

μιλαμε για τα ιδια χαρα/κα , αν ειναι να απαντας μονο και μονο για να πεις μια εξυπναδα κριμα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Βέβαια ας μη ξεχναμε ότι το συγκεκριμένο μηχανμημα απευθύνεται σε επαγγελματίες των οποίων η δουλειά πληρώνεται ανάλογα ώστε να το χρειάζονται.

Ναι, είναι υπερεκτιμημένο αλλά αυτό μάλλον αφορά μόνο αυτόν που σκέφτεται σοβαρά να το αγοράσει.

Η βαση  απευθύνεται σε επαγγελματίες ομως???

Δημοσ.
16 minutes ago, belkin said:

μιλαμε για τα ιδια χαρα/κα , αν ειναι να απαντας μονο και μονο για να πεις μια εξυπναδα κριμα 

Ναι εγώ αναφερόμουν σε project hackintosh. Όσο αφορά στα ίδια χαρακτηριστικά, στην καλύτερη περιπτωση κάτι λιγότερο από τα μισά λεφτά. Έυχομαι η δική σου διάθεση για εξυπνάδα να ικανοποιήθηκε.

3 minutes ago, iwnas28 said:

Η βαση  απευθύνεται σε επαγγελματίες ομως???

Ακόμη περιμένεις απάντηση; Αν έχεις iphone φτάνει. Αυτό και η βάση και είσαι πάλι στο οικοσύστημα. Και αν δε βγαίνεις οικονομικά, έχει και vesa mount μόνο με 200 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psyber είπε

Ναι εγώ αναφερόμουν σε project hackintosh. Όσο αφορά στα ίδια χαρακτηριστικά, στην καλύτερη περιπτωση κάτι λιγότερο από τα μισά λεφτά. Έυχομαι η δική σου διάθεση για εξυπνάδα να ικανοποιήθηκε.

Ακόμη περιμένεις απάντηση; Αν έχεις iphone φτάνει. Αυτό και η βάση και είσαι πάλι στο οικοσύστημα. Και αν δε βγαίνεις οικονομικά, έχει και vesa mount μόνο με 200 ευρώ.

*Μόνο με 200 ευρώ*

😂

Αυτό που θα μπορούσαν να την κάνουν VESA compatible από την αρχή αλλά δεν το έκαναν για να κάνουν πάρουν νταβατζιλίκι και από αυτό, έλεος. Ας έλεγαν από την αρχή ένα χιλιάρικο παραπάνω, αυτοί που θα την πάρουν δεν θα τους νοιάξει αν κάνει 5 ή 6 χιλιάρικα.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν ξέρω ρε φίλε, εμένα τα Windows δεν έχουν βγάλει κιχ ποτέ, έχω φίλο που έχει αλλάξει hardware και πρόσφατα ολόκληρο σύστημα και κράτησε την ίδια εγκατάσταση, έχει να κάνει format πάνω από 5 χρόνια και το παιδί δουλεύει πολύ σοβαρά και μεγάλα projects σε Visual Studio. Ο υπολογιστής του κλείνει μια φορά στο τόσο και αν, συνήθως κάνει μόνο sleep γιατί βαριέται να ανοίγει ότι χρειάζεται συνεχώς. Με τα πάντα ανοιχτά από πίσω, παίζει παιχνίδια και το σύστημα είναι σταθερότατο.

Δεν ξέρω τι χρήστες χρησιμοποιούν Windows που θέλουν τόσο ντάντεμα και τους βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα. 

Οκ, το πήγες αλλού, εννοείται ότι για κάποιες δουλειές το Linux και κατά επέκταση το Mac, είναι καλύτερα από windows. 

Ακόμα αναρωτιέμαι τι προβλήματα έχουν οι χρήστες με τα 10. Είτε οι χρήστες είναι μπετό είτε το hardware είναι προβληματικό και δημιουργεί θέματα. Ο μόνος λόγος που το Mac βγάζει ελάχιστα προβλήματα ακόμα και στον πιο χαζό, είναι όλο αυτό το mindset του κατεβάζω app, χρησιμοποιώ app. Δεν μιλάω για το γεγονός ότι είναι Unix με ότι θετικό συνεπάγεται, μην το επεκτείνουμε. 

Το point μου είναι ότι, αν έχεις μια ανάγκη και αυτή η ανάγκη δεν περιλαμβάνει Mac specific πράγματα, τα Windows και το Linux (ειδικά το Linux αν χρησιμοποιείς μόνο web apps για την δουλειά σου) είναι εκατομμύρια φορές καλύτερη επιλογή πάνω σε custom μηχανήματα τα οποία θα τρέχουν απροβλημάτιστα για χρόνια. Μερικά major updates της Microsoft μπορεί να έχουν θέμα αλλά υπάρχει επιλογή να τα παίρνεις ένα εξάμηνο αφού βγουν, όπου θα έχει λύσει σίγουρα το οποιοδήποτε θέμα προέκυψε. Αν ο χρήστης δεν είναι μαϊμού, το σύστημα δεν θα βγάλει κιχ και αυτό είναι γεγονός.

Αν είναι καθαρά θέμα πάσο αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε, πάνε οι εποχές που τα windows ήταν σκουπίδια.

Δυστυχώς για μένα τα Windows έπιασαν peak με τα 7 άρια. Ακόμα και τα sVista είναι παρεξηγημένη έκδοση καθώς τα πλάσαραν με hardware για σκουπίδια και εμφάνισαν τόσα “προβληματα». Ειλικρινά με τα 10 δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Για 2 χρόνια πήγαιναν όλα καλά και τώρα σε κάθε update δεν ξέρεις τι πρόβλημα θα προκύψει.
Εν τω μεταξύ το λειτουργικό κάθε άλλο παρά φιλικό δεν είναι. εχεις από παράθυρα εποχής Windows 95 μέχρι παράθυρα Windows 10. Έχεις ένα store από το οποίο όμως δεν επικοινωνούν οι τρίτες εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει άρα κάθε χρήστης πρέπει να τσεκάρει μια προς μια για updates. Ένας αχταρμάς που αν δεν είχε την ιστορία της ms να είναι preinstalled παντού θα πήγαινε άκλαφτο σαν λειτουργικό. 
Προσωπικα τα χρησιμοποιώ μόνο για games, που αν δεις τις εξελίξεις με Vulkan βλέπω το DirectX να κλαίει. Ήδη τρέχω κάτι Witcher 3 etc σε Linux με περισσότερα FPS από ότι σε Windows και δεν είναι καν native Linux το game. 
Γενικα συμφωνώ σε όσα λες, μπορεί να μην το εξέφρασα σωστά αλλά καταλαβαίνω ότι το OS είναι σημαντικό για τους περισσότερους. Αν ο αμερικανός συνήθισε να έχει macOS την εποχή που η ms πάλευε με τα blue screen, τώρα δεν τον πας εύκολα σε Windows. Και αντίθετα ένας χρήστης Windows δεν ξέρει καν ότι υπάρχει άλλο λειτουργικό. Να όταν λέω : btw I am on Arch, με ρωτάνε ποια έκδοση Windows είναι. ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...