Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Η βαση της οθονης, ειναι φτιαγμενη για σοβαρες δουλειες, οχι για να βλεπετε εξ χαμστερ, οποτε κοιταχτε αλλου, η τιμη ειναι για να σας προστατεψει απ το να παρετε κατι που δεν χρειαζεστε

Μηπως θελεις να αναφερεις καποια σοβαρη δουλεια που μπορει να κανει αυτη η βαση και δεν μπορουν να την κανουν οι υπολοιπες;

Σοβαρα ρωταω, χωρις καμια διαθεση ειρωνειας,

Γιατι αν οντως εχει κατι το ξεχωριστο, τοτε παιρνω πισω αυτα που ειπα!

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, kanagias13 είπε

Πως μπορεί να είναι παραγ…. 😂😂😂🤣. Μερικοί μοιάζει να έχετε μείνει σε εποχές xp, η απλά προπαγανδίζετε . Διαλέξτε. 

Εννοείται πως εκεί έξω η συντριπτική πλειοψηφία δουλεύει με windows , φθηνά ή ακριβά μηχανάκια αναλόγως απαιτήσεων, αναβαθμίζει, συνδέεται, έχει συμβατότητες , εχει touch οθόνες, πενάκια, έχει surface κ τύπου surface από OEMS για όλα τα βαλάντια κ έχει ισοπεδώσει την Apple σε μερίδια ,hardware, innovation. Μορμόνοι βγείτε από τον φράχτη, παρατήστε την τσουγκράνα , έξω έχει αυτοκίνητα κ αεροπλάνα! 🤣🤣🤣😂 

Αυτή τη στιγμή θα δεις ΠΑΝΤΟΥ σε σοβαρές εταιρείες ότι όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα 10αρια με τα αποτυχημένα updates. Αντιλαμβάνεσαι ποσό σοβαρό είναι για έναν διαχειριστή κάθε μέσα να έχει να λύσει τις αποτυχιες της Ms? Να μιλήσω για server?? Και επειδή δεν πιάνεις το νόημα σε ποια χρήση Η/Υ αναφέρομαι, ότι κανείς με ένα φθηνό μηχανάκι Windows το κάνω 100 φορές πιο γρήγορα κ με περισσότερη ασφάλεια με Linux. 
Οταν θα ξεπεράσεις το 70% των server που είναι στημένοι σε Linux ελα να μου στείλεις pm. 
Όταν οι developers παρατήσουν το Linux για να στήνουν πάνω σε Windows 10 πάλι στείλε μου. 
Η συντριπτική πλειοψηφία τον οικιακών χρηστών έχει 90%+ windows. Είδες πουθενά να αναφέρομαι σε οικιακούς χρήστες και μου λες για γκατζετακια και surface?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, Rockdye said:

Ότι να ναι. Όταν μιλάμε για μηχανήματα που αφορούν την παραγωγικότητα μιας εταιρειας, ενός επαγγελματία κτλ δεν έχει να κάνει ούτε με μούρη ούτε με ελιτισμό. 
Ενα αντίστοιχο PC για Windows με ποσά νομίσεις θα το στήσεις; Με κανένα χιλιάρικο; Τα ίδια λεφτά βγαίνουν, μην σου πω και περισσότερα. 
Αλλος δουλεύει με macOS άλλος με Windows άλλος με Linux. 
Έχεις εικόνα ποσό κοστίζει μόνο μια μέση οθόνη που χρειάζεται ένας φωτογράφος ας πούμε; Και ΟΧΙ, δεν θα αγοράσει την αλά καρτ της xiaomi. 

Πολλοι ανακάλυψαν την Apple με το iPhone και το Ίντερνετ με το Facebook. 

Μιλησα κυρίως για την οθόνη, η οποία ότι και να λες ειναι πανάκριβη. Για το ότι χρεώνει ένα χιλιάρικο τη βάση, δε τίθεται συζήτηση ότι μιλάμε για αλητεία.  Και ένα αντίστοιχης παραγωγικότητας pc θα το στήσεις με -2000 ευρώ και πολύ πιο τελευταίο hardware. Αυτό σας έχει πείσει η Apple, ότι για να είσαι παραγωγικός και δημιουργικός πρέπει να τους δώσεις 12 χιλιάρικα, γιατί αν αγοράσεις κανα σκουπίδι της Eizo, δε θα παίζει το ίδιο καλά.... Περαστικά....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Μηπως θελεις να αναφερεις καποια σοβαρη δουλεια που μπορει να κανει αυτη η βαση και δεν μπορουν να την κανουν οι υπολοιπες;

Σοβαρα ρωταω, χωρις καμια διαθεση ειρωνειας,

Γιατι αν οντως εχει κατι το ξεχωριστο, τοτε παιρνω πισω αυτα που ειπα!

Παρτο πισω οπως εισαι γιατι θα σ αρχισω με τα γνωστα για μεταξωτα βρακια, μερσεντες των pc, οσα δεν πιανει η αλεπου, αγοραζεις το λειτουργικο, το οικοσυστημα, το φοβερο σαπορτ της Απλ κτλ.

Και αν με πιέσεις πολυ θα σου πω οτι εχω το δικαιωμα να χαλασω τα λεφτα μου οπως γουσταρω.

Φιλικα πάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Psyber είπε

Μιλησα κυρίως για την οθόνη, η οποία ότι και να λες ειναι πανάκριβη. Για το ότι χρεώνει ένα χιλιάρικο τη βάση, δε τίθεται συζήτηση ότι μιλάμε για αλητεία.  Και ένα αντίστοιχης παραγωγικότητας pc θα το στήσεις με -2000 ευρώ και πολύ πιο τελευταίο hardware. Αυτό σας έχει πείσει η Apple, ότι για να είσαι παραγωγικός και δημιουργικός πρέπει να τους δώσεις 12 χιλιάρικα, γιατί αν αγοράσεις κανα σκουπίδι της Eizo, δε θα παίζει το ίδιο καλά.... Περαστικά....

Αντιλαμβάνεσαι ότι το macOS είναι διαθέσιμο μόνο σε Apple ή όχι;

Το hardware του mac είναι σε αξία πολλές φορές πιο φθηνό από αντίστοιχο pc, υπάρχουν δεκάδες άρθρα και βίντεο. 
Επισης ξεχνάτε ότι η Apple σαν εταιρεία δεν βασίζεται στην προώθηση προσωπικών δεδομένων των χρηστων  Όχι δεν το κάνει από την καλή της την καρδιά  Συνεπώς η εταιρεία ΔΕΝ έχει κέρδος από τετοιες υπηρεσίες  Επισης ξεχνάτε ότι πακέτο πληρώνεις και το οικοσύστημα  Ψιλά γράμματα έτσι;

Εμενα σαν χρήστη για αυτό που κάνω και τα mac και τα windows setup μου φαίνονται άχρηστα. Για την ακρίβεια, το macOS έχει ότι μια διανομή Linux με εξαιρετικό GUI (αφήνω απέξω το close source). Αλλά από την στιγμή που είναι διαθέσιμο μόνο σε ακριβό hardware που για μένα είναι αχρείαστο, μου είναι αδιάφορο. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Παρτο πισω οπως εισαι γιατι θα σ αρχισω με τα γνωστα για μεταξωτα βρακια, μερσεντες των pc, οσα δεν πιανει η αλεπου, αγοραζεις το λειτουργικο, το οικοσυστημα, το φοβερο σαπορτ της Απλ κτλ.

Και αν με πιέσεις πολυ θα σου πω οτι εχω το δικαιωμα να χαλασω τα λεφτα μου οπως γουσταρω.

Φιλικα πάντα

Βλεπεις σου μιλαω ωραια.

Αν θες απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα για τη βαση της οθονης, αν οχι, πες οτι δεν απαντας ειτε γιατι δεν εχεις επιχειρηματα, ειτε γιατι δεν υπαρχουν επιχειρηματα, ειτε γιατι βαριεσαι και ολα καλα, προχωραμε!

Προσωπικα δε με ενδιαφερει αν εχεις λεφτα, ουτε και πού θα τα χαλασεις. Για τη βαση ρωτησα! 

Να το ξαναπω; 

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 😁

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Psyber είπε

Και ένα αντίστοιχης παραγωγικότητας pc θα το στήσεις με -2000 ευρώ και πολύ πιο τελευταίο hardware. Αυτό σας έχει πείσει η Apple, ότι για να είσαι παραγωγικός και δημιουργικός πρέπει να τους δώσεις 12 χιλιάρικα, γιατί αν αγοράσεις κανα σκουπίδι της Eizo, δε θα παίζει το ίδιο καλά.... Περαστικά....

Μπορείς να μου βρεις κάτι αντίστοιχο και επώνυμο στην τιμή που λες???

Δημοσ.

ναι το αντιλαμβάνομαι στον απόλυτο βαθμό και θεωρώ ότι είναι και το δυνατο της χαρτί, και ουτε διαφωνώ μαζί σου στα όσα αναφέρεις για τα windows. Δεν είμαι ιεραπόστολος κανενός μη σου πω ότι μπορώ να γίνω πολύ μεροληπτικός ΕΝΑΝΤΙΑ στη microsoft, όταν έχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών την οποία δεν υποστηρίζει ανάλογα. Απλά βλέπω ότι κάποιες φορές η apple ξεφευγει προκλητικά στο θέμα του κόστους, χωρίς να πιστεύω ότι το προϊόν της δεν είναι ποιοτικό. Ίσα ίσα μπορώ να πώ ότι λάπτοπ με την κατασκευαστική ποιότητα των macbook, ενδέχεται να μην υπάρχει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Είναι συνήθως πολλά τα λεφτά που πληρώνει κανείς για να ανήκει σε ένα οικοσύστημα...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Rockdye είπε

Αυτή τη στιγμή θα δεις ΠΑΝΤΟΥ σε σοβαρές εταιρείες ότι όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα 10αρια με τα αποτυχημένα updates. Αντιλαμβάνεσαι ποσό σοβαρό είναι για έναν διαχειριστή κάθε μέσα να έχει να λύσει τις αποτυχιες της Ms? Να μιλήσω για server?? Και επειδή δεν πιάνεις το νόημα σε ποια χρήση Η/Υ αναφέρομαι, ότι κανείς με ένα φθηνό μηχανάκι Windows το κάνω 100 φορές πιο γρήγορα κ με περισσότερη ασφάλεια με Linux. 
Οταν θα ξεπεράσεις το 70% των server που είναι στημένοι σε Linux ελα να μου στείλεις pm. 
Όταν οι developers παρατήσουν το Linux για να στήνουν πάνω σε Windows 10 πάλι στείλε μου. 
Η συντριπτική πλειοψηφία τον οικιακών χρηστών έχει 90%+ windows. Είδες πουθενά να αναφέρομαι σε οικιακούς χρήστες και μου λες για γκατζετακια και surface?

Τι σχέση έχει το παραλήρημα σου για το Linux με αυτό που έγραψα για το Mac OS? Κανένα. Καλή εβδομάδα κ get a life αν γίνεται. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psyber είπε

ναι το αντιλαμβάνομαι στον απόλυτο βαθμό και θεωρώ ότι είναι και το δυνατο της χαρτί, και ουτε διαφωνώ μαζί σου στα όσα αναφέρεις για τα windows. Δεν είμαι ιεραπόστολος κανενός μη σου πω ότι μπορώ να γίνω πολύ μεροληπτικός ΕΝΑΝΤΙΑ στη microsoft, όταν έχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών την οποία δεν υποστηρίζει ανάλογα. Απλά βλέπω ότι κάποιες φορές η apple ξεφευγει προκλητικά στο θέμα του κόστους, χωρίς να πιστεύω ότι το προϊόν της δεν είναι ποιοτικό. Ίσα ίσα μπορώ να πώ ότι λάπτοπ με την κατασκευαστική ποιότητα των macbook, ενδέχεται να μην υπάρχει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Είναι συνήθως πολλά τα λεφτά που πληρώνει κανείς για να ανήκει σε ένα οικοσύστημα...

Έδω ναι μιλάμε σωστά, εγώ αντίθετα θεωρώ τα laptop της αποτυχία και άχρηστα. Ναι οκ κάποιος θα τα θέλει επειδή έχουν συνηθίσει το macos, αλλά συγκριτικά με αλλά λαπτοπ αυτή τη στιγμή στα ίδια λεφτά είναι τραγικά. 
Όμως άλλο προϊόν το iPhone, άλλο το mac άλλο το MacBook etc. 
Δεν καταλαβαίνω ούτε τους φανμποισμους ούτε τους haters. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Psyber είπε

πρέπει να τους δώσεις 12 χιλιάρικα, γιατί αν αγοράσεις κανα σκουπίδι της Eizo, δε θα παίζει το ίδιο καλά.... Περαστικά....

Να σε ενημερώσω ότι όταν κυκλοφόρησε η Prominence της Eizo, είχε 35 χιλιάρικα. Και τώρα τόσο έχει, αν είσαι μεγάλη εταιρία ρώτα τον αντιπρόσωπο για προσφορά (retail δεν την δίνουν). Το γνωρίζω γιατί είχα πάει σε Studio εξωτερικού όταν ταξίδευα.

Όταν η Apple ξέρει τις ανάγκες της αγοράς, το κοστολογεί όσο μπορεί, ξέρει ότι θα ξεπουλήσει Day-1 ακόμη και με την οθόνη της. Μια εταιρία που βγάζει 100-200 χιλιάρικα το μήνα από παραγωγές δεν θα τη νοιάξει ούτε η Apple σε κόστος ούτε θα κοιτάξει πόσο έχει το Apple stand. Θα κουμπώσει και ένα πολυετές apple care μαζί στο πακέτο με τα 5-10 μηχανήματα που θα αγοράσει.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Φιλικα πάντα

Το ecosystem πληρώνεται. 
Η μη πώληση δεδομένων έχει αντίτιμο. 
Διαφορετικά στησε Linux, στησε δικό σου server και αποθήκευση data και τέλος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Βλεπεις σου μιλαω ωραια.

Αν θες απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα για τη βαση της οθονης, αν οχι, πες οτι δεν απαντας ειτε γιατι δεν εχεις επιχειρηματα, ειτε γιατι δεν υπαρχουν επιχειρηματα, ειτε γιατι βαριεσαι και ολα καλα, προχωραμε!

Προσωπικα δε με ενδιαφερει αν εχεις λεφτα, ουτε και πού θα τα χαλασεις. Για τη βαση ρωτησα! 

Να το ξαναπω; 

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 😁

Που βοηθάει η βάση?

Φώναξε εναν πελατη στο γραφειο να του κανεις πιτς, και δες τον πως θα χαζευει την βαση της Απλ. Επισης ρωτα τον αν ξέρει την μαρκα εϊζο.

Αν εχεις γραφειο μαρκετινγκ ή γουεμπ ντιζαιν ή μεχρι και αφισες για μπουζουκτζηδικο να κανεις, οι πελάτες ψαρώνουν με μακ

Να λοιπον κατι που κανει η βαση. Φερνει πελατες. Αν σε απασχολει η τιμη αναρωτησου το εξης: αν ο προφυλακτηρας του Κια κανει 1000, ποσο πρεπει να κανει της μερτσεντες?

Και σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλαία μπολντ, ειναι αγένεια.

Φιλικα παντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kanagias13 είπε

Τι σχέση έχει το παραλήρημα σου για το Linux με αυτό που έγραψα για το Mac OS? Κανένα. Καλή εβδομάδα κ get a life αν γίνεται. 

Τι σχέση έχει το επαγγελματικό περιβάλλον που αναφερόμαστε με τα surface? Κανέναν. 
Η συντριπτική πλειοψηφία που ανέφερες ως χρήστες Windows αφορά home desktops. Γιου νοου δε ντιφερενς; Την επόμενη φορά που θα αποκαλεσεις  συνομιλητες αρχαίους κτλ στυλ έχετε μείνει στα xp πιάσε επαφή ότι δεν μιλάμε για συσκευές για Instagram. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιλογη β' διαλογης Xeon σε σχεση με AMD Ryzen φανταζομαι ειναι αποτελεσμα συμβολαιου με Intel? Ειναι για γελια να αρμεγεις τοσο πολυ εταιριες και επαγγελματιες που εχουν αναγκη το macOS για τη δουλεια τους, αλλα ας προσεχαν και αυτοι. Αποσβεση κανουν φυσικα, ακομη και 30 χιλιαρικα να χρεωνει η Apple, δε σημαινει ομως αυτο οτι δεν ειναι και κοροιδια.

Επεξ/σία από oceanborngr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...