Psyber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μάχες που γίνονται μέσα στο φόρουμ , pc vs Mac ή Android vs iOS, πάντα θεωρούσα και έλεγα ότι μπορεί τα προϊόντα της apple να είναι ακριβά κοστολογημενα, αλλά παρέχουν μια συνήθως άριστη ποιότητα κατασκευής και μια πολύ καλή εμπειρία χρήσης που διαρκεί και στο πέρασμα του χρόνου, πράγμα που δεν μπορώ να ισχυριστώ για το σχεδόν τριετίας xiaomi μου. Αλλά η κατάσταση αυτη, με τόσο ακριβή οθόνη και 1000 ευρώ μόνο για τη βάση, με κάνει να θέλω εμφατικά να σηκώσω τα 2 μου μεσαία δάχτυλα και να πω κάπως άκομψα πράγματα. Ξεκάθαρη ελιτίστικη τάση που εκμεταλλεύεται την τάση καταναλωτών να δίνουν με θρησκευτική ευλάβεια τον οβολό τους. Και για τους φίλους που λένε ότι είναι ξεκάθαρα επαγγελματικά εργαλεία, δε νομίζω ότι δεν υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές με πορτοκάλια, τουλάχιστον όσο αφορά στην οθόνη. Μακρυά και άντε γεια!!!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Psyber 2 1
cpc464 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Θα πάρω το κουτί απομίμηση της dune και θα φτιάξω ένα hackintosh με ryzen. Μόλις μου λέει ο κάθε "ειδήμων" ναι είναι εμφανής η διαφορά θα βγάζω το καπάκι να βλέπω εκφράσεις. 3
tommy^ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Eπαγγελματικο εργαλειο για λιγους και δικαιολογημενη η τιμη του, εκτος απο την τιμη της βασης, την οποια θεωρω αναίτια υψηλη.
Psyber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, belkin said: κανεις ενα hackintosh με τα μισα λεφτα και τα αλλα τα τρως σουβλακια Hackintosh κάνεις με 500 euro, δηλαδή το ένα δέκατο των χρημάτων....
jgeorgiou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Σαν τρίφτης δεν είναι? Εχω εναν από το λιντλ που μοιάζει 1
stafaf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε νήμα για το Mac Pro κάποιοι γράφουνε για hacintosh. Είναι βαθειά τα μεσάνυχτα παιδιά, πολύ βαθειά. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από stafaf 3 4
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 9 minutes ago, tommy^ said: Eπαγγελματικο εργαλειο για λιγους και δικαιολογημενη η τιμη του, εκτος απο την τιμη της βασης, την οποια θεωρω αναίτια υψηλη. Όντως, τελείως διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τα δύο προϊόντα. Ευτυχώς πωλούνται χωριστά. Για να αξίζουν όμως τα πλεονεκτήματα του Mac Pro, πρέπει να φτιάξεις (και εννοείται να χρειάζεσαι), ένα configuration γύρω στις 12-15Κ €. 3
gakost Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Πολύ γκρίνια για το τίποτα αφού αφορά προϊόντα δεν απευθύνονται στον πολύ κόσμο. Είδος πολυτελείας είναι και όλα τα είδη πολυτελείας είναι ακριβά. Τώρα αν αξίζουν τα λεφτά τους ή οχι άς αποφασίσει αυτός που τα αγοραζει.Τι διάφορα έχει με ενα πολυτελείας αυτοκίνητο που ο εξτρα εξοπλισμός έχει δυσανάλογα του κοστους χρεώσεις; Στην Mercedes πχ το ακριβό χρώμα μπορεί να κάνει πάνω από 2000€. Ή και σε πιο απλά πραγματα. Υπάρχουν τζιν παντελόνια πχ που κάνουν 10 ευρώ και αντίστοιχα που κάνουν πάνω από 200. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να αγοράσει αλλά δεν παραπονιέται κάνεις για τις ακριβές τιμές. Όπου αναφέρεται το ονομα apple βροχή τα σχόλια. 1 1
dchatz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, just for today είπε Σα τριφτης για κασερι ειναι Ακριβως την ίδια πρώτη σκέψη έκανα κι εγω
dancer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, gakost είπε Πολύ γκρίνια για το τίποτα αφού αφορά προϊόντα δεν απευθύνονται στον πολύ κόσμο. Είδος πολυτελείας είναι και όλα τα είδη πολυτελείας είναι ακριβά. Τώρα αν αξίζουν τα λεφτά τους ή οχι άς αποφασίσει αυτός που τα αγοραζει.Τι διάφορα έχει με ενα πολυτελείας αυτοκίνητο που ο εξτρα εξοπλισμός έχει δυσανάλογα του κοστους χρεώσεις; Στην Mercedes πχ το ακριβό χρώμα μπορεί να κάνει πάνω από 2000€. Ή και σε πιο απλά πραγματα. Υπάρχουν τζιν παντελόνια πχ που κάνουν 10 ευρώ και αντίστοιχα που κάνουν πάνω από 200. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να αγοράσει αλλά δεν παραπονιέται κάνεις για τις ακριβές τιμές. Όπου αναφέρεται το ονομα apple βροχή τα σχόλια. επειδη αναφερθηκες στη μερσεντες δινει 30 χρονια εγγυηση στην εργοστασιακη βαφη, νομιζω οτι εχει μια διαφορα τα 2000ευρω που δινεις στην μερσεντες σε σχεση με τα χιλιαρικα που πετας χωρις αιτια σε κατι που γραφει pro Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από dancer 2
AtiX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένας που θα καταλάβει την χρήση αυτού του μηχανήματος και ταυτόχρονα να το χαρακτηρίσει από την εξωτερική του εμφάνιση θα βρεθεί??? 6 λεπτά πριν, dancer είπε επειδη αναφερθηκες στη μερσεντες δινει 30 χρονια εγγυηση στην εργοστασιακη βαφη, νομιζω οτι εχει μια διαφορα τα 2000ευρω που δινεις στην μερσεντες σε σχεση με τα χιλιαρικα που πετας χωρις αιτια σε κατι που γραφει pro Όταν το μηχάνημα αυτό κάνει την απόσβεση του μέσα σε δύο τρία πρότζεκτ, τι σημασία έχει αν εμένα μου είναι ακριβό και άσκοπο το pro???? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από AtiX 3
tommy^ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όντως, τελείως διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τα δύο προϊόντα. Ευτυχώς πωλούνται χωριστά. Για να αξίζουν όμως τα πλεονεκτήματα του Mac Pro, πρέπει να φτιάξεις (και εννοείται να χρειάζεσαι), ένα configuration γύρω στις 12-15Κ €. Προσωπικα θεωρω οτι αν αξιζει κατι φαινεται και σε βαθος χρονου, δηλαδη ναι, να σκασω 15k να το παρω αλλα να με βγαλει και μια π.χ. 7ετια! Αλλιως αν ειναι να δινω καθε 3 χρονια 15k τοτε σιγουρα δε θα τα αξιζει!
tsibosp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mants118 είπε μα γιατί να πάρεις τη καινούρια;;; δεν έχεις την περσινή;;; ή κι αυτή θα είναι pro;;;; 😛 καλα εγω προσωπικα δε θα παρω καμμια καθως δεν εχω και ουτε προκειται να εχω αυτο το προιον καθως δεν απευθυνεται σε μενα. Θεωρω ομως οτι και σε αυτους που απευθυνεται ειναι λιγο ακυρη η ολη φαση. 1000 $ για μια βαση; Δλδ οσο εργονομικη και να ειναι, οσο καινα την εχεις για μια ζωη και οτι υποθετικα θα κουμπωνει και σε ολα τα μελλοντικα μοντελα (που αποκλειεται), 1000$;! Οσα χρηματα και να ειχα για πεταμα πραγματικα δεν θα την επαιρνα. Θα προτιμουσα να τα εχανα στο δρομο για να βρει ενας ανθρωπος να παρει κατι που το χρειαζεται. Εχει χαθει καπου το μετρο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα