QuantumWanderer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Ακριβώς αυτό έγραφα παραπάνω για το οικοσύστημα. Ότι μπορείς να μεταφέρεσαι από συσκευή σε συσκευή και να συνεχίζεις τη δουλειά σου εκεί, μέσω του iCloud. Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να το κατανοήσει κάποιος που δεν έχει τουλάχιστον 2 διαφορετικού τύπου συσκεύες Apple, π.χ. ένα iPhone και ένα iPad.
Hellenicsun Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Για τα δεδομένα των τρίτων εφαρμογών αρκούν και τα 5GB. Απο εκεί και πέρα δε πιστεύω πως η μη χρήση του iCloud για φωτογραφίες/ βίντεο και backups της συσκευής αχρηστεύουν το iPhone.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Ακριβώς αυτό έγραφα παραπάνω για το οικοσύστημα. Ότι μπορείς να μεταφέρεσαι από συσκευή σε συσκευή και να συνεχίζεις τη δουλειά σου εκεί, μέσω του iCloud. Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να το κατανοήσει κάποιος που δεν έχει τουλάχιστον 2 διαφορετικού τύπου συσκεύες Apple, π.χ. ένα iPhone και ένα iPad. Έχω macbook pro retina και iphone 6s.
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχεις λόγο τότε να μην παίξεις με το iCloud.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Δεν έχεις λόγο τότε να μην παίξεις με το iCloud. Δεν έχω κανένα λόγο να παίξω με iCloud. Οι ανάγκες μου μπορεί να διαφέρουν από τις δικές σου και οι επιλογές μου μπορεί να είναι επίσης διαφορετικές.
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τότε μάλλον έχεις επιλέξει λάθος οικοσύστημα. 😋 Τέσπα, πέραν της πλάκας, πάνω στο αρχικό ερώτημα που ξεκίνησε για το πώς τραβάει κάποιος τα δεδομένα από iPhone με usb, και μετά είπε ότι θεωρεί ακριβό το iCloud και ότι δεν θέλει να εξαρτάται από τέτοιες υπηρεσίες ... να πούμε πάλι ότι το οικοσύστημα αυτό έχει το iCloud ως κεντρικό εργαλείο για να παρέχει τις ευκολίες που υπόσχεται στον καταναλωτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει ό,τι θέλει και να το διαμορφώσει όπως θέλει βάσει των αναγκών του, αλλά σίγουρα για τον ευρύ πληθυσμό που δεν κάνει εξειδικευμένα πράγματα, η απουσία του iCloud από τις συσκευές κόβει ευκολίες και χαρακτηριστικά. Απλά αυτό. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από kostasgr78
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Τότε μάλλον έχεις επιλέξει λάθος οικοσύστημα. 😋 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μάλλον εσύ κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα