Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τη μεταφορά φωτογραφιών απο το iPhone XR στο PC μέσω USB - C : η μεταφορά διακόπτεται και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Αυτό μπορεί να βγει εξαρχής, κατά τη διάρκεια μεταφοράς (εκεί όλο και κάποιο αρχείο θα περάσει) ή αφου πρώτα η εφαρμογή έχει δει το περιεχόμενο του κινητού. Η σύνδεση στο PC (Windows 10) είναι μέσω USB-C αλλά το ίδιο συμβαίνει και με USB και βέβαια δεν έχει σημασία η θύρα. Το κινητό είναι αναγνωρισμένο από τα Windows με όλους τους απαραίτητους οδηγούς και βέβαια ο υπολογιστής είναι trusted device στο κινητό το οποίο κατά τη μεταφορά δεν είναι κλειδωμένο. Το backup μέσω iTunes και γενικά η χρήση του iTunes με τη συσκευή είναι απρόσκοπτη και ουδέν πρόβλημα υφίσταται - λογικό θα σκεφτείτε. Έχω δοκιμάσει και με δεξί κλίκ επάνω στη συσκευή και εισαγωγή εικόνων και βίντεο αλλά μου δίνει το παρακάτω: Το βγάλε - βάλε είναι ημίμετρο και πλειοψηφικά οδηγεί στο ίδιο πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Εναλλακτικά δοκίμασε http://www.3u.com/. Υ.Γ.: είσαι σε λάθος ενότητα. Νομίζω είναι θέμα software.
Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, natural_sgf είπε Εναλλακτικά δοκίμασε http://www.3u.com/. Υ.Γ.: είσαι σε λάθος ενότητα. Νομίζω είναι θέμα software. Ότι δεν κάνει το iTunes στα Windows και ποτέ δε κατάφερε η εφαρμογή των 10, το κατάφερε άψογα η παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 23 minutes ago, Hellenicsun said: Ότι δεν κάνει το iTunes στα Windows και ποτέ δε κατάφερε η εφαρμογή των 10, το κατάφερε άψογα η παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ! Το iTunes δεν έκανε πότε αυτή τη δουλειά, ούτε στα Windows ούτε στα MAC. Με το Photos ή το Image capture στο Mac και με διάφορα apps στα Windows, που ναι, μπορεί να μην δουλεύουν όλα σωστά. Προσωπικά, αν χρειαστεί να κάνω import σε Windows, χρησιμοποιώ Dropbox.
Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το iTunes δεν έκανε πότε αυτή τη δουλειά, ούτε στα Windows ούτε στα MAC. Με το Photos ή το Image capture στο Mac και με διάφορα apps στα Windows, που ναι, μπορεί να μην δουλεύουν όλα σωστά. Προσωπικά, αν χρειαστεί να κάνω import σε Windows, χρησιμοποιώ Dropbox. Για χρήση cloud (ακόμη και για τη χρήση upload/ dowload) έχω κι εγώ το OneDrive με συνδρομή Office 365. Αλλά αυτό που θέλω είναι να αποφεύγω όλες αυτές τις υπηρεσίες κι επί της ουσίας να χρησιμοποιώ το παλιό καλό "copy - paste". Με το παραπάνω πρόγραμμα τα κατάφερα μια χαρά (ευτυχώς) 😁
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 minutes ago, Hellenicsun said: Για χρήση cloud (ακόμη και για τη χρήση upload/ dowload) έχω κι εγώ το OneDrive με συνδρομή Office 365. Αλλά αυτό που θέλω είναι να αποφεύγω όλες αυτές τις υπηρεσίες κι επί της ουσίας να χρησιμοποιώ το παλιό καλό "copy - paste". Εννοώ ότι χρησιμοποιώ τον Dropbox client ως capture app για αντιγραφή απ' ευθείας στον τοπικό, όχι για upload μέσω Internet. 4 minutes ago, Hellenicsun said: Με το παραπάνω πρόγραμμα τα κατάφερα μια χαρά (ευτυχώς) 😁 👍 1
QuantumWanderer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι πιο πρακτικό τελικά, να κάνει κάποιος sync με το iCloud for Windows, για να τα έχει όλα στο PC;
Hellenicsun Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 4:39 ΜΜ, kostasgr78 είπε Δεν είναι πιο πρακτικό τελικά, να κάνει κάποιος sync με το iCloud for Windows, για να τα έχει όλα στο PC; Είναι. Αλλά αφενός απαιτεί ένα κόστος αφού τα δωρεάν 5GB είναι αστεία και τα πρώτα 50GB γεμίζουν εύκολα (ανάλογα και τη χρήση) κι αφετέρου προσωπικά θέλω να εξαρτιέμαι όσο το δυνατόν λιγότερο από τέτοιες υπηρεσίες.
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Θεωρώ ότι η επιλογή του οικοσυστήματος της Apple, σχεδόν σε δένει αναγκαστικά με την ιδέα του icloud και εν καιρώ την αναβάθμιση του πακέτου αυτού.
Hellenicsun Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Θεωρώ ότι η επιλογή του οικοσυστήματος της Apple, σχεδόν σε δένει αναγκαστικά με την ιδέα του icloud και εν καιρώ την αναβάθμιση του πακέτου αυτού. Πιθανότατα - δε γνωρίζω καθώς δεν έχω άλλη συσκευή, ούτε χρειάζομαι προς το παρόν. Αλλα πίστεψε με, τραβάω κανονικά όλες μου τις φωτογραφίες στο PC και κάνω τοπικά backups.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Θεωρώ ότι η επιλογή του οικοσυστήματος της Apple, σχεδόν σε δένει αναγκαστικά με την ιδέα του icloud και εν καιρώ την αναβάθμιση του πακέτου αυτού. Δεν ισχύει. Εγώ έχω iCloud off. Υπάρχουν και άλλοι cloud storage providers αν θες να αποθηκεύσεις photos/ videos.
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συσκευές της Apple χωρίς iCloud. Όταν λέμε ότι η επιλογή του οικοσυστήματος σε δένει με το iCloud, εννοούμε περισσότερο ότι έτσι όπως είναι χτισμένο αυτό το οικοσύστημα, απογειώνεται με το iCloud και χάνεις ένα σημαντικό μέρος της λειτουργικότητας αν δεν κάνεις χρήση iCloud. Δεν είναι μόνο το backup των φωτογραφιών και videos. Άπειρες εφαρμογές αποθηκεύουν στο iCloud και μπορείς να μεταφέρεσαι από συσκεύη σε συσκευή Apple, και να συνεχίζεις εκεί τη δουλειά σου. Επίσης, αν ξυπνήσεις μια καινούρια συσκευή Apple, τα δεδομένα που έχεις επιλέξει να πηγαίνουν στo iCloud είναι όλα εκεί. Εν ολίγοις, αν χρησιμοποιείς συσκευές Apple και έχεις κόψει το iCloud, στην ουσία χάνεις μια σημαντική λειτουργικότητα του οικοσυστήματος και πρακτικά έχεις πληρώσει ακόμα παραπάνω τη συσκευή του οικοσυστήματος που επέλεξες. Στις φωτογραφίες για παράδειγμα και στα βίντεο, είναι εκπληκτική η λειτουργία του διαμοιρασμού στα οικογενειακά μέλη. Αγοράζεις 200GB family πακέτο, αποθηκεύουν όλα τα μέλη εκεί και πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα. Δεν μπορώ να το θεωρήσω ακριβό, μέσα στο οικοσύστημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συσκευές της Apple χωρίς iCloud. Όταν λέμε ότι η επιλογή του οικοσυστήματος σε δένει με το iCloud, εννοούμε περισσότερο ότι έτσι όπως είναι χτισμένο αυτό το οικοσύστημα, απογειώνεται με το iCloud και χάνεις ένα σημαντικό μέρος της λειτουργικότητας αν δεν κάνεις χρήση iCloud. Δεν είναι μόνο το backup των φωτογραφιών και videos. Άπειρες εφαρμογές αποθηκεύουν στο iCloud και μπορείς να μεταφέρεσαι από συσκεύη σε συσκευή Apple, και να συνεχίζεις εκεί τη δουλειά σου. Επίσης, αν ξυπνήσεις μια καινούρια συσκευή Apple, τα δεδομένα που έχεις επιλέξει να πηγαίνουν στo iCloud είναι όλα εκεί. Εν ολίγοις, αν χρησιμοποιείς συσκευές Apple και έχεις κόψει το iCloud, στην ουσία χάνεις μια σημαντική λειτουργικότητα του οικοσυστήματος και πρακτικά έχεις πληρώσει ακόμα παραπάνω τη συσκευή του οικοσυστήματος που επέλεξες. Στις φωτογραφίες για παράδειγμα και στα βίντεο, είναι εκπληκτική η λειτουργία του διαμοιρασμού στα οικογενειακά μέλη. Αγοράζεις 200GB family πακέτο, αποθηκεύουν όλα τα μέλη εκεί και πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα. Δεν μπορώ να το θεωρήσω ακριβό, μέσα στο οικοσύστημα. Προτιμήσεις είναι αυτές...
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν λέμε ότι δεν γίνεται. Απλά χωρίς iCloud δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να δώσει αυτά τα χρήματα κάποιος για μια «γυμνή» συσκευή iPhone χωρίς όλες αυτές τις ευκολίες. Μού θυμίζει εκείνες τις παλιές εποχές που κάποιος έφτιαχνε ένα τούμπανο PC και δεν αγόραζε σύνδεση στο Internet επειδή του φαινόταν ακριβή. 😋
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Δεν λέμε ότι δεν γίνεται. Απλά χωρίς iCloud δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να δώσει αυτά τα χρήματα κάποιος για μια «γυμνή» συσκευή iPhone χωρίς όλες αυτές τις ευκολίες. Μού θυμίζει εκείνες τις παλιές εποχές που κάποιος έφτιαχνε ένα τούμπανο PC και δεν αγόραζε σύνδεση στο Internet επειδή του φαινόταν ακριβή. 😋 Apple συσκευές δεν είναι μόνο τα iPhones...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα