Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτομαι να ανοίξω ένα κανάλι στο youtube με τεχνολογική θεματολογία (μετρήσεις κτλ ) είναι σε εμβρυακό στάδιο ακόμη η ιδέα και δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε businessplan αλλά μετά απο κάποιο ψάξιμο έχω κολλήσει σε κάτι. 

Μέσα από το κανάλι αυτό θα γίνονται αγορές από μεριάς μου κάποιου hardware το οποίο μετά την χρήση του στις μετρήσεις κτλ δεν θα το χρειάζομαι. 

Μπορώ να το μεταπωλώ σαν ιδιότης πχ ως μεταχειρισμένο για να κάνω απόσβεση ή πρέπει να κάνω έναρξη επιχείρησης ; 

Ευχαριστώ. 

• Confused 2
Δημοσ.

Όχι, που έχει ακουστεί ιδιώτης να πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα, όλοι εδώ στις χιλιάδες αγγελίες του Ινσόμνια ή στις άπειρες αγγελίες στο Facebook έχουν κάνει έναρξη επιχείρησης προφανώς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Baator είπε

Όχι, που έχει ακουστεί ιδιώτης να πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα, όλοι εδώ στις χιλιάδες αγγελίες του Ινσόμνια ή στις άπειρες αγγελίες στο Facebook έχουν κάνει έναρξη επιχείρησης προφανώς.

Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία ειδικά στο κράτος που ζούμε προφανώς μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές εδώ πέρα καλά καλά στο insomnia μου έχουν καταργηθεί αγγελίες και καλά επειδή είναι καινούργια και κάνω εμπόριο φαντάσου δηλαδή να εμφανίζομαι δημόσια και να με καρφώσει κάποιος στην εφορία ότι πουλάω πράματα. 

Αν πω πχ στο βίντεο ότι το πουλάω ή έχω σελίδα στο ebay ή κάπου αλλού και βάλω τα link κάτω απο το βίντεο μπορεί να θεωρείται εμπόριο ήδη έχω ακουστά ότι ακόμη και αγγελίες σαν ιδιώτης μπορείς να κάνει μόνο μέχρι ένα Χ αριθμό για να μην θεωρείται εμπόριο οπότε αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τουλάχιστον μην ειρωνεύεσαι όπως και ο άλλος πιο κάτω αμέσως trolling 

Δημοσ.

δε ξέρω τι ισχύει θεωρητικά αλλά στην πράξη δε θα έχεις πρόβλημα.

Δε χρειάζεται να το διαφημίζεις στο video και να κάνει μπαμ.Τώρα αν βγαίνεις στο video και το πρώτο πράγμα που λες είναι....όποιος ενδιαφέρεται πουλάω το κινητό που θα σας παρουσιάσω..

Πόσα αντικείμενα θα δοκιμάζεις;

Υπάρχουν τόσα sites που έχουν section με αγγελίες. όπως κι εδώ. Από μια εγγραφή να κάνεις σε κάθε site, τελείωσες. Δε χρειάζεται να τα πουλάς όλα κάτω από το ίδιο account.

Δημοσ.

Εκτος των site αγγελιών που μπορείς εννοείται να τα ανεβάζεις, σαφέστατα μπορείς να το λες και στο τέλος π.χ του βίντεο απλά κατ'εμε δε θα συμφέρει τόσο.
Ένα παράδειγμα, κάνεις κάποιος review κινητού το οποιό το βαθμολογεί σε όλα κάτω του μετρίου...τι θα πει μετά, όποιος θέλει να αγοράσει τη μπακατέλα τη πουλάω; 

Δημοσ.

6 ώρες πριν, adversus είπε

Εκτος των site αγγελιών που μπορείς εννοείται να τα ανεβάζεις, σαφέστατα μπορείς να το λες και στο τέλος π.χ του βίντεο απλά κατ'εμε δε θα συμφέρει τόσο.
Ένα παράδειγμα, κάνεις κάποιος review κινητού το οποιό το βαθμολογεί σε όλα κάτω του μετρίου...τι θα πει μετά, όποιος θέλει να αγοράσει τη μπακατέλα τη πουλάω; 

Δεν θα κάνω review θα κάνω project "bang for the buck" για mainstream χρήσεις πχ ένα θα φτιάξω ένα PC απο κομμάτια που δεν ειναι τόσο δημοφιλή που όμως με τις επιλογές που θα κάνω και τον τρόπο που θα το ρυθμίσω θα ειναι αρκετά αποδοτικό για την χρήση που προορίζεται πχ gaming ενώ παράλληλα πολύ οικονομικότερο απότι αν πήγαινες απλά με τα ίδια χρήματα να αγοράσεις κάτι έτοιμο ή να κάνεις κομμάτια με τα νέα μοντέλα (που έχουν και αρκετά φουσκωμένο pricetag λόγω marketing)

Αλλά η αγορά των εξαρτημάτων παρόλο που ειναι οικονομικά έχει ένα κόστος και τα έσοδα απο διαφημίσεις θα είναι απλά μια μικρή απόσβεση του budget του κάθε project οπότε πουλώντας το τελικό αποτέλεσμα θα βοηθήσει στο να έχω χρήματα για επόμενα project.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

και τα έσοδα απο διαφημίσεις θα είναι απλά μια μικρή απόσβεση του budget του κάθε project

Τα ποια? Καταρχήν πρέπει να πιάσεις τους 1000 συνδρομητές και 4000 ώρες watch time (αν δεν κάνω λάθος) ώστε να γίνεις youtube partner και να σου κάνουν monetize τα βίντεο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Xacti είπε

Τα ποια? Καταρχήν πρέπει να πιάσεις τους 1000 συνδρομητές και 4000 ώρες watch time (αν δεν κάνω λάθος) ώστε να γίνεις youtube partner και να σου κάνουν monetize τα βίντεο. 

Ελπίζει όπως πολλοί,πως τα βίντεό του θα θαμπώσουν το κοινό και θα κάνουν ουρές για εγγραφή αλλά πάνω από όλα θα τα παρακολουθούν  χωρίς διακοπή.

Πάντως να μην με πάρει από τα μούτρα εμείς θα τον στηρίξουμε αλλά δεν σώνεται.😊

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Αλλά η αγορά των εξαρτημάτων παρόλο που ειναι οικονομικά έχει ένα κόστος και τα έσοδα απο διαφημίσεις θα είναι απλά μια μικρή απόσβεση του budget του κάθε project οπότε πουλώντας το τελικό αποτέλεσμα θα βοηθήσει στο να έχω χρήματα για επόμενα project.

Άμα όλα τα λεφτά σου θες να τα βγάλεις από σπόνσορες και διαφημίσεις τότε ξέχνα τη λέξη απόσβεση. Σκοπός σου είναι να φτάσεις πολλούυυυυυυς συνδρομητές και τα videos σου να ανεύουν σε ranking ώστε να αποκτήσουν πολλούς viewers. Αυτό μπορεί να πάρει και χρόνια και έως τότε μόνο θα δίνεις λεφτά, δε πρόκειται να βγάλεις τίποτα πίσω. Φυσικά μπορεί και να αποτύχεις μακρόπροθεσμα γιατί δεν είναι σίγουρο ότι το περιεχομενό σου θα έχει την ανταπόκριση που φαντάζεσαι. Οι επιχειρήσεις περιεχομένου έχουν έντονο το στοιχείο της τύχης. Ειδικά όταν είσαι κάποιος άγνωστός που δεν έχει κάτι πολύ δυνατό να τον ενισχύσει στην αρχή. Οι περισσότεροι σε τέτοιες επιχειρήσεις τα παρατάνε μετά από ένα σημείο γιατί δεν οδηγεί πουθενά το πράγμα.

Αν θες να κάνεις μία υγειή επιχείρηση τότε πούλα κάποιο δικό σου προιόν ή υπηρεσία μέσα από τα video σου. Με αυτό το τρόπο δε χρειάζεσαι πάρα πολλούς θεατές για να βγάλεις κάτι, μπορεί και με πολύ λίγους να κάνεις διαφορά αρκεί να είναι ακριβό το προιόν ή η υπηρεσία. Δε χρειάζεται καν να είσαι partner για να το κάνεις αυτό. Τέλος  πρέπει να σκεφτείς πως θα προωθείς αυτά τα videos πέρα από το ίδιο το Youtube.

Γενικά το θέμα σου δεν ακούγεται πολύ καλό για σπόνσορες, δεν είναι θέμα με viral ικανότητα αλλ'α πιο πολύ διδακτικό θέμα. Στα διδακτικά θέματα τα videos είναι κυρίως για να χτίσεις εμπιστοσύνη και μετά να εξαργυρώσεις σε χρήμα αυτή την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ δυνατά στο χτίσιμο εμπιστοσύνης τα videos, κάτι πολύ σημαντικό στις πωλήσεις. Κάποτε πούλαγα διδακτικό θέμα στο youtube, ; πούλαγα high ranking hearthstone παιχνίδια και το εξαργύρωνα με coaching. Είχα βρει πελάτες χάρις αυτό και δεν είχα δε τίποτα συγκλονηστικά views. Το καλύτερο μου video είχε πιάσει 10Κ.Βέβαια έπαιζα στο υψηλότερο επίπεδο και έκανα κάποια εντυπωσιακά πράγματα. Δε λέω ότι είναι απαραίτητο αυτό αλλά κάποια διαφορά πρέπει να τη κάνεις με ότι δίνεις. Σε ένα άλλο hustle που είχα κάνει (άσχετό με το προηγούμενο) προωθούσα affiliate προιόντα από το Amazon στο reddit μέσω twitter. Έβαζα το λινκ στο twitter και μετά μέσω του twitter το πέρναγα στο reddit. Παρόλο που δεν είχα καθόλου περιεχόμενο (ΠΟΛΫ κακό για social media και affiliate links) κατάφερνα να πουλάω  γιατί προωθούσα πολύ πιασάρικα προιόντα τα οποία ήταν σε έκπτωση. Αυτό είναι κάτι μικρό αλλά για τον άλλον μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Βέβαια οκ το reddit αλλαξε και έφαγα και πολλά bans οπότε το παράτησα. Απλά στο φέρνω για παράδειγμα για να δεις πως σχεδόν με ανύπαρκτους viewers και περιεχόμενο, μπορούσα να πουλάω επειδή έδινα κάτι σημαντικό. Φυσικά δε σου προτείνω να πουλάς affiliate προιόντα. Καλύτερα κάτι δικό σου.

Πήγενε δες τι πουλάνε οι υπόλοιποι που είναι στο θέμα σου και αντέγραψε τους βάζοντας τις δικές σου πινελιές όπου χρειάζεται. Μπορείς να αντιγράψεις σε μεγάλο βαθμό και το περιεχομενό τους, το στυλ τους κτλ. Αυτό θα σου δώσει μία γρήγορη βάση να αρχίσεις. Ψάξε να βρεις και πως προωθούνε. Τα videos δε μπορούν να κρυφτούν οπότε με ένα απλό searching θα βρεις όλα τα  μέροι που διαφημίζονται.

3 ώρες πριν, Xacti είπε

Και αυτό να καταφέρει, διαφορά δε πρόκειται να κάνει. Ακόμη και στα εκατομύρια των viewers οι σπόνσορες μέσω adsense μπορεί να σου αφήσουν ψύρες αν δεν είναι τα clicks από τοπ χώρες

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
13 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δεν θα κάνω review θα κάνω project "bang for the buck" για mainstream χρήσεις πχ ένα θα φτιάξω ένα PC απο κομμάτια που δεν ειναι τόσο δημοφιλή που όμως με τις επιλογές που θα κάνω και τον τρόπο που θα το ρυθμίσω θα ειναι αρκετά αποδοτικό για την χρήση που προορίζεται πχ gaming ενώ παράλληλα πολύ οικονομικότερο απότι αν πήγαινες απλά με τα ίδια χρήματα να αγοράσεις κάτι έτοιμο ή να κάνεις κομμάτια με τα νέα μοντέλα (που έχουν και αρκετά φουσκωμένο pricetag λόγω marketing)

Μετρήσεις σε hardware έγραψες στο αρχικό σου post. Όπως και να χει, ξαναλέω ότι μπορείς να το αναφέρεις κανονικά απλά φρόντισε να το βάζεις σε σημείο του βίντεο σου ( στο τέλος π.χ μια αναφορά να δουν οι επισκέπτες σου και το τάδε account σου στο ταδε site πωλησεων ) έτσι ώστε να μη γίνει όλο το κανάλι telemarketing.

Κατ'αλλα έσοδα απ'τις διαφημίσεις και θα αργήσεις πολύ να δεις και θα είναι ελάχιστα ( σε λογαριασμό με 8+ χιλιάδες συνδρομητές. watch time 3000+ ώρες και 50+ χιλιάδες views μηνιαίως τα έσοδα είναι ανύπαρκτα )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Άμα όλα τα λεφτά σου θες να τα βγάλεις από σπόνσορες και διαφημίσεις τότε ξέχνα τη λέξη απόσβεση. Σκοπός σου είναι να φτάσεις πολλούυυυυυυς συνδρομητές και τα videos σου να ανεύουν σε ranking ώστε να αποκτήσουν πολλούς viewers. Αυτό μπορεί να πάρει και χρόνια και έως τότε μόνο θα δίνεις λεφτά, δε πρόκειται να βγάλεις τίποτα πίσω. Φυσικά μπορεί και να αποτύχεις μακρόπροθεσμα γιατί δεν είναι σίγουρο ότι το περιεχομενό σου θα έχει την ανταπόκριση που φαντάζεσαι. Οι επιχειρήσεις περιεχομένου έχουν έντονο το στοιχείο της τύχης. Ειδικά όταν είσαι κάποιος άγνωστός που δεν έχει κάτι πολύ δυνατό να τον ενισχύσει στην αρχή. Οι περισσότεροι σε τέτοιες επιχειρήσεις τα παρατάνε μετά από ένα σημείο γιατί δεν οδηγεί πουθενά το πράγμα.

Αν θες να κάνεις μία υγειή επιχείρηση τότε πούλα κάποιο δικό σου προιόν ή υπηρεσία μέσα από τα video σου. Με αυτό το τρόπο δε χρειάζεσαι πάρα πολλούς θεατές για να βγάλεις κάτι, μπορεί και με πολύ λίγους να κάνεις διαφορά αρκεί να είναι ακριβό το προιόν ή η υπηρεσία. Δε χρειάζεται καν να είσαι partner για να το κάνεις αυτό. Τέλος  πρέπει να σκεφτείς πως θα προωθείς αυτά τα videos πέρα από το ίδιο το Youtube.

Γενικά το θέμα σου δεν ακούγεται πολύ καλό για σπόνσορες, δεν είναι θέμα με viral ικανότητα αλλ'α πιο πολύ διδακτικό θέμα. Στα διδακτικά θέματα τα videos είναι κυρίως για να χτίσεις εμπιστοσύνη και μετά να εξαργυρώσεις σε χρήμα αυτή την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ δυνατά στο χτίσιμο εμπιστοσύνης τα videos, κάτι πολύ σημαντικό στις πωλήσεις. Κάποτε πούλαγα διδακτικό θέμα στο youtube, ; πούλαγα high ranking hearthstone παιχνίδια και το εξαργύρωνα με coaching. Είχα βρει πελάτες χάρις αυτό και δεν είχα δε τίποτα συγκλονηστικά views. Το καλύτερο μου video είχε πιάσει 10Κ.Βέβαια έπαιζα στο υψηλότερο επίπεδο και έκανα κάποια εντυπωσιακά πράγματα. Δε λέω ότι είναι απαραίτητο αυτό αλλά κάποια διαφορά πρέπει να τη κάνεις με ότι δίνεις. Σε ένα άλλο hustle που είχα κάνει (άσχετό με το προηγούμενο) προωθούσα affiliate προιόντα από το Amazon στο reddit μέσω twitter. Έβαζα το λινκ στο twitter και μετά μέσω του twitter το πέρναγα στο reddit. Παρόλο που δεν είχα καθόλου περιεχόμενο (ΠΟΛΫ κακό για social media και affiliate links) κατάφερνα να πουλάω  γιατί προωθούσα πολύ πιασάρικα προιόντα τα οποία ήταν σε έκπτωση. Αυτό είναι κάτι μικρό αλλά για τον άλλον μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Βέβαια οκ το reddit αλλαξε και έφαγα και πολλά bans οπότε το παράτησα. Απλά στο φέρνω για παράδειγμα για να δεις πως σχεδόν με ανύπαρκτους viewers και περιεχόμενο, μπορούσα να πουλάω επειδή έδινα κάτι σημαντικό. Φυσικά δε σου προτείνω να πουλάς affiliate προιόντα. Καλύτερα κάτι δικό σου.

Πήγενε δες τι πουλάνε οι υπόλοιποι που είναι στο θέμα σου και αντέγραψε τους βάζοντας τις δικές σου πινελιές όπου χρειάζεται. Μπορείς να αντιγράψεις σε μεγάλο βαθμό και το περιεχομενό τους, το στυλ τους κτλ. Αυτό θα σου δώσει μία γρήγορη βάση να αρχίσεις. Ψάξε να βρεις και πως προωθούνε. Τα videos δε μπορούν να κρυφτούν οπότε με ένα απλό searching θα βρεις όλα τα  μέροι που διαφημίζονται.

Και αυτό να καταφέρει, διαφορά δε πρόκειται να κάνει. Ακόμη και στα εκατομύρια των viewers οι σπόνσορες μέσω adsense μπορεί να σου αφήσουν ψύρες αν δεν είναι τα clicks από τοπ χώρες

Σε ευχαριστώ για την μακροσκελή απάντηση σου αλλά δίνεις απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν έκανα αλλά σίγουρα είναι καλές συμβουλές για συγκεκριμένα άτομα που ψάχνουν τρόπο να κάνουν κάτι στο youtube. Δεν είμαι εγώ όμως τέτοιος.

Ουτε χρειάζεται να αντιγράψω κανένα αυτά που βλέπω στο ξένο youtube τα έκανα για πάρτη μου μόνος μου ως χομπίστας πολύ πριν ξεπεταχτούν κάτι κανάλια που απο θέμα views είναι κολοσσοι (πχ LTT,Jays2cents τον αλλο τον πιτσιρικά τον μεταλά που δεν θυμάμαι πως λέγεται.. κ.α) και επειδή ακόμη και με τα έσοδα που έχουν συνεχίζουν να μην κάνουν καλή δουλειά (γιατί πολύ απλά έτσι και αυτοί την είδαν media group views sponsors κτλ χωρίς να ξέρουν ιδιαίτερα πράματα πάνω στο αντικείμενο και με κύριο στόχο την δημοσιότητα και την διαφήμιση παραπληροφορούν πολλές φορές τον κόσμο - αλλά οκ για να ειμαι δίκαιος έχουν και κάποια σωστά βίντεο που όμως ειναι η εξαίρεση- ) 

Δεν θέλω να γίνω παπαγάλος ούτε να αντιγράψω κάποιον έχω αυθεντικές ιδέες και βασικά αυτός ειναι και ο λόγος που σκέφτομαι να το κάνω γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκει έξω (ίσως o Tech Yes City που ειναι σωστός αλλά με εξαίρεση αυτόν και σίγουρα στα ελληνικά δεν υπάρχει)  και το θεωρώ κρίμα, δηλαδή περισσότερο για ιδεολογικούς λόγους θα μπω στο κόπο να κάνω το προσωπικό μου χόμπι και πάθος και τις γνώσεις μου δημόσιο προϊόν δεν σκέφτομαι δηλαδή πως να βρώ κάτι για να γίνω youtuber αλλά επειδή με ενοχλεί που δεν υπάρχει η "φωνή" στον χωρο που με ενδιαφέρει σκέφτομαι να μπω στο κόπο να γίνω youtuber ούτε σκοπεύω να βγάλω περιουσία απο αυτό.

Ούτε sponsors θέλω βασικά ένα κεντρικό δόγμα που έχω είναι  η προφύλαξη των καταναλωτών απο την παραπληροφόρηση τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες των χορηγών. 

Ξέρω πολύ καλά ποια θα είναι η θεματολογία μου σε βάθος τουλάχιστον ενός χρόνου.

Το μόνο που ήρθα να ρωτήσω ειναι μια πρακτική λεπτομέρεια σχετικά με το τι θα γίνει αν πουλάω hardware που θα εκθέτω σε βιντεο γιατί τα έσοδα των πωλήσεων θα φαίνονται και στην φορολογική μου δήλωση και γενικά την νομιμότητα του όλου θέματος. 

5 ώρες πριν, adversus είπε

Μετρήσεις σε hardware έγραψες στο αρχικό σου post. Όπως και να χει, ξαναλέω ότι μπορείς να το αναφέρεις κανονικά απλά φρόντισε να το βάζεις σε σημείο του βίντεο σου ( στο τέλος π.χ μια αναφορά να δουν οι επισκέπτες σου και το τάδε account σου στο ταδε site πωλησεων ) έτσι ώστε να μη γίνει όλο το κανάλι telemarketing.

Κατ'αλλα έσοδα απ'τις διαφημίσεις και θα αργήσεις πολύ να δεις και θα είναι ελάχιστα ( σε λογαριασμό με 8+ χιλιάδες συνδρομητές. watch time 3000+ ώρες και 50+ χιλιάδες views μηνιαίως τα έσοδα είναι ανύπαρκτα )

Όταν παίρνεις πχ κομμάτια PC τα συναρμολογείς τα ρυθμίζεις και μετά κοιτάς πόσα watt καταναλώνει αυτό που έφτιαξες τι θερμοκρασίες έχει πόσο θόρυβο κάνει και πόσα FPS αποδίδει τι κάνεις; μετρήσεις δεν κάνεις;

Δεν με ενδιαφέρει το κέρδος να μην έχω μεγάλες ζημιές με ενδιαφέρει απλά για να μπορώ να προχωραω σε επόμενα project χωρίς να μειώνω τον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμο θέλω δηλαδή το κανάλι να βγάζει τα έξοδα (κουτσά στραβά γιατί οκ σίγουρα θα χρειάζεται να βάζω κατα καιρούς και απο την τσέπη μου χρήματα) του μέσα απο τις πωλήσεις του hardware που θα το αγοράζω εξ αρχής μόνο και μόνο για να σηκώσω ένα ή μια σειρά απο βίντεο. 

Όσο αφορά την πώληση θα την αναφέρω στο τέλος του βίντεο οι χρήστες θα ξέρουν ήδη πως να κάνουν το ίδιο ακριβώς απο μόνοι τους αυτός ειναι και ο σκοπός απλά θα αναφέρω ότι αν μάθανε κάτι έτσι θα στηρίξει κάποιος το κανάλι και θα μπορέσω έτσι να συνεχίζω να βγάζω υλικό. Θα έχω link κάτω στην περιγραφή του βίντεο και ίσως και site 

Το θέμα ειναι ότι δεν θα πουλάω ξεχωριστά κομμάτια και ποσότητες η ποσότητα πάντα θα ειναι 1 τεμάχιο (αυτό που θα εμφανίζεται στο εκάστοτε  βίντεο) και θα ειναι πάντα προϊόν έργου (δηλαδή δε θα πάρω απλά μια κάρτα γραφικών και θα την μεταπωλήσω θα πάρω μια κάρτα γραφικών και θα την μετατρέψω σε κάτι καλύτερο και θα την πουλήσω επίσης θα πουλήσω μόνο αυτή την συγκεκριμένη κάρτα δεν θα συνεχίζω να φτιάχνω αντίστοιχες και να τις πουλάω)

Είναι αυτό κάτι που μπορώ να κάνω νόμιμα χωρίς να φοβάμαι την εφορία ή θα πρέπει να αποδίδω ΦΠΑ + να βγάλω μπλοκάκι να πληρώνω εφκα κτλ;

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sensai είπε

οι τρανοί youtuber τα χαρίζουν, δεν τα πουλάνε 🤗

Στους τρανούς youtuber τους τα χαρίζουν, δεν τ΄αγοράζουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

... τον αλλο τον πιτσιρικά τον μεταλά που δεν θυμάμαι πως λέγεται.. κ.α) και επειδή ακόμη και με τα έσοδα που έχουν συνεχίζουν να μην κάνουν καλή δουλειά (γιατί πολύ απλά έτσι και αυτοί την είδαν media group views sponsors κτλ χωρίς να ξέρουν ιδιαίτερα πράματα πάνω στο αντικείμενο και με κύριο στόχο την δημοσιότητα και την διαφήμιση παραπληροφορούν πολλές φορές τον κόσμο - αλλά οκ για να ειμαι δίκαιος έχουν και κάποια σωστά βίντεο που όμως ειναι η εξαίρεση- ) 

Τον GamersNexus λες;;; Χαχαχαχα 🤣🤣🤣 Ότι πεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...