sky3017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα.Εχω το εξής πρόβλημα:το λάπτοπ δεν συνδέεται με το wifi.Πιο συγκεκριμένα δεν μου δείχνει καν το wifi που έχουμε στο σπίτι,μου δείχνει συνέχεια μόνο 2 συγκεκριμένα.Επισης για κάποιο λόγο πατάω το κουμπί στο λάπτοπ για ν'ανοιξει το wifi και πάντα μου το δείχνει on ,εννοώ ότι ενώ το πατάω συνέχεια μου δείχνει on ενώ θα έπρεπε να μου δείχνει και την ένδειξη off. Τι λέτε να φταιει;
donblunts Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 12:06 ΠΜ, sky3017 είπε Καλησπέρα.Εχω το εξής πρόβλημα:το λάπτοπ δεν συνδέεται με το wifi.Πιο συγκεκριμένα δεν μου δείχνει καν το wifi που έχουμε στο σπίτι,μου δείχνει συνέχεια μόνο 2 συγκεκριμένα.Επισης για κάποιο λόγο πατάω το κουμπί στο λάπτοπ για ν'ανοιξει το wifi και πάντα μου το δείχνει on ,εννοώ ότι ενώ το πατάω συνέχεια μου δείχνει on ενώ θα έπρεπε να μου δείχνει και την ένδειξη off. Τι λέτε να φταιει; Drivers ?
sky3017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, donblunts είπε Drivers ? Δοκίμασα 1 cd που έχω με drives αλλά δεν έγινε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα