me_robas Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Οι λέξεις που αρχίζουν απο αυτά τα γράμματα υπάρχουν. Αν κάνεις search θα τις βρείς. Στον browser δεν υπάρχουν και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.
karib Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Ρε παιδιά, που θα βρουμε επιτελους μια ελληνικη εγκυκλοπαιδια σε dvd?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Η πλακα με τα cd του περιοδικου ειναι οτι μονο το πρωτο cd θελει να ειναι original...Ο νοων νοειτω....
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 ελληνικη εγκυκλοπαιδια σε dvd? Η Δομη!!!Μονο... 500 ευροπουλα!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
karib Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Η Δομη!!!Μονο... 500 ευροπουλα!!!! Χαχαχα...Καλό!
Vaghelas Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Οι ξενες πχ Brittanica,Encarta ειαι ασυγκριτα καλυτερες φυσικα αν ξερεις (μετρια) αγγλικα και αν μπορεις να χωνεψεις κατι "Democracy of Macedonia" που βοσκουν μεσα Εγώ μπορεί να ξέρω αγγλικά. Το παιδί μου όμως όχι
karib Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Εγώ μπορεί να ξέρω αγγλικά. Το παιδί μου όμως όχι Οπως και να το κανουμε, η αναγκη για μια ελληνικη εγκυκλοπαίδια σε dvd δεν παύει να υπάρχει. Με την ιδια εννοια δεν θα ειχε λογο υπαρξης και το insomnia. Το ελληνικό είναι ελληνικό, με τις ιδιαιτερότητες και προσαρμογές που ολοι χρειαζομαστε.
Vaghelas Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Οπως και να το κανουμε' date=' η αναγκη για μια ελληνικη εγκυκλοπαίδια σε dvd δεν παύει να υπάρχει. Με την ιδια εννοια δεν θα ειχε λογο υπαρξης και το insomnia. Το ελληνικό είναι ελληνικό, με τις ιδιαιτερότητες και προσαρμογές που ολοι χρειαζομαστε.[/quote']Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
karib Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Ok, δημοκρατία εχουμε, ο καθένας εκφράζει ελεύθερα την αποψή του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.