Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Ξεκινησε απο σημερα το τηλεπεριοδικο 7 μερες TV να δινει ενα cd ανα τευχος προς 3 ευρω το cd (το πρωτο δωρεαν...).Συνολικα ...33cd!!!!!Σε τοσα cd εσπασαν το dvd της ΔΟΜΗΣ !!!!!Και η ενεργοποιηση του ...δωρεαν προιοντος με τηλεφωνικη επικοινωνια και ο αριθμος που δινουν ειναι για ενα υπολογιστη ( αυτο ...παιζεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει!!!).Στο τελος αφου εχουμε τα 33 cd με αλλα 45-50 ευρω μας δινουν "δωρεαν" και το dvd μαζι με κατι αλλα "δωρα". Συνολικο κοστος για τα 33 τευχη με τα cd 33χ4,5=148,5 ευρω!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
androu Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Θεωρώ ότι είναι ακριβή!! Κατ'αρχήν .. η Δομή δεν μου φαίνεται και η καλύτερη εγκυκλοπαίδεια... Δεν ξέρω εαν έχεις συγκρίνει την "έντυπη έκδοση" της Δομής με αυτήν της Britannica (61 τόμοι..) !!! Καμία σχεση!!!! Αν και Ελληνικές εγκυκλοπαίδειες σε cd/dvd κυκλοφορούν λίγες ίσως η Επιστήμη και ζωή! η Δομή και η Τομή είναι οι μόνες. Πάντως εγώ προς το παρών μένω επιφυλακτικός ......
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 ίσως η Επιστήμη και ζωή! η Δομή και η Τομή είναι οι μόνες. ...... Εχω και την "Κοσμος 2002". Μια απο τα ιδια!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Οι ξενες πχ Brittanica,Encarta ειαι ασυγκριτα καλυτερες φυσικα αν ξερεις (μετρια) αγγλικα και αν μπορεις να χωνεψεις κατι "Democracy of Macedonia" που βοσκουν μεσα
ViPeRMaN Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 pali oi apateones pane na bgaloun lefta apo anipopsiastous.....
doc1000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Kai estw vre paidia oti se kana xrono oloklirwnei kapoios ta cds tis DOMHS. An omws aytoi allaksoun px tilefwniko noumero, h papsoun meta apo 2-3 xronia na dinoun kwdikous, pws tha tin egkatastiseis se allon ypologisti? Kala na exoun kapoio kleidwma sto 1o cd, alla na thelei na tous pareis tilef gia na soy poyn ton kwdiko me ekneyrizei... Aparadekto episis na theloun alla 50euro gia na soy dwsoun to dvd opws ofeilan... Alitheia 1DVD=max 4,7GB 33cds=33X700MB~ 23GBytes! Ara san poly leptes fetes to ekopsan to pswmi... Tin epomeni fora na to kopsoun se diskettes oi karagkiozides gia na poylisei to periodiko tous kamia 10etia seri...
xsterg Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 kai poios sou eipe oti ta cd pou dinoun oti einai gemata mesa? ante to poly to kathe cd na exei 100-200 mb dedomenon. na giati ftanoun oi magkes ta 33 cd!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 kai poios sou eipe oti ta cd pou dinoun oti einai gemata mesa? ante to poly to kathe cd na exei 100-200 mb dedomenon. na giati ftanoun oi magkes ta 33 cd!!!! Το πρωτο cd τουλαχιστον ειναι 450ΜΒ...Για τα αλλα δεν ξερω!!!! :oops: :oops: :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Η παλκα ειναι οτι μολις πας να τρεξεις το προγραμμα ο Norton αρχιζει να χτυπαει τα τελια του!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
atvelos Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 kai oti thelei monima to analogo cd gia na paiksi den ta egkathista ola sto skliro.
Theodore Tsi Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 kala katebaste encarta encyclopedia k min psaxneste me tis m@@s tou kathe kwloperiodikou! autoi einai ikanoi sta teleutaia cd na exoun 20-30 mb etsi gia na poun oti kati exoun!mas koroideuoun???? k signwmi....poios @@ tha katsei(sorry gia osous exoun xekinisei ) na perimenei 33 TEUXI mexri na oloklirwsei tin kwloegiklopedeia???? ELEOSSSSSSSSSSSSSS
panagioths Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Παντως θα ηταν πολυ καλη φαση μια Ελληνικη συγχρονη εγκυκλοπεδια σε dvd
me_robas Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Γιάννης_(Platano) Αυτό είναι το γνωστό πρόβλημα της δομής. Το κάνει και η επίσημη έκδοσή σε DVD (την οποία και φυσικά δεν έχουμε) Κάνε ignore ή κάτι παρόμοιο. Το έχω κάνει αλλά δεν θυμάμαι ποια ακριβώς ήτν η επιλογή μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως! Στην έκδοση σε DVD πάντως έχει πολλά κενά. Ας πούμε στον file browser του λείπουν γράμματα (απο το Ν πάει κατευθείαν στο Σ χωρίς τα ενδιάμεσα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Στην έκδοση σε DVD πάντως έχει πολλά κενά. Ας πούμε στον file browser του λείπουν γράμματα (απο το Ν πάει κατευθείαν στο Σ χωρίς τα ενδιάμεσα) Και τα αλλα (Ξ' date='Ο,Π,Ρ ) ????Τι λεει ο εκδοτικος οικος????Ευχαριστω. [/color']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.