Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα. Ολα θεωρητικα ειναι αυτα κατσε με το καλο να βγουν και θα τα δουμε ολα, τι αξιζει τα λεφτα του , τι οχι κτλ. Οτι θα παιξουν και οι 2 κονσολες στα 500 ευρω νομιζω πρεπει να το θεωρουμε το μοναδικο στανταρ με μικρη αποκλιση. Για την ωρα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην σκοτωσουν τα μεταχειρισμενα, οπως πηγε να κανει η MS στην γενια που διανυουμε και πηγε απατη. Δεν θεωρω οτι θα το κανουν, αναμενουμε επισημα ομως. Ειδα καποιος λεει οτι θα ειναι ανωτερη του PS5 η προταση της MS, αληθεια που το ειδατε αυτο; Εγω οτι leak εχω διαβασει απο developers Που φυσικα δεν ξερουμε που , ποιος, ποτε , γιατι  εχουν πει οτι το PS5 ειναι πιο δυνατο και φετος απο την αντιστοιχη κονσολα της MS , οχι καμμια χαοτικη διαφορα προφανως αλλα παρολαυτα πιο δυνατο. 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Behe13 said:

ότι και να κάνει η Microsoft πιστεύω ότι πάλι το ps5 θα πρωταγωνιστήσει !

Αν δλδ ως δια μαγείας βρεθούν όλα τα game studios στην Xbox platform ("ότι και να κάνει") και κόψουν συνεργασία με την Sony, θα πρωταγωνιστήσει το PS5? 😛

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν δλδ ως δια μαγείας βρεθούν όλα τα game studios στην Xbox platform ("ότι και να κάνει") και κόψουν συνεργασία με την Sony, θα πρωταγωνιστήσει το PS5? 😛

η ιστορία αυτό δείχνει τόσα χρόνια από το play 1 μέχρι το 4 οπότε νομίζω ότι θα συνεχή τη. παράδοση στην κορυφή των κονσολών και ποιο πιθανό είναι να πάνε ως δια μαγείας στην Sony πάρα στην Microsoft 😛  μένουμε βέβαια να το δούμε και στην πράξη σε ένα χρόνο γιατί όντως ποτέ δεν ξέρεις !

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Λογικο το βρισκω, δεν εχουν ολοι την οικονομικη ανεση για το ακριβοτερο...

Έχουν όμως νεφρά 

1 ώρα πριν, Behe13 είπε

η ιστορία αυτό δείχνει τόσα χρόνια από το play 1 μέχρι το 4 οπότε νομίζω ότι θα συνεχή τη. παράδοση στην κορυφή των κονσολών και ποιο πιθανό είναι να πάνε ως δια μαγείας στην Sony πάρα στην Microsoft 😛  μένουμε βέβαια να το δούμε και στην πράξη σε ένα χρόνο γιατί όντως ποτέ δεν ξέρεις !

Η αλήθεια είναι αυτή , και εγώ σαν παιδί με ps1 μεγάλωσα ...ακόμα μου έρχεται στο νου η εισαγωγή και ο ήχος του ps1.... 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Μόνο στην εποχή του χβοχ 360 κατάφερε η Ms να κοιτάξει στα μάτια την Sony και να την παίζει στα ίσια και όχι επιδει η Ms έκανε πράγματα και θαύματα αλλά επιδει η Sony πυροβόλησε μόνη της τα πόδια της ,είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις το brand name του PlayStation ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η MS έχει το game pass και το βασικότερο, έχει υποδομές για cloud gaming σε οποιαδήποτε παιχνίδι θέλει ή χρειάζεται παραπάνω resources μπορεί να κάνει χρήση Xcloud.

Η Sony είναι στο "έλεος" της MS αγοράζοντας υπηρεσίες azure για να μπορέσει να ανταγωνιστεί στο cloud. 

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι μόνο στα ίσια την έπαιζε,αλλά και προπορεύονταν τον περισσότερο καιρό,πρός το τέλος και αφού έβγαλε Last of us και Uncharted/infamous την έφτασε και πήρα κεφάλι (με κάπου 87+έναντι 86 μύρρια κομμάτια)και όλα αυτά,παρόλες τις αστοχίες και την σημαντική δυσφήμηση της κονσόλας,λόγο του γνωστού RROD για αρκετό διάστημα,στο Service και την εξυπηρέτηση των πελατών όμως στάθηκε πολύ άξια και γιαυτό κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα.

Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και όπως είπε ο φίλος πιο πάνω το game pass και οι υποδομές με το cloud gaming την θέτουν να ορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι αφού και η Sony αγοράζει υπηρεσίες απο αυτήν.

Υπεθνυμίζω επίσης,πως στήν αρχή της γενιάς που τελειώνει τώρα, η MS έκανε τα ίδια και χειρότερα απο λανθασμένες επιλογές δηλ και αυτή πυροβόλησε τα πόδια της,με τις επιλογές του Kinect Μαζί με την κονσόλα και του DRM/Always Online που έφαγε το χοντρό κράξιμο και έχασε πολύ στο momentum,έπαιξε ρόλο επίσης οτι έβγαλε μια σχετικά πιο αδύναμη κονσόλα απο το PS4 πρίν βγάλει την τούμπανη με το Χ,λέγοντας ιστορίες για αγρίους με την υπόσχεση του power of"Cloud gaming"που όπως ανέφερα στο προηγούμενο post εξαφανίστηκαν και δεν ξαναακούστηκαν μόλις βγήκε το

Οσο για το αν θα φτάνει σε δύναμη το Χ η νέα φτηνότερη έκδοση,καφέ πίνω φίλε Lumini που με ρώτησες πιο πρίν , εδώ είμαστε και θα τα δούμε,εγώ εκτίμησα πως για να πιάσει πολύ κόσμο η τιμή θα πρέπει να είναι γύρω στα 3 κατοστάρικα,εκείνη μπορεί να το βάλει και 349,όμως πιστεύω πως οτιδήποτε πάνω απο αυτήν την τιμή δεν θα πιάσει εμπορικά.

Οπως επίσης η πιο ισχυρή Version πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει το "ψυχολογικό όριο" των 500-599 $ 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Δημοσ.
12 minutes ago, ELMastas said:

Οχι μόνο στα ίσια την έπαιζε,αλλά και προπορεύονταν τον περισσότερο καιρό,πρός το τέλος και αφού έβγαλε Last of us και Uncharted/infamous την έφτασε και πήρα κεφάλι (με κάπου 87+έναντι 86 μύρρια κομμάτια)και όλα αυτά,παρόλες τις αστοχίες και την σημαντική δυσφήμηση της κονσόλας,λόγο του γνωστού RROD για αρκετό διάστημα,στο Service και την εξυπηρέτηση των πελατών όμως στάθηκε πολύ άξια και γιαυτό κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα.

Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και όπως είπε ο φίλος πιο πάνω το game pass και οι υποδομές με το cloud gaming την θέτουν να ορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι αφού και η Sony αγοράζει υπηρεσίες απο αυτήν.

Υπεθνυμίζω επίσης,πως στήν αρχή της γενιάς που τελειώνει τώρα, η MS έκανε τα ίδια και χειρότερα απο λανθασμένες επιλογές δηλ και αυτή πυροβόλησε τα πόδια της,με τις επιλογές του Kinect Μαζί με την κονσόλα και του DRM/Always Online που έφαγε το χοντρό κράξιμο και έχασε πολύ στο momentum,έπαιξε ρόλο επίσης οτι έβγαλε μια σχετικά πιο αδύναμη κονσόλα απο το PS4 πρίν βγάλει την τούμπανη με το Χ,λέγοντας ιστορίες για αγρίους με την υπόσχεση του power of"Cloud gaming"που όπως ανέφερα στο προηγούμενο post εξαφανίστηκαν και δεν ξαναακούστηκαν μόλις βγήκε το

Οσο για το αν θα φτάνει σε δύναμη το Χ η νέα φτηνότερη έκδοση,καφέ πίνω φίλε Lumini που με ρώτησες πιο πρίν , εδώ είμαστε και θα τα δούμε,εγώ εκτίμησα πως για να πιάσει πολύ κόσμο η τιμή θα πρέπει να είναι γύρω στα 3 κατοστάρικα,εκείνη μπορεί να το βάλει και 349,όμως πιστεύω πως οτιδήποτε πάνω απο αυτήν την τιμή δεν θα πιάσει εμπορικά.

Οπως επίσης η πιο ισχυρή Version πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει το "ψυχολογικό όριο" των 500-599 $ 

Η MS υπερτίμησε τις δυνατότητες της και δεν κατάφερε να περάσει σωστά το μήνυμα/πλάνο της για το game pass. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 ώρες πριν, tsibosp είπε

Για την ωρα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην σκοτωσουν τα μεταχειρισμενα, οπως πηγε να κανει η MS στην γενια που διανυουμε και πηγε απατη. Δεν θεωρω οτι θα το κανουν, αναμενουμε επισημα ομως.

Λες ε?

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/god-of-war-ps4-us

https://blog.us.playstation.com/2019/09/25/purchase-ps4-consoles-accessories-games-directly-from-playstation-starting-today/

Αναφορά σε κείμενο

Ειδα καποιος λεει οτι θα ειναι ανωτερη του PS5 η προταση της MS, αληθεια που το ειδατε αυτο; Εγω οτι leak εχω διαβασει απο developers Που φυσικα δεν ξερουμε που , ποιος, ποτε , γιατι  εχουν πει οτι το PS5 ειναι πιο δυνατο και φετος απο την αντιστοιχη κονσολα της MS , οχι καμμια χαοτικη διαφορα προφανως αλλα παρολαυτα πιο δυνατο. 

Ποιοί developers? Εννοείς τους leaker στο Gaf (gamestop ταμίας -μη verified) και τα λοιπά soyboys στο era που βγήκε ο Tom Warren του Verge, βγάζει άρθρο ότι υπάρχει "Lockheart" ακόμα και κάνανε ούγκα-μούγκα, μιας και υποστηρίζανε τόσο καιρό ότι είναι cancelled?

Πάρε και το αρθράκι σου λοιπόν στο insomnia επειδή ήτανε "cancelled" όπως λέγανε οι "developers", "δήθεν insider" θα έλεγα εγώ.

Σε παρακαλώ.

Όχι τίποτα άλλο αλλά ήρθε και unexpected support από το ...Kotaku.

Για την δύναμη εντάξει...

ΈΝΑΣ μόνο Indy dev βγήκε και παραπονέθηκε και αυτός ευχαρίστως θα έμπαινε στο game pass ή το ID@XBOX, ΑΝ του δινόταν η ευκαιρία. Θα έχει ευκαιρία με τον Yoshida πλέον. (καλό καλοκαίρι).

Αυτούς ξέρεις αυτούς εμπίστευεσαι?

Φιλτράρετε λίγο την πληροφορία που λαμβάνετε αγαπητέ...

Για αέρα μιλάνε ακόμα. Ghost consoles dev kits.

Επεξ/σία από Phil_Sphincter
  • Like 2
Δημοσ.

Το νόημα της κονσόλας δεν είναι ένα κουτί που τα παίζει όλα; Κακό, μέτριο, καλό hardware (ανάλογα με το τί μπορείς να δώσεις) παίρνεις και σε pc....

Just sayin....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Phil_Sphincter είπε

Αυτούς ξέρεις αυτούς εμπίστευεσαι?

Φιλτράρετε λίγο την πληροφορία που λαμβάνετε αγαπητέ...

Για αέρα μιλάνε ακόμα. Ghost consoles dev kits.

1) Δεν σε πιανω καθολου με τα λινκ. Που κολλανε με αυτο που λεω εγω; Οι online πωλησεις δεν μεταπωλουνται ουτως η αλλως, εγω μιλησα για αγορα μεταχειρισμενων. Τα δισκακια με λιγα λογια που ηθελε στην αρχη αυτης της γενιας η MS να κλειδωνουν με το σειριακο της κονσολας που γινονται Install για να μην μπορεις ουσιαστικα να τα μεταπωλεις. H SONY πηγε κοντρα σε αυτο, μπραβο στη SONY σκατα στην MS. Αν γινονταν το αντιθετο, σκατα στη SONY μπραβο στην MS. Απλο.

2) χαχα ρε φιλε για φημες μιλαμε. Μεχρι να βγουν αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε. Χαζομαρες για να ποσταρουμε να περναμε την ωρα μας. Οταν με το καλο βγουν θα δουμε και τα λεφτα τους αν αξιζουν και το ποσο δυνατα θα ειναι (ελπιζω να ειναι και τα 2 πολυ δυνατα) και τι backward compatibility θα εχουν γτ πολλα γραφονται και με ποιες προυποθεσεις κοκ. Γενικα να υπαρχει ανταγωνισμος γτ σε αυτη τη γενια η MS τα σκατωσε εν πολλοις και η SONY το πηγε περιπατο το θεμα. Μακαρι να μπει και 3ος παιχτης να δουμε ακομα καλυτερα πραγματα αλλα χλωμο οπως εχει το θεμα. Λεω 3ος και δεν υπολογιζω την Nintendo γτ ειναι μια κατηγορια απο μονη της. Εγω παντα SONY ειχα και θα εχω και στο μελλον δλδ το εχω προαποφασισει λογω exclusive που ειναι στα γουστα μου και γτ παντα εχω ενα αρκετα δυνατο Pc που τρεχω ολα τα multiplatform σε 1440p/60fps. Τωρα οταν με το καλο βγουν θα δειξει αν θα συνεχισω σε αυτο το μοτιβο!

Επεξ/σία από tsibosp
Δημοσ.

Όσους γνωρίζω με κονσόλες δεν αγοράζει κανείς cd.

Οι προσφορές που βάζει το xbox live πχ είναι απίστευτες. Παίρνεις καινούργια παιχνίδια στη τιμή ενός μεταχειρισμένου (που μπορεί να είναι και γρατζουνισμενο και να μην παίζει στην τελική)

Έχω πάνω από 160 παιχνίδια στο account μου και έχω παίξει άλλα τόσα χαρη στο Xbox Game Pass. (Αυτή τη στιγμή κατεβάζω 7 παιχνίδια ενώ μιλάμε με τα 5 από αυτά να είναι AAA τίτλοι… και με 3μηνο game pass που έβαλα με 1€. Ναι ακόμα και εκεί προσφορά)

Επίσης για όσους δε γνωρίζουν γτ έβλεπα κάτι ερωτήσεις σε αντίθεση με το PlayStation στα νέα Xbox θα μπορείς να παίξεις όλα τα προηγουμενα παιχνιδια. Από το πρώτο original xbox μέχρι και τα τελευταία. Και πέρα από τα παιχνίδια θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όλα τα περιφερειακά του Xbox One που έχεις ήδη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...