Waits Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Hello! Εδώ και λίγες μέρες έχω στην κατοχή μου την Dell S3220DGF. Πάρα πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και όποιος θέλει μπορώ να του πω εντυπώσεις (αν και δεν είμαι έξπερ σε θέματα monitor, απλά τα βασικά - Εξαιρετικό black uniformity παντως. Μηδεν bleed). Το θέμα μου είναι πως όταν πήγα να κάνω register το προϊόν στην Dell, έγραφε πως πρέπει να κάνω ownership transfer, πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω...Δηλαδή σε ποιόν άνηκε πριν καταλήξει σε εμένα; Μήπως εννοεί το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα; Επίσης, αφού έβαλα τον αντίστοιχο κωδικό, στις πληροφορίες για το προϊόν δείχνει πως η εγγύηση ξεκίνησε από τον Οκτώβρη και έχει διάρκεια μέχρι το 2024 (ενώ το μόνιτορ έχει 3 χρόνια εγγύηση). Πάντως το product registration δεν είναι απαραίτητο για να ισχύει η εγγύηση έτσι; Η απόδειξη εάν χρειαστεί να αποσταλεί στο μαγαζί που την αγόρασα (επίσημος re-seller) δεν είναι αρκετή; Τι δεν καταλαβαίνω όμως σχετικά με το ownership transfer;
totomis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Waits είπε Hello! Εδώ και λίγες μέρες έχω στην κατοχή μου την Dell S3220DGF. Πάρα πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και όποιος θέλει μπορώ να του πω εντυπώσεις (αν και δεν είμαι έξπερ σε θέματα monitor, απλά τα βασικά - Εξαιρετικό black uniformity παντως. Μηδεν bleed). Το θέμα μου είναι πως όταν πήγα να κάνω register το προϊόν στην Dell, έγραφε πως πρέπει να κάνω ownership transfer, πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω...Δηλαδή σε ποιόν άνηκε πριν καταλήξει σε εμένα; Μήπως εννοεί το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα; Επίσης, αφού έβαλα τον αντίστοιχο κωδικό, στις πληροφορίες για το προϊόν δείχνει πως η εγγύηση ξεκίνησε από τον Οκτώβρη και έχει διάρκεια μέχρι το 2024 (ενώ το μόνιτορ έχει 3 χρόνια εγγύηση). Πάντως το product registration δεν είναι απαραίτητο για να ισχύει η εγγύηση έτσι; Η απόδειξη εάν χρειαστεί να αποσταλεί στο μαγαζί που την αγόρασα (επίσημος re-seller) δεν είναι αρκετή; Τι δεν καταλαβαίνω όμως σχετικά με το ownership transfer; Κατ' αρχάς καλοδουλευτη η οθοναρα σου. Θέλω να μου πεις εντυπώσεις, γιατί είναι ανάμεσα στα μόνιτορ που έχω υπόψιν μου για αγορά (το άλλο είναι το samsung c27hg70). Αν και το κύριο ερώτημα μου το απάντησες ήδη (πολύ καλό black uniformity), θέλω να μου πεις πως τα πάει σε games, και κυρίως αν για το μέγεθος της, η ανάλυση είναι μικρή και φαίνονται ενοχλητικά τα pixels... Τώρα για το θέμα που έχεις με το registration, θα σου έλεγα να τους παρεις τηλέφωνο, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα για το support της dell 1
Waits Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα φίλος, Δυστυχώς η οθόνη δεν έχει δουλευτεί ακόμα ούτε σε games ούτε πάνω από 60Hz. Είμαι με ένα παλιό λάπτοπ και περιμένω σε 2 εβδομάδες όλα τα parts για το pc που ετοιμάζω (απ'ότι διαβάζω όμως προβλέπεται μπλέξιμο γιατί θα έχω την rx5700 xt nitro+). Αυτό που διάβαζα για το θέμα που έχουν αυτές οι οθόνες με τα γράμματα επειδή φαίνονται τα pixels κλπ δεν το είδα καθόλου. Βέβαια είμαι ένα μέτρο από την οθόνη. Το μέγεθος είναι τεράστιο όμως δεν σου κακοφαίνεται. Στην δουλειά έχω μια 27αρα αλλά με κουράζει πολύ. Ίσως τελικά οι curved να είναι καλύτερες για το μάτι δεν ξέρω, πάντως με βολεύει αφάνταστα ότι τα άκρα της οθόνης είναι πιο κοντά στο οπτικό μου πεδίο. Με έχει εντυπωσιάσει επίσης η ποιότητα κατασκευής, το πόσο στιβαρή είναι αλλά και το design, καθώς είμαι και σε μια ηλικία που δεν πολυγουστάρω να έχω στο γραφείο μου μια ντισκοτέκ για οθόνη. Μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής το φτωχό μενού. Ολοκληρωμένη άποψη πάντως θα έχω όταν την τρέξω σε υψηλά Hz με απαιτιτικό content. Τέλος, content κάτω από 1440 κουράζει πολύ το μάτι, οπότε το ίντερνετ πρέπει να είναι ανάλογο. (Για την samsung εχω ακούσει τα χειρότερα πάντως)
totomis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Waits είπε Καλησπέρα φίλος, Δυστυχώς η οθόνη δεν έχει δουλευτεί ακόμα ούτε σε games ούτε πάνω από 60Hz. Είμαι με ένα παλιό λάπτοπ και περιμένω σε 2 εβδομάδες όλα τα parts για το pc που ετοιμάζω (απ'ότι διαβάζω όμως προβλέπεται μπλέξιμο γιατί θα έχω την rx5700 xt nitro+). Αυτό που διάβαζα για το θέμα που έχουν αυτές οι οθόνες με τα γράμματα επειδή φαίνονται τα pixels κλπ δεν το είδα καθόλου. Βέβαια είμαι ένα μέτρο από την οθόνη. Το μέγεθος είναι τεράστιο όμως δεν σου κακοφαίνεται. Στην δουλειά έχω μια 27αρα αλλά με κουράζει πολύ. Ίσως τελικά οι curved να είναι καλύτερες για το μάτι δεν ξέρω, πάντως με βολεύει αφάνταστα ότι τα άκρα της οθόνης είναι πιο κοντά στο οπτικό μου πεδίο. Με έχει εντυπωσιάσει επίσης η ποιότητα κατασκευής, το πόσο στιβαρή είναι αλλά και το design, καθώς είμαι και σε μια ηλικία που δεν πολυγουστάρω να έχω στο γραφείο μου μια ντισκοτέκ για οθόνη. Μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής το φτωχό μενού. Ολοκληρωμένη άποψη πάντως θα έχω όταν την τρέξω σε υψηλά Hz με απαιτιτικό content. Τέλος, content κάτω από 1440 κουράζει πολύ το μάτι, οπότε το ίντερνετ πρέπει να είναι ανάλογο. (Για την samsung εχω ακούσει τα χειρότερα πάντως) Αναμενω εντυπώσεις τοτε, γιατι και εγω εχω 5700 xt pulse. Τα χειροτερα που λες για τη Samsung, φανταζομαι αφορουν την 32αρα, γιατι η 27 είναι από τα καλυτερα va hdr monitor...
Waits Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, totomis είπε Αναμενω εντυπώσεις τοτε, γιατι και εγω εχω 5700 xt pulse. Τα χειροτερα που λες για τη Samsung, φανταζομαι αφορουν την 32αρα, γιατι η 27 είναι από τα καλυτερα va hdr monitor... Η Samsung καλά τα λέει από specs. Quality control δεν έχει...Επειδή τους προηγούμενους μήνες έσκαψα σε κάθε φόρουμ και eCommerce στο ίντερνετ, οι οθόνες τους είχανε πάρα πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες. Είναι πραγματικά ρίσκο τι πάνελ θα σου κάτσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα