Τέρης Α. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, nikosgalis είπε «Το φτηνό ειν’ ακριβό» έλεγε ο παππούς μου Εμένα έλεγε "Το φτηνό δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά" 16 ώρες πριν, nikosgalis είπε Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Τέρης Α. 2
ntemek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, fasd είπε Λοιπόν το Paypal αν θες να τραβήξεις τα λεφτά , τα τραβάς άμεσα ούτε 3 μήνες ούτε τίποτα . Τώρα ακόμα και να κλείσεις τον λογαριασμό σου , μπορεί να σε βρει , γιατί έχεις κάνει Link τον λογαριασμό της τράπεζας ώστε να πάρεις το χρήμα . Θα πληρώσει όλους αυτούς που την πάτησαν και με το επιτελείο απο δικηγόρους που εχει θα κυνηγήσει τα λαμογια . Το Paypal προσφέρει 6μηνες εγγύηση . Άρα αν υπάρχει επιλογή πάντα πληρώνουμε με Paypal . Μπράβο ρε άνθρωπε μου, γιατί θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω! το δουλεύω πολύ για να με πληρώνουν οι πελάτες μου και τραβάω τα χρήματα σε 1' οχι λιγότερο! Απλά έχει όλα τα στοιχεία μου και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου και μπορεί να με τρέχει μέχρι να πεθάνω! 1
alexiko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Να προσθέσω εγώ ότι και όσοι πλήρωσαν με κάρτα τραβάνε ένα ωραίο dispute στην τράπεζά τους και τα παίρνουν πίσω τα λεφτά τους (απλά όχι εντός ολίγων ημερών όπως με το PayPal). Προσωπικά πάντα PayPal ή κάρτα έστω για να έχω τα δικαίωμα να διεκδικήσω το χρήμα μου αν κάτι στραβώσει.
sunlight2030 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, keysmith είπε δεν τραβάς λεφτά από το paypal. Αυτό αποφασίζει πότε θα στα δώσει και στα κρατάει για καιρό (μήνες). Για αυτό και μπορεί και σε ξεπληρώνει (refund) όταν γίνει στραβή. Το paypal εγγυάται όχι αυτός που θα τα εισπράξει. Για αυτό υπάρχει paypal. Απλά αμφιβάλω αν τέτοια λαμόγια δέχονταν paypal. Και να δέχονταν θα τα πάρουν πίσω μόνο αυτοί που πλήρωσαν μέσω αυτού και όχι οι υπόλοιποι (κάποιοι θα πλήρωσαν με κάρτα, wire transfer κτλ). Πάντα PAYPAL να πληρώνετε. Δεν ξέρω τι γίνεται σε μεγάλο όγκο αγορών πάντως σε έμενα που πουλάω στο Ebay στην αρχή που ξεκίνησα τα χρήματα έμπαιναν στο λογαριασμό μου άλλα ήταν δεσμευμένα, όμως μετά από καιρό μετά απο μια πώληση γινόντουσαν άμεσα διαθέσιμα. Πιστεύω παίζει ρόλο και η αξιοπιστία, δηλαδή δεν είχα κανένα αρνητικό feedback και αν γινόταν καμιά στραβή έκανα refund άμεσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 8/12/2019 στις 9:16 ΜΜ, ziaba είπε ακόμα και να τα πήρε τα λεφτά ο "μάγκας" το pp σε αποζημιώνει απ την τσέπη του γιαυτό και έχει τόσο μεγάλη προμήθειά στις συναλλαγές του... επίσης δεν τα δεσμεύει πάντα μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όπως από τους πωλητές ebay για 3 βδομάδες Ούτε από την τσέπη του σε αποζημιώνει. Ασφαλισμένα είναι. 7 ώρες πριν, sunlight2030 είπε Δεν ξέρω τι γίνεται σε μεγάλο όγκο αγορών πάντως σε έμενα που πουλάω στο Ebay στην αρχή που ξεκίνησα τα χρήματα έμπαιναν στο λογαριασμό μου άλλα ήταν δεσμευμένα, όμως μετά από καιρό μετά απο μια πώληση γινόντουσαν άμεσα διαθέσιμα. Πιστεύω παίζει ρόλο και η αξιοπιστία, δηλαδή δεν είχα κανένα αρνητικό feedback και αν γινόταν καμιά στραβή έκανα refund άμεσα. Έχει να κάνει με την αξιοπιστία όπως λες κι εσύ. Τον πρώτο καιρό στα δεσμεύει για 21 μέρες. Αν περάσεις τα τέστ, αυτό μηδενίζει. Αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν είναι του παρόντος.
geostratis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 8/12/2019 στις 7:51 ΜΜ, afantos είπε ColoCrossing.... δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία! Εννοείς αυτό που λέει και το λαικό τραγούδι "Αλλαξ' ο κολλιές (και εγινε βραχιόλι)" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα