Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, keysmith είπε

δεν τραβάς λεφτά από το paypal. Αυτό αποφασίζει πότε θα στα δώσει και στα κρατάει για καιρό (μήνες). Για αυτό και μπορεί και σε ξεπληρώνει (refund) όταν γίνει στραβή. Το paypal εγγυάται όχι αυτός που θα τα εισπράξει. Για αυτό υπάρχει paypal.

Απλά αμφιβάλω αν τέτοια λαμόγια δέχονταν paypal. Και να δέχονταν θα τα πάρουν πίσω μόνο αυτοί που πλήρωσαν μέσω αυτού και όχι οι υπόλοιποι (κάποιοι θα πλήρωσαν με κάρτα, wire transfer κτλ).

Πάντα PAYPAL να πληρώνετε.

ακόμα και να τα πήρε τα λεφτά ο "μάγκας" το pp σε αποζημιώνει απ την τσέπη του γιαυτό και έχει τόσο μεγάλη προμήθειά στις συναλλαγές του... επίσης δεν τα δεσμεύει πάντα μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όπως από τους πωλητές ebay για 3 βδομάδες

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosgalis είπε

«Το φτηνό ειν’ ακριβό» έλεγε ο παππούς μου

Τα λέτε ακόμα αυτά εν έτη 2020; (σχεδον)

Λιγη πρόοδο στη σκέψη ρε παιδί μου. 

Δημοσ.

Ποτε μα ποτε 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη ψηφιακη συνδρομη οσο και αν το κανουν να φαινεται δελεαστικο. Παντα μηνα μηνα και ας βγαινει στο τελος λιγο πιο ακριβο. 

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Λοιπόν το Paypal αν θες να τραβήξεις τα λεφτά , τα τραβάς άμεσα ούτε 3 μήνες ούτε τίποτα .

Τώρα ακόμα και να κλείσεις τον λογαριασμό σου , μπορεί να σε βρει , γιατί έχεις κάνει Link τον λογαριασμό της τράπεζας ώστε να πάρεις το χρήμα .

Θα πληρώσει όλους αυτούς που την πάτησαν και με το επιτελείο απο δικηγόρους που εχει θα κυνηγήσει τα λαμογια .

Το Paypal προσφέρει 6μηνες εγγύηση . Άρα αν υπάρχει επιλογή πάντα πληρώνουμε με Paypal .

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλα ε, μιλάμε για τέλειους hωster. Μη σου πω και για cωlocation. 

Όταν AMZN,GCP,Azure είναι τόσο ακριβοί τότε καταλαβαίνεις πως οι του δεκαρικου είναι αεριτζήδες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikosgalis είπε

«Το φτηνό ειν’ ακριβό» έλεγε ο παππούς μου

Μονο ενας δεν καταλαβε τι εννοεις, υπαρχει ελπιδα για τους ινσομνιακς

• Like 9
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikchris είπε

αυτη η προοδος εχει φαει τον ελληνα και συνεχως ψαχνει το τζαμπα το φθηνο και στο τελος τρωει πατατα, απο την αλλη παλι ενα σωρο φουσκες εχουν σκασει στο ελλαδισταν και ακομα μυαλο δεν εχετε βαλει μερικοι και μιλατε για προοδο με δανεικα και αγυριστα και με κομπινες. Σορρυ αλλα εχω υψηλοτερο επιπεδο ποιοτητας και θελω να εχω καλυτερο ελεγχο των χρηματων μου και να μην τα χαριζω στον καθε απατεωνα και μετα να μυξοκλαιγομαι στα φορουμ και να ψαχνω να βρω το δικιο μου.

Επεξ/σία από dancer
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά και το φθηνό το VPS οι liquidators.
Μετά τους VPS να παίρνουν σειρά και οι VPN. nord?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, eyw είπε

το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά και το φθηνό το VPS οι liquidators.
Μετά τους VPS να παίρνουν σειρά και οι VPN. nord?

Εντιτ.. έχεις πληροφορίες;

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.
20 minutes ago, keysmith said:

Εντιτ.. έχεις πληροφορίες;

μπα, κάθε άλλο, δεν έχω ιδέα.
Απλώς το pattern με VPS κάτι μου θυμίζει αλλά ίσως να κάνω λάθος.
Πάντως άμα είχα άκριες στην Tesonet και σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες δεν θα έγραφα όπως γράφω τώρα αλλά πολύ-πολύ διαφορετικά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dancer είπε

αυτη η προοδος εχει φαει τον ελληνα και συνεχως ψαχνει το τζαμπα το φθηνο και στο τελος τρωει πατατα, απο την αλλη παλι ενα σωρο φουσκες εχουν σκασει στο ελλαδισταν και ακομα μυαλο δεν εχετε βαλει μερικοι και μιλατε για προοδο με δανεικα και αγυριστα και με κομπινες. Σορρυ αλλα εχω υψηλοτερο επιπεδο ποιοτητας και θελω να εχω καλυτερο ελεγχο των χρηματων μου και να μην τα χαριζω στον καθε απατεωνα και μετα να μυξοκλαιγομαι στα φορουμ και να ψαχνω να βρω το δικιο μου.

Μου θυμιζεις κατι τρελους σε κατι παλιες Ελληνικες ταινιες στα τρελαδικα που το παιζανε στρατηγοι και Ναπολεοντες.

Σιγα βρε Βοναπαρτη, που ηρθες σε ενα θεμα για VPN να μιλησεις για παππουδες, για Ελλαδισταν, για δανεικα και κομπινες. Πες τα σε κανα καφενειο τα γραφικά σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

^ Είστε off topic,  τι VPN και κουραφέξαλα,  καταλάβατε περί τίνος πρόκειται; Αν όχι τότε πάρτε τους χαρακτηρισμούς σας και πάτε στο μπλα μπλα 

Δημοσ.

Το ότι δε νοείται σε αμφιβόλου ποιότητας εταιρείες να γίνονται host production πράγματα είναι το ένα θέμα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κανείς common sense άνθρωπος δεν έχασε κάτι σημαντικό, αφού προφανώς ήταν υπηρεσίες μόνο για τεστ, δηλαδή αντί να σηκώσω VPS στο σπίτι μου, ας το σηκώσω public internet. Ας το κάνω και torrentομηχάνημα seedbox κλπ.

Το άλλο θέμα είναι το να υπάρχει εναλλακτική λύση πχ backup με άμεση ανάκτηση για να συνεχιστεί το business. 

Γενικότερα πάντως το θέμα με τα VPS της κάθε κουτσής Μαρίας έχει αρχίσει και κουράζει. Όσο κάποτε κούραζε το "απεριόριστος χώρος στο δίσκο" από κάθε λογής hosters.. Επιλέξτε μία ΣΟΒΑΡΗ εταιρεία και ας πληρώσετε 10$ παραπάνω, να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, μπας και πεταχτούν έξω από την αγορά από μόνοι τους..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikchris είπε

Το συγκεκριμένο απόφθεγμα θα ισχύει στο εμπόριο αιωνίως. Πράγματι το «Το φτηνό είναι ακριβό».

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikchris είπε

Μου θυμιζεις κατι τρελους σε κατι παλιες Ελληνικες ταινιες στα τρελαδικα που το παιζανε στρατηγοι και Ναπολεοντες.

Σιγα βρε Βοναπαρτη, που ηρθες σε ενα θεμα για VPN να μιλησεις για παππουδες, για Ελλαδισταν, για δανεικα και κομπινες. Πες τα σε κανα καφενειο τα γραφικά σου.

γελανε και οι πετρες γτ γινεσαι αστειος οταν μιλαμε για vps και εσυ γραφεις για vpn, γραφικοι ειναι ολοι οσοι μυξοκλαιγονται στα φορουμ για εξαπατησεις ενω δεν προσεχουν που βαζουν την υπογραφη τους. ειδικα τυποι σαν εσενα εχουν γεμισει αριστερα και δεξια με την απανταχου ημιμαθεια που σας διακατεχει και μετα ερχονται οι επαγγελματιες να λυσουν τα προβληματα που εχετε δημιουργησει. Οπως απαντησε και ο @gordonas  καποια πραγματα θα ισχυουν για παντα τωρα εσυ το τι θα κανεις ειναι δικο σου προβλημα αλλα μην παιρνεις και αλλους μαζι σου.

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...