panmanr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μου "βγει" το cable managment γίνεται η ένωση του 24 pin extention σχεδόν πίσω από τον επεξεργαστή. Θα έχουν πρόβλημα τα καλώδια από τις υψηλές θερμοκρασίες δεδομένου ότι στο σημείο πίσω από τον επεξεργαστή πέφτει ο τερματισμός του 24 Pin του τροφοδοτικού; Ένας 9400f για την ώρα. Εννοείται πως δεν θα εφάπτεται. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από panmanr
panmanr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Για να γίνω πιο σαφής, ορίστε μια φωτό. Δυστυχώς λόγω ύψους του κουτιού το καλώδιο του τροφοδοτικού θα κάνει αμέσως γωνία 90 μοιρών προς τα κάτω αλλιώς δεν φτάνει. 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρα θα είναι. Τα καλώδια συνήθως αντέχουν 85 αν όχι 105 βαθμούς. 3
panmanr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Για να αποφύγω την γωνία στο μέσον σκέφτηκα να πάρω ένα δεύτερο extention (όχι sleeved βέβαια). Υπάρχει θέμα αν τσοντάρω 40cm ακόμη να το κάνω πιο περιποιημένο; Θα μπορούσα βέβαια να πάρω ένα 90cm από το τροφοδοτικό κατευθείαν και να έχω μόνο ένα extention αλλά είναι πανάκριβα (seasonic focus 750 pl, 60cm του τροφοδοτικού + 30 shakmods και αν πείτε οκ άλλα 40 από Κινέζο).
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, panmanr είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Για να αποφύγω την γωνία στο μέσον σκέφτηκα να πάρω ένα δεύτερο extention (όχι sleeved βέβαια). Υπάρχει θέμα αν τσοντάρω 40cm ακόμη να το κάνω πιο περιποιημένο; Θα μπορούσα βέβαια να πάρω ένα 90cm από το τροφοδοτικό κατευθείαν και να έχω μόνο ένα extention αλλά είναι πανάκριβα (seasonic focus 750 pl, 60cm του τροφοδοτικού + 30 shakmods και αν πείτε οκ άλλα 40 από Κινέζο). Ιδανικό δεν θα είναι, αλλά αν είναι χοντρό καλώδιο δεν θα υπάρχει θέμα. 1
dpolal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, panmanr είπε Για να γίνω πιο σαφής, ορίστε μια φωτό. Δυστυχώς λόγω ύψους του κουτιού το καλώδιο του τροφοδοτικού θα κάνει αμέσως γωνία 90 μοιρών προς τα κάτω αλλιώς δεν φτάνει. Πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν παίζει να έχεις αλλά νομίζω ότι στρεσάρεις υπερβολικά τα πίσω καλώδια έτσι όπως είναι τραβηγμένα κοντά στον connector. 1
panmanr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφέρεσαι στα ακριανά που τραβιούνται δεξιά αριστερά να υποθέσω. Είχα φτιάξει ένα ακόμη με τον ίδιο τρόπο και δούλεψε. Δεν έχεις άδικο βέβαια. Αν εξαιρέσεις αυτό δεν είναι τεντωμένα κατά τα λοιπά. Είναι μια καθαρή περίπτωση «τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλη». Δεν έχω βρει άλλη λύση τακτοποίησης μετά την κούρμπα. Είμαι ανοιχτός σε ιδέες. Τα shakmods γενικώς είναι άκαμπτα και φαίνονται τεντωμένα. Είναι σχεδόν σαν συρμάτινα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από panmanr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα