Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 18 minutes ago, kirileman said: Συνδρομές. Συνδρομές παντού! Practice? Are we talking about practice? Practice man? Practice?
Dellapple Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 εν το μεταξύ ταινίες του 70.. και η νεότερη του 13... τελεια... χαχαχα 1
nikcrf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dellapple είπε εν το μεταξύ ταινίες του 70.. και η νεότερη του 13... τελεια... χαχαχα Ε ένταξη τσάμπα είναι , εγώ πάντως θα τους επισκεφτώ , ελπίζω να βάλουν και καμία σειρά της προκοπής για να έχουμε μια ακόμα επιλογή .
dkstopo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 πρωτη φορά βλέπω αυτο το site συμφωνα με μια φιλη παλιότερα είχε θεμα με ιους και τσοντοδιαφημίσεις ισχύει κατι τετοιο ή αλλου είχε κολλησει.....:)) μουφα, το yt εχει καλύτερες ταινίες ανεβασμενες απο τους χρηστες
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Το Plex αμα βλεπει οτι αρχειο εχουν ανεβασει πρεπει να εχει τη μεγαλυτερη βαση ερασιτεχνικου
vagos_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε Εσείς εκεί στο insomnia, πρέπει να βάλετε ενα συστημα αξιολόγησης των comments απο τους χρήστες. Όσα σχόλια έχουν χαμηλή βαθμολόγηση να διαγράφονται αυτόματα μετά απο κάποιες μέρες ή όταν φτάσουν κάποιο αρνητικό όριο. Δεν γίνεται να γράφει ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του χωρίς να διαβάσει το κείμενο. Είναι ανούσιο όσο κι αυτοί που τα γράφουν. Κάτσε ρε συ, είμαστε και εμείς εδώ που μπαίνουμε μόνο για τα σχόλια! 🙄 3
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagos_m είπε Κάτσε ρε συ, είμαστε και εμείς εδώ που μπαίνουμε μόνο για τα σχόλια! 🙄 200 κιλά θα γίνετε από τα ποπκορν εσείς οι troll stalkers. 1
vagos_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stafaf είπε 200 κιλά θα γίνετε από τα ποπκορν εσείς οι troll stalkers. 😅 Καλό!!! Αν και δεν έιμαι τρολ... 😐 1
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, vagos_m είπε 😅 Καλό!!! Αν και δεν έιμαι τρολ... 😐 Troll stalker == Αυτός που παρακολουθεί τα τρολ. Εννοείται ότι δεν είσαι troll. 1
ggelhsva Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως που εγκατέστησα την πιο πρόσφατη έκδοση του Plex Server στο QNAP NAS που έχω, δεν υπάρχει αυτή η καινούρια επιλογή. Μόνο στη web εφαρμογή του Plex μπόρεσα να την βρω.
apod1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μια βλακεία είναι .....άχρηστος κόπος η εγγραφή... 1
VaggD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι αυτά τα βράδια που βαριέσαι και απλά θες να δεις κάτι αλλά το Star έχει μλκς, τώρα έχουμε και το Plex! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από VaggD
vagos_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stafaf είπε Troll stalker == Αυτός που παρακολουθεί τα τρολ. Εννοείται ότι δεν είσαι troll. α ναι;;; 😅 έχω μείνει πίσω στις εννοιολογίες!
valkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Plex πάει να γίνει κάτι το οποίο δεν ζήτησε κανείς. Ο στόχος τους μάλλον είναι η εξαγορά από Disney και τα λοιπά. Το ανησυχητικό είναι ότι οι εναλλακτικές είναι πολύ πίσω τεχνικά. Όπως δεν μας επηρέασε η εισαγωγή των podcasts, έτσι μάλλον και αυτό δεν θα μας ενοχλήσει και πολύ. Την βιβλιοθήκη μου να αφήσει έξω όσο γίνεται και θα είμαστε εντάξει. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από valkon 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα