kp1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα huawei p20 pro.. Όταν παίρνω ένα συγκεκριμένο αριθμό τηλέφωνο μόλις τον καλώ δεν κάνει κλήση και λέει η κλήση τερματίστηκε.. Ενώ όταν τον παίρνει άλλος χτυπάει αμέσως! Τι θέμα έχει το κινητό μου ξέρετε;; Ενώ ότι άλλες κλήσεις κάνω δεν έχω θέμα! Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από kp1
syban Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Παίζει να σε έχει βάλει block κατά λάθος ? Δεν μου κάνει για πρόβλημα τηλεφώνου αυτό .
carrypizza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δοκιμασε να παρεις με αποκρυψη (#31# μπροστα απτον αριθμο) αν καλει κανονικα ειναι προβλημα του αλλου αν παλι δε καλει ειναι δικο σου 1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 δοκίμασε την σιμ που καλεί κανονικά στο κινητό σου και το ανάποδο να δεις τι παίζει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Τον έχεις καταχωρημένο ως επαφή;Εχεις περάσει σωστά το νούμερο;
kp1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τον έχεις καταχωρημένο ως επαφή;Εχεις περάσει σωστά το νούμερο; Έχω περάσει σωστό νούμερο σαν επαφη κανονικά 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε δοκίμασε την σιμ που καλεί κανονικά στο κινητό σου και το ανάποδο να δεις τι παίζει. Μα η ίδια σιμ η δικιά μ καλεί όλα τα άλλα νούμερα κανονικά..! Παιδιά ευχαριστώ ξαφνικά δούλεψε με απόκρυψη και με την επαφή τελικά... Ξέρετε τι παίζει; ευχαριστώ
kp1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά πάλι το ίδιο πρόβλημα το κινητό μου με την κλήση όταν παίρνω μια επαφή και μια άλλη τωρα κάνει πως καλή και λέει αμέσως η κλήση τερματίστηκε... Το είδα δεν με έχουν με φραγή.. Τους πήρα και με απόκρυψη.. Το ίδιο πάλι... Τι λέτε να φταίει;; ευχαριστώ. (ενω όλες τις άλλες επαφές τις παιρνω κανονικά από το ίδιο σημείο) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από kp1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Σβησε την επαφή και κάλεσε κατευθείαν το νούμερο να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα