papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Σκοπεύω να αγοράσω μια asus prime H370m-plus γιατί καλύπτει κάποια κριτήρια που έχω θέσει αλλά έχω μπλέξει με τον επεξεργαστή. Θέλω να πάω σε i5 (π.χ. i5-9600k) όμως δεν έχω κατανοήσει ποιος έρχεται με σύστημα ψύξης - θα προτιμούσα το στοκ intel. Ίσως overkill για δουλειές γραφείου - τώρα έχω i5-4570, όμως το υπάρχον σύστημα θα πάει αλλού. Βλέπω χαρακτηρισμούς όπως box και tray και διάφορα γράμματα στο τέλος F, K, T. Τι είναι όλα αυτά; Υπάρχει κάτι με cooler ή αυτό πάει ξέχωρα; Φυσικά θα χρειαστώ μνήμες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα να πάρω ένα πλήρες επώνυμο σύστημα αλλά έχω κουτί, τροφοδοτικό και μια GTX-1050Ti.
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papars είπε Σκοπεύω να αγοράσω μια asus prime H370m-plus γιατί καλύπτει κάποια κριτήρια που έχω θέσει αλλά έχω μπλέξει με τον επεξεργαστή. Θέλω να πάω σε i5 (π.χ. i5-9600k) όμως δεν έχω κατανοήσει ποιος έρχεται με σύστημα ψύξης - θα προτιμούσα το στοκ intel. Ίσως overkill για δουλειές γραφείου - τώρα έχω i5-4570, όμως το υπάρχον σύστημα θα πάει αλλού. Βλέπω χαρακτηρισμούς όπως box και tray και διάφορα γράμματα στο τέλος F, K, T. Τι είναι όλα αυτά; Υπάρχει κάτι με cooler ή αυτό πάει ξέχωρα; Φυσικά θα χρειαστώ μνήμες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα να πάρω ένα πλήρες επώνυμο σύστημα αλλά έχω κουτί, τροφοδοτικό και μια GTX-1050Ti. Για δουλειές γραφείου είναι υπερβολή και τσάμπα χρήματα όπως γράφεις και εσύ... Για τα μοντέλα: - Κ συνήθως ειναι ξεκλείδωτοι και μπορείς να κάνεις OC, δεν περιλαμβάνεται ψύκτρα... - F δεν έχουν ενσωματωμένοι κάρτα γραφικών, και κάποια μοντέλα δεν εχουν ψύκτρα - T είναι οι εκδόσεις χαμηλής κατανάλωσης και χαμηλότερων επιδόσεων... Στα δικά σου τώρα, δουλειές γραφείου αναφέρεις, επειδή η 1050ti κάνει και για gaming, σε ενδιαφέρει ? Δουλειές γραφείου ναι, το Pc θα βρίσκεται σε γραφείο ? Γιατι αν ναι υπολόγισε κανα 100αρικο για windows. SSD έχεις ? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από leros2004 1
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το υπάρχον PC. Είναι ένα ASUS έτοιμο με w8 sticker που έγιναν 10 μόνα τους. Βρέθηκε η ευκαιρία να βάλω το σετ mb + cpu + ram κάπου αλλού οπότε έλεγα να πάρω κάτι νέο για το κουτί που έχω. Τα παλαιά θα πάνε για πολύ απλούστερη δουλειά από αυτή του γραφείου, και δεν βλέπω νόημα να πάρω κάτι σύγχρονο για εκεί. Η συγκεκριμένη mb που έχω διαλέξει εκτός από τις διαστάσεις έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν πχ. δέχεται TPM. Την κάρτα γραφικών θα την κρατήσω παρόλο που 99% του χρόνου απεικονίζει σελίδες excel σε ανάλυση 5120x1440. Δίσκος m2 υπάρχει οπότε μένει να διαλέξω σετ mb+cpu+ram+cooler.
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 οι σειρες Κ και ΚF δεν απευθυνονται σε σενα φιλε ειναι ξεκλειδωτοι για κλοκαρισμα κατι που δε θα χρειαστεις.Βρες 9600,9400,9700 που εχουν και ψυκτρα μεσα 1
papars Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε οι σειρες Κ και ΚF δεν απευθυνονται σε σενα φιλε ειναι ξεκλειδωτοι για κλοκαρισμα κατι που δε θα χρειαστεις.Βρες 9600,9400,9700 που εχουν και ψυκτρα μεσα Δηλαδή αν διαλέξω κάτι χωρίς γράμμα στο τέλος έχει και ψύκτρα; Μήπως είναι ευκολότερο να πάρω ότι CPU θέλω και μια ψύκτρα aftermarket;
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 για ενα μπατζετ συστημα οπως αυτο που φτιαχνεις ο επεξεργαστης που θες ειναι ο 9400F οπου εχει και ψυκτρα προσεξε μην μπερδευτεις και πας σε ΚF
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε έναν r5 2600 με 110€, και καλύτερη ψυκτρα δίνει και 6c/12t είναι.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα