Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλεον "κατοπιν παραγγελιας" η creative.

την παρηγγειλα, χωρις πολλες ελπιδες να την παρω....

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexmm είπε

πλεον "κατοπιν παραγγελιας" η creative.

την παρηγγειλα, χωρις πολλες ελπιδες να την παρω....

Δεν ακυρώνει -συνήθως- παραγγελίες το e-shop...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kypselaki είπε

Την έχω στα χέρια μου απο eshop. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί της.. Θα επιστρέψω με review!

Αναμένω την γνώμη σου για να κρίνω αν θα το παραλάβω η όχι. 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις. Την έχει πολύς κόσμος αυτή την soundbar από προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές.

Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Καθαρός ήχος, χωρίς παραμόρφωση ακόμα και στο τέρμα της έντασης.

Και σε αυτά τα χρήματα έχει ανεξάρτητο subwoofer, και ένα κάρο συνδέσεις: hdmi arc, bluetooth, optical in, μέχρι και USB για playback από εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Το subwoofer είναι στο σωστό ύψος, όσο περίπου και η οθόνη και τοποθετείται δίπλα της.

Για κάτι καλύτερο προσωπικά προτείνω μόνο το μεγάλο αδελφάκι της, την Katana αλλά εκεί μιλάμε για άλλο κόστος (αλλά και απόλαυση).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, imvrios είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις. Την έχει πολύς κόσμος αυτή την soundbar από προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές.

Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Καθαρός ήχος, χωρίς παραμόρφωση ακόμα και στο τέρμα της έντασης.

Και σε αυτά τα χρήματα έχει ανεξάρτητο subwoofer, και ένα κάρο συνδέσεις: hdmi arc, bluetooth, optical in, μέχρι και USB για playback από εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Το subwoofer είναι στο σωστό ύψος, όσο περίπου και η οθόνη και τοποθετείται δίπλα της.

Για κάτι καλύτερο προσωπικά προτείνω μόνο το μεγάλο αδελφάκι της, την Katana αλλά εκεί μιλάμε για άλλο κόστος (αλλά και απόλαυση).

Για PC τα παρελκόμενα είναι έτοιμα ή χρειάζονται επιπλέον καλώδια; Έχω σε προπαραγγελία στα 40€ το παρακάτω σετ 2.1 αλλά αν αξίζει η διαφορά σκέφτομαι και την soundbar https://www.mediamarkt.gr/el/product/_trust-gxt-628-tytan-2-1-ill-speaker-set-limited-edition-1212842.html

update: νομίζω πιο αναλυτικό βίντεο δεν θα βρούμε

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο ένα καλώδιο καρφί έχει μέσα για σύνδεση. Εάν θέλετε hdmi η οπτική πρέπει να αγοράσετε εσείς καλώδιο.

Για PC μην το τσιγκουνευτείτε πάρτε ένα καλώδιο για οπτική αξίζει τον κόπο και γλιτώνετε τους περίεργους ηχους από τα ηλεκτρομαγνητικά.

Επεξ/σία από radeon9700
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή.

Δε θα συμφωνήσω εδώ. Υπερβολικό νομίζω.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Δηλαδή για τηλεόραση 12ετιας  όπου όταν βλέπεις ένα έργο μπουκωνουν τα ηχεία έστω και λίγο να την ανοίξεις δεν κάνουν, δεν έχω απαιτήσεις απλώς να ακούς λίγο καλό ήχο, όχι δυνατά απλώς καθαρά. Να κοιτάξω για κάτι άλλο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...