alexmm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 πλεον "κατοπιν παραγγελιας" η creative. την παρηγγειλα, χωρις πολλες ελπιδες να την παρω....
Vincanity Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, alexmm είπε πλεον "κατοπιν παραγγελιας" η creative. την παρηγγειλα, χωρις πολλες ελπιδες να την παρω.... υπάρχει στο επίσημο eshop της Creative με 5 euros παραπάνω και δωρεάν μεταφορικά https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage 2
alexmm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Vincanity είπε υπάρχει στο επίσημο eshop της Creative με 5 euros παραπάνω και δωρεάν μεταφορικά https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage ουτε καν το σκεφτηκα να ελεγξω, ευχαριστω
zacharis1955 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, alexmm είπε πλεον "κατοπιν παραγγελιας" η creative. την παρηγγειλα, χωρις πολλες ελπιδες να την παρω.... Δεν ακυρώνει -συνήθως- παραγγελίες το e-shop... 1
Kypselaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Την έχω στα χέρια μου απο eshop. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί της.. Θα επιστρέψω με review!
EvilEyes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kypselaki είπε Την έχω στα χέρια μου απο eshop. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί της.. Θα επιστρέψω με review! Αναμένω την γνώμη σου για να κρίνω αν θα το παραλάβω η όχι.
kistos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά παράγγειλα από το επίσημο σαιτ, μακάρι να αξίζει σαν αγορά.
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 1:05 ΜΜ, zacharis1955 είπε Δεν ακυρώνει -συνήθως- παραγγελίες το e-shop... True αλλα περιμενουν να ακυρωσεις εσυ μετα απο μηνα
imvrios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις. Την έχει πολύς κόσμος αυτή την soundbar από προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές. Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Καθαρός ήχος, χωρίς παραμόρφωση ακόμα και στο τέρμα της έντασης. Και σε αυτά τα χρήματα έχει ανεξάρτητο subwoofer, και ένα κάρο συνδέσεις: hdmi arc, bluetooth, optical in, μέχρι και USB για playback από εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Το subwoofer είναι στο σωστό ύψος, όσο περίπου και η οθόνη και τοποθετείται δίπλα της. Για κάτι καλύτερο προσωπικά προτείνω μόνο το μεγάλο αδελφάκι της, την Katana αλλά εκεί μιλάμε για άλλο κόστος (αλλά και απόλαυση). 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ωραιος . Καλωδιο οπτικης ινας εχει στο κουτι ;
Phoenix7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, imvrios είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις. Την έχει πολύς κόσμος αυτή την soundbar από προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές. Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Καθαρός ήχος, χωρίς παραμόρφωση ακόμα και στο τέρμα της έντασης. Και σε αυτά τα χρήματα έχει ανεξάρτητο subwoofer, και ένα κάρο συνδέσεις: hdmi arc, bluetooth, optical in, μέχρι και USB για playback από εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Το subwoofer είναι στο σωστό ύψος, όσο περίπου και η οθόνη και τοποθετείται δίπλα της. Για κάτι καλύτερο προσωπικά προτείνω μόνο το μεγάλο αδελφάκι της, την Katana αλλά εκεί μιλάμε για άλλο κόστος (αλλά και απόλαυση). Για PC τα παρελκόμενα είναι έτοιμα ή χρειάζονται επιπλέον καλώδια; Έχω σε προπαραγγελία στα 40€ το παρακάτω σετ 2.1 αλλά αν αξίζει η διαφορά σκέφτομαι και την soundbar https://www.mediamarkt.gr/el/product/_trust-gxt-628-tytan-2-1-ill-speaker-set-limited-edition-1212842.html update: νομίζω πιο αναλυτικό βίντεο δεν θα βρούμε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Phoenix7
radeon9700 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μονο ένα καλώδιο καρφί έχει μέσα για σύνδεση. Εάν θέλετε hdmi η οπτική πρέπει να αγοράσετε εσείς καλώδιο. Για PC μην το τσιγκουνευτείτε πάρτε ένα καλώδιο για οπτική αξίζει τον κόπο και γλιτώνετε τους περίεργους ηχους από τα ηλεκτρομαγνητικά. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από radeon9700
DownUNDERground Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, imvrios είπε Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Δε θα συμφωνήσω εδώ. Υπερβολικό νομίζω. 1 1
stefanidisg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, imvrios είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις. Την έχει πολύς κόσμος αυτή την soundbar από προηγούμενες αντίστοιχες προσφορές. Λοιπόν, την έχω περίπου 3 μήνες, την είχα αγοράσει στα 80€ και σε αυτά τα χρήματα μην το ψάχνετε, είναι εξαιρετική. Δε κάνει για σαλόνι και λόγω design και λόγω έντασης αλλά έτσι κι αλλιώς δε προορίζεται για εκεί. Είναι PC soundbar και εκεί είναι πολύ καλή. Καθαρός ήχος, χωρίς παραμόρφωση ακόμα και στο τέρμα της έντασης. Και σε αυτά τα χρήματα έχει ανεξάρτητο subwoofer, και ένα κάρο συνδέσεις: hdmi arc, bluetooth, optical in, μέχρι και USB για playback από εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Το subwoofer είναι στο σωστό ύψος, όσο περίπου και η οθόνη και τοποθετείται δίπλα της. Για κάτι καλύτερο προσωπικά προτείνω μόνο το μεγάλο αδελφάκι της, την Katana αλλά εκεί μιλάμε για άλλο κόστος (αλλά και απόλαυση). Δηλαδή για τηλεόραση 12ετιας όπου όταν βλέπεις ένα έργο μπουκωνουν τα ηχεία έστω και λίγο να την ανοίξεις δεν κάνουν, δεν έχω απαιτήσεις απλώς να ακούς λίγο καλό ήχο, όχι δυνατά απλώς καθαρά. Να κοιτάξω για κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις