Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να βάλω άλλα 8GB μνήμης στο σύστημά μου. Τώρα πάνω έχω αυτές. Λόφω όμως της ψύκτρας του επεξεργαστή δε νομίζω να χωραει στο πρώτο slot αυτή η μνήμη. Αν λοιπόν πάρω την low profile έκδοση (αυτή εδώ ) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Καλησπέρα, θέλω να βάλω άλλα 8GB μνήμης στο σύστημά μου. Τώρα πάνω έχω αυτές. Λόφω όμως της ψύκτρας του επεξεργαστή δε νομίζω να χωραει στο πρώτο slot αυτή η μνήμη. Αν λοιπόν πάρω την low profile έκδοση (αυτή εδώ ) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας;

Καλησπέρα,

Στα specs ίδια ειναι, όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τώρα αν αλλάξανε τσιπάκια, Corsair είναι, ίσως να γίνει...

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Abudi είπε

@Sheogorath γενικά η οδηγία ποιά είναι; Δηλαδή μια άλλη CL9 μνήμη θα είναι εντάξει (π.χ. adata) ή όχι; Το έχω και σαν γενικότερη απορία

Γενικά ίδια τάση και αν είναι δυνατόν ίδια ταχύτητα και timings.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα και ίσως βοηθήσει και τον φίλο:

Έχω τις corsair  CMK16GX4M2B3200C16 2X8 κιτ με hynix τσιπάκια (v. 5.39) και θέλω να πάρω άλλο ένα κιτ 2Χ8 . Βρήκα από έναν φίλο ένα σετ 2Χ8 ίδιες αλλά έχει Samsung τσιπάκια (v. 4.32).

Θα δουλέψουν σε dual channel κανονικά και απρόσκοπτα; Έχει κάποιος κάνει παρόμοιο συνδιασμό; Η μητρική μου είναι η Asus rog Z370-F gaming. Εδώ να σημειώσω ότι στο qvl της μητρικής δεν υπάρχει η version 4.32 με τα τσιπάκια της Samsung. Σας παραθέτω και τις εικόνες, τη δική μου και αυτή που έστειλε ο φίλος από τον οποίο σκέφτομαι να τις αγοράσω. Timings,τάσεις κτλ φαίνονται ίδια. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3.png

4.png

Επεξ/σία από rsttls
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, rsttls είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα και ίσως βοηθήσει και τον φίλο:

Έχω τις corsair  CMK16GX4M2B3200C16 2X8 κιτ με hynix τσιπάκια (v. 5.39) και θέλω να πάρω άλλο ένα κιτ 2Χ8 . Βρήκα από έναν φίλο ένα σετ 2Χ8 ίδιες αλλά έχει Samsung τσιπάκια (v. 4.32).

Θα δουλέψουν σε dual channel κανονικά και απρόσκοπτα; Έχει κάποιος κάνει παρόμοιο συνδιασμό; Η μητρική μου είναι η Asus rog Z370-F gaming. Εδώ να σημειώσω ότι στο qvl της μητρικής δεν υπάρχει η version 4.32 με τα τσιπάκια της Samsung. Σας παραθέτω και τις εικόνες, τη δική μου και αυτή που έστειλε ο φίλος από τον οποίο σκέφτομαι να τις αγοράσω. Timings,τάσεις κτλ φαίνονται ίδια. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3.png

4.png

Θα δουλέψουν λογικά.

Δημοσ.

Συμπληρωματική ερώτηση. Για 16GB είναι καλύτερα να πας σε λύση 4x4GB (η οποία είναι περισσότερο hassle free για μένα, διότι τα υπάρχοντα DIMMs θα συνεχίσουν να έχουν χρησιμότητα) ή 2x8GB ;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Abudi είπε

Συμπληρωματική ερώτηση. Για 16GB είναι καλύτερα να πας σε λύση 4x4GB (η οποία είναι περισσότερο hassle free για μένα, διότι τα υπάρχοντα DIMMs θα συνεχίσουν να έχουν χρησιμότητα) ή 2x8GB ;

Καλύτερα 2Χ8.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2019 στις 8:41 ΜΜ, Sheogorath είπε

Καλύτερα 2Χ8.

Αξίζει τόσο ώστε να μπω στη διαδικασία να πουλήσω την υπάρχουσα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Abudi είπε

Αξίζει τόσο ώστε να μπω στη διαδικασία να πουλήσω την υπάρχουσα;

Δεν βαριέσαι, έχεις ΙΝΤΕΛ, πάρε 4 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...