Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χθες κούμπωσα στον υπολογιστή στο audio jack ένα headset. Πάντα το συνδλεω μέσω usb αλλά χθες είχα κατειλημένες τις μπροστινές θύρες και είπα αφού δεν θέλω μικρόφωνο βάλτο στο audio jack μόνο για ήχο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η motherboard (gigabyte) πετάει ένα pop up ότι συνδέθηκε κάτι και σου ανοίγει παράθυρο ρυθμίσεων για τον ήχο. Σε σύνδεση με usb δεν το κάνει. Αποσυνδέω το heaset και από τότε κάθε 5-10 λεπτά(χωρίς να έχω κάτι συνδεδεμένο πετάει το Pop up ότι αποσυνδέθηκε πηγή ήχου και ανοίγει τις ρυθμίσεις του ήχου. Για να κάνω usable τον υπολογιστή, έκανα mute τις ειδοποιήσεις από παντού. Αλλά οκ δεν είναι λύση σοβαρή αυτό. Τι σκάλωμα μπορεί να έχει φάει;

Δημοσ.

μπορεί το διακοπτακι - αισθητήρας μέσα στο audio jack να έχει κολλήσει οριακά η να έχει μπει κάνα σκουπίδι μέσα. βάλε βγάλε μερικές φόρες τα ακουστικά μπας και στρώσει

Δημοσ.

Έβαλα επιλογή να μην πετάει ειδοποίησει για σύνδεση από τι μπροστινές audio jack θύρες και ησύχασα.

Πάντως το σκέφτηκα και εγώ αυτό το βάλε βγάλε και το έκανα αλλά αμέσως μετά έκανα το παραπάνω οπότε δεν ξέρω αν είχε αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...