Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είμαι νέος στο iOS μέχρι τώρα μόνο Android, σήμερα λοιπόν κατέβασα δύο εφαρμογές εκτός App store το iOS ninja και το Appvaley τα οποία δεν τρέχουν γιατί λέει δεν έχουν υπογραφή.

Είδα διάφορα βίντεο και έτσι πήρα στις ρυθμίσεις γενικά μπήκα στα προφίλ πατάω πάνω αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Μπορώ να έχω λίγο βοήθεια ? Έχω iPad mini με iOS 9.3.5

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/12/2019 στις 4:53 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Καλημέρα παιδιά είμαι νέος στο iOS μέχρι τώρα μόνο Android, σήμερα λοιπόν κατέβασα δύο εφαρμογές εκτός App store το iOS ninja και το Appvaley τα οποία δεν τρέχουν γιατί λέει δεν έχουν υπογραφή.

Είδα διάφορα βίντεο και έτσι πήρα στις ρυθμίσεις γενικά μπήκα στα προφίλ πατάω πάνω αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Μπορώ να έχω λίγο βοήθεια ? Έχω iPad mini με iOS 9.3.5

Κοιτά , συνήθως σε iOS συσκευές , ο καλύτερος τρόπος είναι να τα κατεβάζεις επίσημα από App Store , αλλά τώρα αν θες να το κατεβάσεις από κάπου άλλου , δεν έχει τπτ το δύσκολο , απλά από όσο θυμάμαι , επειδή εχω καιρό να κατεβάσω έτσι σου ζητάει έγκριση πατάς ναι και τέλος , επίσης να πω υπάρχουν αρκετά ωραία προγράμματα που μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου , μετά συνδέεις εκεί το κινητό κατεβάζεις και την εφαρμογή στο κινητού μέσω του υπολογιστή και τέλος. Μπαίνεις στην εφαρμογή στο κινητό και από εκεί κατεβάζεις ότι θες ΔΩΡΕΑΝ με ένα κλικ αν θες περισσότερες λεπτομερείες στείλε να σου εξηγήσω 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...