Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω καινούριο pc ryzen 7 2700 motherboard msi x470 gaming pro 16gb ram στα 3200 και κάρτα γραφικών gigabyte geforce GTX 1660 Ti 6GB Gaming (την νέα έκδοση με τα τρία ανεμηστηρακια! 

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω συνδεδεμένες 2 οθόνες πάνω στην κάρτα μια που με ανταπτορα displayPort συνδέετε με vga και τερματίζει σε ένα παλιό μόνιτορ και ένα HDMI  που πάει κατευθείαν από την γραφικών στην TV μάρκας turbox! Το πρόβλημα μου είναι ότι ένα ώρα σωστής λειτουργίας του συστήματος μου δεν μου διαβάζει την TV έτσι ώστε να δω μια ταινία για παράδειγμα! Υπάρχει και βίντεο αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω! Από εντοπισμό συστήματος (win10 home) δεν την βρίσκει από updates / drivers είμαι ενημερωμένος και έκανα και bios update μήπως βρεθεί μια άκρη! Οποιαδήποτε γνώμη/ βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! 

Υσ. Για να προλάβω τυχόν απορίες! Το καλώδιο είναι κομπλέ επίσης η θύρα της TV kai της γραφικών είναι κομπλέ ρεύμα περνει και αν την έχω ενεργοποιημενα κατά το άνοιγμα του pc μέχρι και το σημείο που ανοίγει και φτάνει στην οθόνη εισόδου η TV δείχνει καθώς πατώ κωδικό και μπαίνει σαν κάτι να κόβει το ρεύμα από το hdmi και μετά συνεχίζει να λειτουργεί στο παλιό μόνιτορ που είναι vga! 

Δημοσ.

καλησπερα .! ναι το εχω κανει και παλι δεν αναγνωριζει κατι δεν την διαβαζει καν .! ενω πρην λιγο καιρο την εβλεπε κανονικα και το δουλευα  double screen  σε επεκαταση οθονων.! επισης εχω ακολουθησει τα περισσοτερα βιντεο του  youtube που λενε no signal hdmi monitor/TV  και παλι τιποτα.! ενω κατα την ενεργοποιηση του συστηματος την αναγνωριζει κανονικα την ΤV μεχρι την ωρα που θα μπει στον λογαριασμο μου απο εκει και μετα ειναι σαν να μην υπαρχει.! υπαρχει τροπος να posatarw vindeo??? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GeorgeKineZos είπε

καλησπερα .! ναι το εχω κανει και παλι δεν αναγνωριζει κατι δεν την διαβαζει καν .! ενω πρην λιγο καιρο την εβλεπε κανονικα και το δουλευα  double screen  σε επεκαταση οθονων.! επισης εχω ακολουθησει τα περισσοτερα βιντεο του  youtube που λενε no signal hdmi monitor/TV  και παλι τιποτα.! ενω κατα την ενεργοποιηση του συστηματος την αναγνωριζει κανονικα την ΤV μεχρι την ωρα που θα μπει στον λογαριασμο μου απο εκει και μετα ειναι σαν να μην υπαρχει.! υπαρχει τροπος να posatarw vindeo??? 

Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την οθόνη και να αφήσεις μόνο την τηλεόραση να δεις τι θα κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την οθόνη και να αφήσεις μόνο την τηλεόραση να δεις τι θα κάνει;

εννοειτε και αφου περασει το σταδιο ανοιγματος οντα μπαινει στον λογαριασμο μου δεν εχω καθολου εικονα .! μηπως ειναι θεμα user (αν και υπαρχει μονο ενας λογαριασμος.!) ?? δεν γνωριζω τι αλλο να κανω .! επισης ψαχνω και αλλα site  για να κανω μια αναρτηση του προβληματος μου γιατι πρεπει να λειτουργησει οπως λειτουργουσε δεν μπορω να το αφησω σε αυτη την κατασταση γιατι εχω συστημα φρεσκο και κοστους 1200ευρο και ειναι κριμα να μην μπορω να το απολαυσω.! 

Επεξ/σία από GeorgeKineZos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GeorgeKineZos είπε

εννοειτε και αφου περασει το σταδιο ανοιγματος οντα μπαινει στον λογαριασμο μου δεν εχω καθολου εικονα .! μηπως ειναι θεμα user (αν και υπαρχει μονο ενας λογαριασμος.!) ?? δεν γνωριζω τι αλλο να κανω .! επισης ψαχνω και αλλα site  για να κανω μια αναρτηση του προβληματος μου γιατι πρεπει να λειτουργησει οπως λειτουργουσε δεν μπορω να το αφησω σε αυτη την κατασταση γιατι εχω συστημα φρεσκο και κοστους 1200ευρο και ειναι κριμα να μην μπορω να το απολαυσω.! 

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει όταν μπαίνει στα windows είναι η ανάλυση και τα hz, μπορεί η τηλεόραση να μην αντιδράει σωστά αν της δίνεις διαφορετική ανάλυση/hz και να κόβει την σύνδεση (αν και δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο). Εύχομαι να βρεις κάποιον να έχει παρόμοια εμπειρία και να σου πει κάποια εύκολη λύση. Αν όχι μπορείς να δοκίμασεις να ξαναπεράσεις με clean install τους drivers της GPU και αν δεν δουλέψει και αυτό να κάνεις ένα fresh install των windows με μόνο την TV πάνω ώστε να αποκτήσεις περισσότερα data για το πρόβλημα.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...