george1551 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τιμή skroutz τίμια σαν συσκευή αν και νομίζω ότι η τιμή είναι λάθος Spoiler Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από george1551 4
hasiotis_john Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά το νομίζεις φίλε..., σιγουράκι άκυρο!!! 1
koooleeek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως έκανα μία παραγγελία. Όχι ότι θα την δώσουν σε αυτά τα λεφτά αλλά έχω όρεξη να δω τι μαλακία θα σκεφτούν να μου πουν στο τηλέφωνο που θα με πάρουν. 😂😂 2
tiniakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Είπαν να μαζέψουν κανένα email τα παλικάρια.
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο παραλαβή απ' το κατάστημα βγάζει. Αποστολή δε γίνεται;
xristos_2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, koooleeek είπε Εγώ πάντως έκανα μία παραγγελία. Όχι ότι θα την δώσουν σε αυτά τα λεφτά αλλά έχω όρεξη να δω τι μαλακία θα σκεφτούν να μου πουν στο τηλέφωνο που θα με πάρουν. 😂😂 ομοίως μιας και είναι διπλα από το σπίτι θα πάω Δευτερα να τους πώ όταν έρθει (μιας και είναι με παραγγελία) βάλτε φωνή και θα έρθω να την πάρω
PozerTa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 έκανα και εγω μια παραγγελία να δω τι θα σμεφτουν να το ακυρώσουν, και ας μην ειμαι Αθήνα αν ισχύει ανεβαίνω βολτα να την παρω χαχαχα
DownUNDERground Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εξαφανίστηκε: Αναφορά σε κείμενο ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ! Άρα ξέρετε τι ακολουθεί...
manthos_27 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Να μας πει κάποιος αν παρέλαβε την τηλεόραση!
koooleeek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Να μας πει κάποιος αν παρέλαβε την τηλεόραση! Κυριακάτικα λίγο δύσκολο σήμερα... αύριο όμως πρωί πρωί... 😂😂😂 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από koooleeek
manthos_27 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koooleeek είπε Κυριακάτικα λίγο δύσκολο σήμερα... αύριο όμως πρωί πρωί... 😂😂😂 Με τέτοια προσφορά έπρεπε να ανοιγανε σήμερα! Και όσοι παραλάβετε αύριο καλές θεασης 😂😂😂 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από manthos_27
PozerTa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Αν μου πουν να παραλάβω αύριο θα έρθω από Καλαμάτα μόνο και μόνο για αυτό Αθήνα... χαχα προβλέπω άκυρο πανηγυρικό όμως
xristos_2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, PozerTa είπε Αν μου πουν να παραλάβω αύριο θα έρθω από Καλαμάτα μόνο και μόνο για αυτό Αθήνα... χαχα προβλέπω άκυρο πανηγυρικό όμως Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πέσει άκυρο Αλλα σε σκέφτονται οι άνθρωποι σου λέει που να τρέχει από Καλαμάτα Αθήνα Δευτεριατικα θα έχει και κίνηση βάλε και διόδια βενζίνες....
PozerTa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πέσει άκυρο Αλλα σε σκέφτονται οι άνθρωποι σου λέει που να τρέχει από Καλαμάτα Αθήνα Δευτεριατικα θα έχει και κίνηση βάλε και διόδια βενζίνες.... Χαχαχαχαχα είναι μεγάλη διαφορά σε τιμή είναι η αλήθεια γιαυτό μου κάνει λάθος, επίσης δεν γράφει εξαντλήθηκε άλλα δεν βρέθηκε... Υπομονή μέχρι αύριο να δούμε... Θα είναι καλό δωράκι. καλά πλάκα κάνω δεν θα ανεβώ έχω συγγενείς να μου την στείλουν με καμιά μεταφορική...
jogefo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Έμαθε κανείς πότε θα είναι έτοιμες για παραλαβή. Ετοίμασα και τραπεζάκι να τη βάλω. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα