udroxoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Πως κάνουμε root το Mi A3;; Ενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και όταν το συνδέω με το pc, τόσο το Kinko ROOT όσο και το VRoot δεν εντοπίζουν τη συσκευή. Το VRoot μου βγάζει σφάλμα: driver install error 0x000007d1
meletis_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, udroxoos είπε Πως κάνουμε root το Mi A3;; Ενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και όταν το συνδέω με το pc, τόσο το Kinko ROOT όσο και το VRoot δεν εντοπίζουν τη συσκευή. Το VRoot μου βγάζει σφάλμα: driver install error 0x000007d1 Γιατί θες να το κάνεις;
udroxoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω να απενεροποιήσω στην lock screen την emergency call και γίνεται μόνο σε rooted συσκευές. Υπάρχει τρόπος να γίνει root; Ακολουθώ τα βήματα αυτής της σελίδας αλλά δεν εντοπίζει τη συσκευή
messinia7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλήμερα, και συγνώμη που επεμβαίνω. Ειδα που γράψατε root κ είπα να κάνω μια ερώτηση μήπως κ γνωρίζεται την απάντηση. Πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο το Redmi 5 Plus το οποίο έχει εγκατασταθεί το orange fox.. Μου ήρθε Λοιπόν να κάνω λήψη μια νέα ενημέρωση της Xiaomi. Αφού έκανα λήψη και πάτησα εγκατάσταση έγινε επανεκκίνηση και με βγάζει στο πρόγραμμα του orange fox. Γνωρίζει κανένας να με κατευθύνει και τι πρέπει να πατήσω για να γίνει η εγκατάσταση και να ανοίξει επιτελούς το κινητό μου..? Ευχαριστώ...
meletis_m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, messinia7 είπε Καλήμερα, και συγνώμη που επεμβαίνω. Ειδα που γράψατε root κ είπα να κάνω μια ερώτηση μήπως κ γνωρίζεται την απάντηση. Πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο το Redmi 5 Plus το οποίο έχει εγκατασταθεί το orange fox.. Μου ήρθε Λοιπόν να κάνω λήψη μια νέα ενημέρωση της Xiaomi. Αφού έκανα λήψη και πάτησα εγκατάσταση έγινε επανεκκίνηση και με βγάζει στο πρόγραμμα του orange fox. Γνωρίζει κανένας να με κατευθύνει και τι πρέπει να πατήσω για να γίνει η εγκατάσταση και να ανοίξει επιτελούς το κινητό μου..? Ευχαριστώ... Δές και στην επίσημη κοινότητα της Xiaomi την ελληνική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα