afragorn Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Επειδή δεν το είδα και το έχω στη λίστα μου, ολοκληρώνεται η ιστορία ή το αφήνει στη μέση; Πιο "μέση" πεθαίνεις! 3
afragorn Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, LiquidTroll είπε ακυρώθηκε ε? Στη κυριολεξία μας άφησαν με το... στο χέρι! 😤
Edel Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μόλις τη τελείωσα. Η σειρά κυλάει νερό και σε έχει στη κόψη του ξυραφιού. Γιατί την ακύρωσαν?
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Η σειρα ειναι τρομερη, με εκανε να τη δω ολη σε μια μερα πριν καιρο και οταν ειδα οτι ακυρωθηκε ημουν σε φαση "γιατι;"
HALF EVIL Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μηπως λογω αντιδρασεων φανατικων θρησκοληπτων; 1
Πανος999 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ακυρωθηκε?? Τν εχω αφησει στη μεση.. Ξενερα να ξεκινας κτ κ να κοβεται..
Petros Electron Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 H υποθεση ειναι με εναν τυπο που μεταφέρει το μήνυμα του Θεού. Ο ιδιος ειναι πολυ αινιγματικός ενω ο κόσμος τον ακολουθεί χωρις στην ουσία να ξέρει το γιατί και τι εχει σκοπο να κανει.. Εμπλέκεται και η CIA στο παιχνίδι καθώς και ο προεδρος της Αμερικής. Μου αρεσε αρκετά καθώς εχει πολλες ανατροπές, και στο τελος μας αφηνει με πολλα ερωτηματικά για το τι τελικά ειναι αυτος ο τύπος.. Κρίμα που δεν εχει ακομα season 2, αλλοι λενε οτι σταμάτησε γιατι αναφερόταν στο Κοράνι, αλλοι λόγω covid γιατι ηθελαν να κάνουν γυρίσματα και στην Ευρώπη. Αξιζει πάντως να το δει κανεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα