Bermudakias33 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Τελικά η σειρά βγήκε καλύτερη από ότι περιμέναμε. Επίσης, σεναριακά, και έτσι όπως παρουσιάζουν τον κεντρικό χαρακτήρα, δεν έκαναν καμιά χοντράδα, και έτσι τελικά οι αντιδράσεις δεν είναι μεγάλες. Φαίνεται ότι τα είχαν ζυγίσει όλα. 2
chrisde Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LiquidTroll είπε ΥΓ2: Θυμάμαι τους συνωμοσιολόγους που λέγανε ότι ο Αντίχριστος θα έρθει απο την Ανατολή και στην αρχή θα παρουσιαστεί ως Μεσσίας...Τι μας κρύβουν? Κάμερα σε μενα! ΥΓ3: Πλάκα πλάκα θα γαμουσε....τρελό plot twist! Το κόβω σιγουράκι για τη δεύτερη σαιζόν! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από chrisde
Zerg13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Πολυ καλη η σειρα. Βλεπεται ανετα και ευχαριστα και σου μαθαινει και πραγματακια. Ειναι καλοστημενη χωρις υπερβολες. Epic season 1 finale. 1
tz3s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Οντως season finale κατηγοριας "How to get away with a murder" (απο τα τοπ του ειδους κατ'εμε) Καλη σειρα, ωρες ωρες λιγο περιεργη και σπαστικη που προσπαθει να σου κρυψει την ιστορια. Ενα 8 στα 10 απο εμενα και αυτο επειδη πηρε +1 λογω του φιναλε.
Pakmanis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Προσωπικα καθε φορα που ελεγα ειναι απατεωνας τσακ κατι γινοταν και ημουν σε φαση WTF!! 1
xxaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τη τελείωσα και εγώ σήμερα. Πάρα πολύ καλή σειρά και δεν της φαίνονταν. Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνείες, όλα σε πολύ καλό επίπεδο. Σε κάποια σημεία αν θυμάμαι καλά 5ο και 6ο επεισόδιο έκανε μια μικρή κοιλιά, αλλά γενικά ήταν πολύ καλή και με εξαιρετικότατο τέλος! Βασικά όλο το 10ο επεισόδιο ήταν εξαιρετικό! 2
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Φαίνεται ότι επένδυσε το Netflix για αυτή την σειρά, πολλές τοποθεσίες, κασκαντέρ, CGI και οι ηθοποιοί δεν ειναι "άσχετοι, τυχαίοι" έχουν ιστορία. Όντως κάπου στα ενδιάμεσα γίνεται για 2 επεισόδια υποτονικό λόγο του ότι κυλά αργά το story. Έχω πιάσει το Daybreak τώρα... αμερικανιά αλλά έχει την φάση του. 5
Fan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 12:48 ΜΜ, Pakmanis είπε Προσωπικα καθε φορα που ελεγα ειναι απατεωνας τσακ κατι γινοταν και ημουν σε φαση WTF!! Αγγίζει τα όρια του spoiler αυτό πάντως. Ας προσέχουμε λίγο. Φαίνεται ακριβή παραγωγή πάντως. Επένδυσαν πιστεύω. Ξεκινάει δυνατά, αλλά μου φάνηκαν σαν πιλότος τα 2-3 πρώτα επεισόδια. Κάνει μία κοιλιά στη μέση ανεξήγητη και ανεβαίνει τρομερά στα τελευταία επεισόδια. 6 1
Gilmaru Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την είδα κι εγώ και μ' άρεσε γενικά. Spoiler Περίμενα το plot twist να έρθει κατά την διάρκεια όλης της σειράς και τελικά δεν ήρθε ποτέ. Είναι κι αυτό ένα ιδιαίτερο είδος plot twist, χαχα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Gilmaru
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εχω άσχημα νέα. Η σειρα έφαγε cansel
Alastor192 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 αξιζει να το δει καποιος μιας και γνωριζουμε πως δεν θα υπαρξει δευτερη σεζον ?
leftys Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, Alastor192 είπε αξιζει να το δει καποιος μιας και γνωριζουμε πως δεν θα υπαρξει δευτερη σεζον ? ναι φυσικά. αν μπορείς να αφήσεις μια ιστορία στη μέση χωρίς να λυπηθείς το χρόνο που έχασες. Το γαμώτο είναι ότι θα ήθελα να ξέρω τη συνέχεια και πως θα εξηγηθούν όλα αυτά, παιζει να τα βγαλουν στη φορα ή μπα? έχει συμβεί σε άλλη σειρά που κόπηκε στο παρελθόν? 1 1
shodan Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Οι περισσότερες όταν τρώνε άκυρο είναι οριστικό. Πολύ σπάνια βγαίνει ένα έξτρα επεισόδιο που κλείνει την ιστορία. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τη σειρά Flash Forward (2009;) την κόψανε μετά από μόλις μια σαιζόν (22 επ.) και τηλεθεατές από όλο τον κόσμο ανεβάζανε μαζικά βιντεάκια στο YouTube όπου πέφταν ξαφνικά κάτω αναίσθητοι (είχε να κάνει με το στορυ της σειράς) αλλά οι παραγωγοί και το κανάλι δεν συγκινήθηκαν. 1
katergaris79 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν το είδα και το έχω στη λίστα μου, ολοκληρώνεται η ιστορία ή το αφήνει στη μέση; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από katergaris79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα