Bermudakias33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Messiah εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή και η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ακούγεται ότι ένας άνθρωπος στη Μέση Ανατολή κάνει θαύματα, ξεσπά διαμάχη σχετικά με το αν πρόκειται για τον πραγματικό Μεσσία (Messiah) ή για απατεώνα. Η Michelle Monaghan (από το True Detective) υποδύεται μία πράκτορα της CIA που θα αναλάβει να ερευνήσει την περίπτωση του Al Massih ad-Dajjal που ισχυρίζεται πως έχει θεϊκή καταγωγή. Ο Dajjal εμφανίζεται στις ΗΠΑ και αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς. Ποιος είναι στην πραγματικότητα; https://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/953102/messiah-hamos-me-ton-messia-tou-netflix-prin-kan-kukloforisei/ Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Bermudakias33 2
ELMastas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εχει ένα ενδιαφέρoν το θέμα ελπίζω να μην το ξεφτυλίσουν,ήθελα να δω πάντος τι θα γινόταν,αν έβγαινε μια τέτοια σειρά, με τον Μωάμεθ αντί τον Μεσσία στούς τίτλους .. 👼 1 1
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Ήδη πάντως έχει γίνει χαμός με αντιδράσεις κτλ Ανεβαίνει στο Netflix την 01-01-2020.
panos-88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Dajjal αναφέρεται στην ισλαμική εσχατολογία και έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον αντίχριστο. https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Masih_ad-Dajjal Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από panos-88
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, panos-88 είπε Ο Dajjal αναφέρεται στην ισλαμική εσχατολογία και έχει κάποια κοινά χαρακτηριστική με τον αντίχριστο. https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Masih_ad-Dajjal Επίσης, ο Χριστιανισμός λέει ότι πριν την δευτέρα παρουσία θα σκάσει μύτη ο αντίχριστος και διάφοροι απατεώνες που θα παριστάνουν τον Χριστό. Το σενάριο της σειράς μάλλον θα παίζει με το ποια από τις 3 εκδοχές είναι η σωστή. Αν δηλαδή πρόκειται απλά για έναν απατεώνα ή για τον αντίχριστο ή για τον πραγματικό Μεσσία. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Bermudakias33
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και το Jesus simulator στο steam Λογω των εορτων οτι κατσει . Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) b-series Mεσιας, μακρια μαλλια και γυναικα πρακτορας της cia που κατα πασα πιθανοτητα θα τον ερωτευτει Kαλο τρολακι το Netflix , μαλλον παει με ενα σεναριο της πλακας να πιασει το τζακποπ Θα ακολουθησει λογικα και ''διαφημιστικη'' καμπανια για τις εντονες αντιδρασεις που προκαλει η σειρα και το ντελιριο στο ιντερνετ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack 1 1
Alastor192 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 το κονσεπτ φαινεται ενδιαφερον,να δουμε εκτελεση. Παντως αυτα περι αντιδρασεων βρωμανε "διαφημιση",οπως τοτε με κωδικα Ντα Βιντσι που το ειδαν οι παντες λογω αντιδρασεων κλπ
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Alastor192 είπε το κονσεπτ φαινεται ενδιαφερον,να δουμε εκτελεση. Παντως αυτα περι αντιδρασεων βρωμανε "διαφημιση",οπως τοτε με κωδικα Ντα Βιντσι που το ειδαν οι παντες λογω αντιδρασεων κλπ Τα ίδια και το Joker… Οι αντιδράσεις όμως είναι αληθινές. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν σε αυτά. Το θέμα είναι ότι ωφελούν την εκάστοτε παραγωγή, που το εκμεταλλεύεται κατάλληλα. Βέβαια δεν αποκλείω να έχουν μπει από την παραγωγή και μερικά τροολς να ωρύονται στο τουίτερ. 😄 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Bermudakias33
john1987 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Κι εμένα μου φάνηκε b - series. Αυτό το Netflix βγάζει ένα σωρό σειρές αλλά από ποιότητα τίποτα.
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, john1987 είπε Κι εμένα μου φάνηκε b - series. Αυτό το Netflix βγάζει ένα σωρό σειρές αλλά από ποιότητα τίποτα. Το 95% των σειρών του Netflix είναι φθηνές παράγωγες που σχεδόν δεν βλέπονται. Απλά η συγκεκριμένη ίσως ξεχωρίσει από τη σαβούρα, λόγω σεναρίου. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Bermudakias33
Shadows Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Νομιζω οτι θα παιξει εντονα με το αν ειναι μουφα ή αληθινος προφητης ολη την ωρα και θα πρεπει να γινουν 2-3 σεζον για να φτασει σε μια χ αληθεια η σειρα,Μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια.
katergaris79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Το να φτάσει σε μια χ αλήθεια είναι το αισιόδοξο σενάριο. Κατά τη γνώμη μου θα το αφήσουν φλου για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 5:01 ΜΜ, Shadows είπε Νομιζω οτι θα παιξει εντονα με το αν ειναι μουφα ή αληθινος προφητης ολη την ωρα και θα πρεπει να γινουν 2-3 σεζον για να φτασει σε μια χ αληθεια η σειρα,Μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια. Κι εγώ αυτό πιστεύω βλέποντας το trailer. Άνετα 6 σεζόν που θα ταλαντώνονται μεταξύ απάτης και the chosen one. Κάπου τέτοιο καιρό το 2025, και αφού διαφωνούμε ευγενικά μέχρι τότε για το τι από τα δύο ισχύει, θα περιμένουμε τη δραματική αποκάλυψη του φινάλε...την εικόνα που θα ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ...η οποία (όπως λέει και ο φίλος στη συνέχεια) δε θα είναι ξεκάθαρη τελικά... αλλά open to interpretation. Κάποια μενόμενη μερίδα οπαδών θα διαμαρτύρεται για τα 6 χρόνια που έχασε από τη ζωή του (12 συνολικά μαζί με του Λοστ) ενώ κάποιοι άλλοι πιο ώριμοι θα δηλώνουν ότι το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός... και η ζωή συνεχίζεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα