jonn72 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ενδιαφερομαι για οικονομικο ταβλετ αντροιντ με hdmi εξοδο τουλαχιστον 3 γιγα μνημη. Aπο τα θετικα σχολια που βλεπω λεω να παω για αγορα απο ευρωπη σε αυτο εδω https://www.amazon.de/dp/B07TJH5L67/ref=sr_1_5?keywords=tablet+mit+hdmi&qid=1575739533&sr=8-5 Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιος φοβος για τελωνειο, στελνουν απο Γερμανια η..? μεταφορικα μου βγαζει 9 ευρω. Γνωριζετε αν υποστηριζει ελληνικη γλωσσα και πλειστορ? Φανταζομαι δεν πρεπει να κανω εγω καποια ρομ εγκατασταση, ερχεται σεταρισμενο αντροιντ 9? Αν εχεται να προτεινεται καποιο αλλο tablet με hdmi 3-4 giga antroid αξιοπιστο χωρις θεματα απο ευρωπη οπως το onda v 10 pro που δεν βρισκω, Απαντηστε μου εδω, Ευχαριστω για την οποια βοηθεια)
ice25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Τελωνείο απο γερμανια?? Ακόμα είμαστε στην ευρωπαϊκή ένωση κοινό νόμισμα κτλ κλτ
jonn72 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 ice 25 Για επιβεβεωση ρωταω, Λεω μηπως πωλητης ειναι απο κινα και πουλαει μεσω αμαζον. Ωποτε προχωραω για αγορα. Μηπως γνωριζεις για τα λοιπα της ερωτησης μου?
k33theod Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Από αυτό που βλέπω το tablet έρχεται από αλλού και όχι από EE οπότε πρόσεξε λίγο.
kosnik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 7:40 ΜΜ, jonn72 είπε Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιος φοβος για τελωνειο, στελνουν απο Γερμανια η..? Έχω πάρει πολλές φορές από amazon (de, uk) χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν μια βδομάδα παρέλαβα smartwatch πάλι. Συνήθως υπάρχει 1-3 μέρες καθυστέρηση στην παράδοση από την εκτιμώμενη, that's all.
jonn72 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για πληροφορία, βλέπεις όμως το ταμπλέτ που έχω βαλει στο Λίνκ ο πωλητής δείχνει ότι είναι από Κίνα. Δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία για τελωνείο? Αυτά που έχεις παραγγείλει εσύ πωλητής είναι το Αμαζόνιο η εξωτερικός συνεργάτης?
atheatos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Αν περάσει από τελωνείο απλά δεν το παραλαμβάνεις, στέλνεις μυνημα στο Amazon και σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω. Εγώ έτσι έκανα μια φορά που το έστειλε ο Κινεζος κατευθείαν από Κίνα και καθάρισε το Amazon. Βέβαια είχα προειδοπησει τον Κινέζο με μήνυμα ότι σε περίπτωση που περασει τελωνείο δεν το παραλαμβάνω. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στο Amazon , έχουν βρει τρόπο να τα στέλνουν χωρίς τελωνείο.
sellsoap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 πριν τα Χριστούγεννα, μετα απο πολυ ερευνα για φτηνο μηχανημα, πηρα αυτο στα 82 ευρω και πεταει................ ειναι super για τα λεφτα του https://www.amazon.fr/gp/product/B07WYYW2YM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
jonn72 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) sellsoap, εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια για τo dragon touch σε οικονομικο ταμπλετ αλλα με ραμ 2 γιγα, με προβληματιζει μην εχει κολληματα οταν το συνδεω με hdmi σε τηλεοραση για ταινια. μηπως το εχεις δοκιμασει? Απο το γαλλικο αμαζον, ποσο πληρωσες μεταφορικα? atheatos ευχαριστω, προφανως γινεται ετσι που λες με τριγωνικη αποστολη. Ο φοβος ομως ειδικα τον τελευταιο χρονο παντα υπαρχει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από jonn72
GiannisK45 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Γενικά ψώνιζε μόνο όταν βλέπεις να εμπλέκεται το ίδιο το άμαζον, όχι από άλλους πωλητές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα