Tokyo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Σύμφωνα με το dxo ... Γιατί όλο το YouTube αλλά και διάφοροι reviewers αλλά λένε ... Τι θα πουν οι wannabe piewdipies του youtube με τα mac και τα iphone τους; Εγώ που τα έχω δοκιμάσει και τα δύο μπορώ να πω πως το mi note 10 έχει καλυτερη κάμερα από το iphone. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Άμα λέει ο ice universe που είναι και οπαδός των exynos ότι ο καινόυργιος είναι πατατα τότε δεν μιλάμε πλέον για μη αισθητές διάφορες! Είτε αλλάζουμε εταιρία πλέον, κάτι που αξίζει στην σαμυ για αρκετούς λόγους, είτε παίρνουμε αμερικάνικο χωρίς εγγύηση, κάτι που δεν αξίζει με τόσες ναυαρχιδες στο εμπόριο. Είναι απαράδεκτο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε εταιρία τσίρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Tokyo είπε Εγώ που τα έχω δοκιμάσει και τα δύο μπορώ να πω πως το mi note 10 έχει καλυτερη κάμερα από το iphone. Ε αφού το λες και εσύ που είσαι τέρμα αμερόληπτος, η έρευνα σταματάει εδώ. Xiaomi is the winner! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Σύμφωνα με το dxo ... Γιατί όλο το YouTube αλλά και διάφοροι reviewers αλλά λένε ... YouTube? Ποιοι reviewers το λένε αυτό? Κανένα link? Να το δουμε. Γιατί από τις φωτογραφίες των δύο συσκευών επιβεβαιώνεται το dxomark.Το iphone έχει καλύτερο βίντεο Το S11 αναμένεται ακόμα καλύτερο τόσο στην φωτογραφία όσο και στο βίντεο σε σχέση με το mi note 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, JcD είπε Άμα λέει ο ice universe που είναι και οπαδός των exynos ότι ο καινόυργιος είναι πατατα τότε δεν μιλάμε πλέον για μη αισθητές διάφορες! Είτε αλλάζουμε εταιρία πλέον, κάτι που αξίζει στην σαμυ για αρκετούς λόγους, είτε παίρνουμε αμερικάνικο χωρίς εγγύηση, κάτι που δεν αξίζει με τόσες ναυαρχιδες στο εμπόριο. Είναι απαράδεκτο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε εταιρία τσίρκο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Samsung έκλεισε το Custom CPU Division της στο Texas και ότι διέκοψε την έρευνα των Custom Cores για να χρησιμοποίησει Cortex ARM Cores. Αναγνωρίζει και η ίδια ότι οι exynos είναι κατώτεροι από τον ανταγωνισμό. Το θέμα είναι ότι θα τους δούμε στα s11 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από One+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios1982 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, mp123 είπε Ενδεικτικα και μονο γιατι εκανα αγορα το m20 της samsung που εχει selfie 12 ενώ το mi a3 και το note 7 48mp το samsung βγάζει καλύτερες.για αυτο ας αφήσουμε τα specs.στην πράξη τι κάνουν τα καθε κινητα. Selfie? Μηπως μπερδευεις την κυρια καμερα με τη μπροστινή? Αλλα MP εχει το miA3 και αλλα το Note 7 οσον αφορα τη selfie καμερα που αναφέρεις.... Οσον αφορα το Μ20 καλοριζικο αλλα σε θα το αγόραζα στη θεση σου. Η σειρα Μ παει προς κατάργηση και αντικατάσταση απο τη σειρα Α. Εχει παλιό λογισμικό, δε ξερω αν εχει ερθει σε άλλη ευρωπαϊκή χωρα Μεχρι τωρα ηταν για τις αγορες Ινδίας, Μπαγκλαντές κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scientlaz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, gripakotrelos είπε Η κουζινα πισω που κοροιδευατε σας αρεσει τωρα;;Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο τωρα ε;;😂😂😂 Η κουζινα που λες ειχε κεραμικα ματια.... της samsung ειναι επαγωγικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dipanu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 108 MP κ για να "στρωσει" φωτο θα περιμενουμε 6 τεταρτα να την συνεφερει οπως στο xiaomi,κ αν το θέμα ειναι εν κινηση στα τελευταία θα χει φυγει απ το πλάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tokyo είπε Τι θα πουν οι wannabe piewdipies του youtube με τα mac και τα iphone τους; Εγώ που τα έχω δοκιμάσει και τα δύο μπορώ να πω πως το mi note 10 έχει καλυτερη κάμερα από το iphone. Α ναι , και γιατί δεν το είπαν και πέρσι ; Έλεος μερικοί δήθεν έξυπνοι .. 5 ώρες πριν, One+ είπε YouTube? Ποιοι reviewers το λένε αυτό? Κανένα link? Να το δουμε. Γιατί από τις φωτογραφίες των δύο συσκευών επιβεβαιώνεται το dxomark.Το iphone έχει καλύτερο βίντεο Το S11 αναμένεται ακόμα καλύτερο τόσο στην φωτογραφία όσο και στο βίντεο σε σχέση με το mi note 10 Τι link θέλεις . Έχω δει 100 βίντεο από διάσημους και μη στο YouTube . Δες τα . Τι να σου παραθέσω εδώ ; Μερικοί πραγματικά εθελοτυφλείτε . Τόσα χρόνια βγάζει η Apple iPhone .Ποτε κανένας δεν ανέφερε πως έχουν την καλύτερη κάμερα . Μια από τις καλύτερες ναι όχι όμως την καλύτερη . Ε φέτος λυπάμαι πολύ , έχει την καλύτερη ! Ακομα και ο saf που κάθε χρόνο τα έθαβε λέει τα καλύτερα . Τώρα αν εσυ θέλεις να στηρίζεσαι στο dxo το οποίο ενώ έκανε review την κάμερα του pro Max βαθμολογία - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - έδωσε δυο -δυόμιση μήνες μετά δικαίωμα σου ... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Chris_BMW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Α ναι , και γιατί δεν το είπαν και πέρσι ; Έλεος μερικοί δήθεν έξυπνοι .. Τι link θέλεις . Έχω δει 100 βίντεο από διάσημους και μη στο YouTube . Δες τα . Τι να σου παραθέσω εδώ ; Μερικοί πραγματικά εθελοτυφλείτε . Τόσα χρόνια βγάζει η Apple iPhone .Ποτε κανένας δεν ανέφερε πως έχουν την καλύτερη κάμερα . Μια από τις καλύτερες ναι όχι όμως την καλύτερη . Ε φέτος λυπάμαι πολύ , έχει την καλύτερη ! Ακομα και ο saf που κάθε χρόνο τα έθαβε λέει τα καλύτερα . Τώρα αν εσυ θέλεις να στηρίζεσαι στο dxo το οποίο ενώ έκανε review την κάμερα του pro Max βαθμολογία - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - έδωσε δυο -δυόμιση μήνες μετά δικαίωμα σου ... Όχι φίλος, εμείς θα δώκουμε 6 κατοστάρικα για mid range κινητό με miui γιατί το dxo το έβγαλε κορυφή. Θα μας βάνει και ο ξάδερφος το "τελευταίο" gcam του pixel και θα τραβάω κάθε βράδυ τον ουρανό με τ'άστρα. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, stafaf είπε Όχι φίλος, εμείς θα δώκουμε 6 κατοστάρικα για mid range κινητό με miui γιατί το dxo το έβγαλε κορυφή. Θα μας βάνει και ο ξάδερφος το "τελευταίο" gcam του pixel και θα τραβάω κάθε βράδυ τον ουρανό με τ'άστρα. Εσύ πάρε οποίο θες. Εδώ μιλάμε για αισθητήρα 108 mp και μερικοί το μόνο που κάνετε είναι να ειρωνεύεστε χωρίς επιχειρήματα. Σε τι είναι καλύτερο το iphone? Σε ZOOM, σε macro, σε θόρυβο, σε νυχτερινή λήψη? Το xiaomi με το χάλια software και τα καταφέρνει αρκετά καλά λόγω hardware. Το s11 θα είναι ανώτερο. Ιδωμεν. Μην χαθούμε. 47 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Α ναι , και γιατί δεν το είπαν και πέρσι ; Έλεος μερικοί δήθεν έξυπνοι .. Τι link θέλεις . Έχω δει 100 βίντεο από διάσημους και μη στο YouTube . Δες τα . Τι να σου παραθέσω εδώ ; Μερικοί πραγματικά εθελοτυφλείτε . Τόσα χρόνια βγάζει η Apple iPhone .Ποτε κανένας δεν ανέφερε πως έχουν την καλύτερη κάμερα . Μια από τις καλύτερες ναι όχι όμως την καλύτερη . Ε φέτος λυπάμαι πολύ , έχει την καλύτερη ! Ακομα και ο saf που κάθε χρόνο τα έθαβε λέει τα καλύτερα . Τώρα αν εσυ θέλεις να στηρίζεσαι στο dxo το οποίο ενώ έκανε review την κάμερα του pro Max βαθμολογία - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - έδωσε δυο -δυόμιση μήνες μετά δικαίωμα σου ... Σε τι είναι καλύτερο το iphone? Σε ZOOM, σε macro, σε θόρυβο, σε νυχτερινή λήψη? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από One+ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, One+ είπε Εσύ πάρε οποίο θες. Εδώ μιλάμε για αισθητήρα 108 mp και μερικοί το μόνο που κάνετε είναι να ειρωνεύεστε χωρίς επιχειρήματα. Σε τι είναι καλύτερο το iphone? Σε ZOOM, σε macro, σε θόρυβο, σε νυχτερινή λήψη? Το xiaomi με το χάλια software και τα καταφέρνει αρκετά καλά λόγω hardware. Το s11 θα είναι ανώτερο. Ιδωμεν. Μην χαθούμε. Σε τι είναι καλύτερο το iphone? Σε ZOOM, σε macro, σε θόρυβο, σε νυχτερινή λήψη? Μπρο μιλάμε για τον stafaf που αν η apple έβγαζε πόδια θα γινόταν ποδολαγνος. Μην ασχολείσαι καν να του απαντήσεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Α ναι , και γιατί δεν το είπαν και πέρσι ; Έλεος μερικοί δήθεν έξυπνοι .. Τι link θέλεις . Έχω δει 100 βίντεο από διάσημους και μη στο YouTube . Δες τα . Τι να σου παραθέσω εδώ ; Μερικοί πραγματικά εθελοτυφλείτε . Τόσα χρόνια βγάζει η Apple iPhone .Ποτε κανένας δεν ανέφερε πως έχουν την καλύτερη κάμερα . Μια από τις καλύτερες ναι όχι όμως την καλύτερη . Ε φέτος λυπάμαι πολύ , έχει την καλύτερη ! Ακομα και ο saf που κάθε χρόνο τα έθαβε λέει τα καλύτερα . Τώρα αν εσυ θέλεις να στηρίζεσαι στο dxo το οποίο ενώ έκανε review την κάμερα του pro Max βαθμολογία - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - έδωσε δυο -δυόμιση μήνες μετά δικαίωμα σου ... Το dxomark έβγαλε το αποτέλεσμα δύο μισή μήνες μέτα για να βγει το Update με το deep fusion γιατί διαφορετικά η βαθμολογία θα ήταν μικρότερη 4 λεπτά πριν, Tokyo είπε Μπρο μιλάμε για τον stafaf που αν η apple έβγαζε πόδια θα γινόταν ποδολαγνος. Μην ασχολείσαι καν να του απαντήσεις Μερικοί εδώ μέσα απ ότι καταλαβαίνω είναι οπαδοί και δεν βλέπουν την πραγματικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, One+ είπε Εσύ πάρε οποίο θες. Εδώ μιλάμε για αισθητήρα 108 mp και μερικοί το μόνο που κάνετε είναι να ειρωνεύεστε χωρίς επιχειρήματα. Σε τι είναι καλύτερο το iphone? Σε ZOOM, σε macro, σε θόρυβο, σε νυχτερινή λήψη? Το xiaomi με το χάλια software και τα καταφέρνει αρκετά καλά λόγω hardware. Το s11 θα είναι ανώτερο. Ιδωμεν. Μην χαθούμε. Καταλαβαίνεις από το ποστ σου γιατί σας γλεντάει το μήλο αλλά άντε να στο στο κάνω πενηνταράκια. Όταν (νομίζεις) ότι η xiaomi έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η samsung έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η huawei έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η (βάλε ό,τι θες εδώ) έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Στο μεταξύ ό,τι και να πάρεις, στους 6 πρώτους μήνες απαξιώνεται εμπορικά, σε 2 χρόνια το παρατάει η εταιρία και ενώ το μήλο έχει αξία 1,2 τρις ντάλαρς και ανεβαίνει, η μία κλείνει το εργοστάσιο με τους σαπιο-έξυνος, η άλλη βγάζει beta versions κάθε εβδομάδα, η τρίτη είναι αποκλεισμένη από τον δυτικό κόσμο και μια άλλη που βγάζει κάθε βδομάδα ουάου κινητά το κοντινότερο κατάστημα που τα πουλάει είναι στο δυτικό Δελχί. Συνέχισε ό,τι κάνεις. Α και εγώ θα είμαι εδώ δεν χάνομαι, εσύ δεν ξέρω με τί nickname θα γράψεις τότε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Καταλαβαίνεις από το ποστ σου γιατί σας γλεντάει το μήλο αλλά άντε να στο στο κάνω πενηνταράκια. Όταν (νομίζεις) ότι η xiaomi έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η samsung έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η huawei έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Όταν (νομίζεις) ότι η (βάλε ό,τι θες εδώ) έχει ένα χαρακτηριστικό καλύτερο επικαλείσαι αυτή. Στο μεταξύ ό,τι και να πάρεις, στους 6 πρώτους μήνες απαξιώνεται εμπορικά, σε 2 χρόνια το παρατάει η εταιρία και ενώ το μήλο έχει αξία 1,2 τρις ντάλαρς και ανεβαίνει, η μία κλείνει το εργοστάσιο με τους σαπιο-έξυνος, η άλλη βγάζει beta versions κάθε εβδομάδα, η τρίτη είναι αποκλεισμένη από τον δυτικό κόσμο και μια άλλη που βγάζει κάθε βδομάδα ουάου κινητά το κοντινότερο κατάστημα που τα πουλάει είναι στο δυτικό Δελχί. Συνέχισε ό,τι κάνεις. Α και εγώ θα είμαι εδώ δεν χάνομαι, εσύ δεν ξέρω με τί nickname θα γράψεις τότε. Καλύτερο από τι? Η κάθε εταιρεία έχει κάποια χαρακτηριστικά στις συσκευές της καλύτερα από κάποια άλλη. Βλέπεις τις ανάγκες σου και τι ακριβώς σε καλύπτει και αγοράζεις. Αν διαβάσεις τα σχόλια μου θα δεις ότι σχολιάζω αρνητικά τον exynos. Εδώ συζητάμε για το s11 και για τον καινούργιο αισθητήρα των 108mp ο οποίος αποτελεί καινοτομία και φέρνω παράδειγμα το mi Note 10 γαι να καταλάβουν μερικοί για την ποιότητα της φωτογραφίας και μερικοί σχολιάζετε λες και έχετε μετοχές εταιρείας. Συγκρίνεις μια συσκευή με 5 καμερες με αισθητήρα 108mp με το iphone που ξαφνικά ανακάλυψε το 2020 τη wide camera?Ας ελπίσουμε ότι οι νέες συσκευές θα επενδύσουν και άλλο στον νέο αισθητήρα των 108 mp και θα δούμε καλύτερες υλοποιήσεις το 2020.Εχεις γράψει 20 σειρές άσχετα σχόλια και δεν απάντησες σε τι είναι καλύτερο το iphone και αν θεωρείς ότι το s11 δεν θα είναι το καλύτερο μέχρι τώρα στον τομέα της φωτογραφίας. Τέλος δεν ξέρω γίνεται να αλλάξω nickname? Γιατί σκέφτομαι να πουλήσω το oneplus κάποια στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα