Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΟΥ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ QMEYE ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ CLOUD ID...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ IP

Επεξ/σία από themis90
Δημοσ.

εχεις κανει update την εφαρμογη???

καμμια φορα χανονται και σε μενα αλλα σβηνω την εφαρμογη και την εγκαθιστω παλι και ολα οκ

• Like 1
Δημοσ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΑ  ΜΕ ΤΟ CLOUD ID ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ.ΜΠΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗς QMEYE ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ😐

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

εχεις κανει update την εφαρμογη???

καμμια φορα χανονται και σε μενα αλλα σβηνω την εφαρμογη και την εγκαθιστω παλι και ολα οκ

?

Δημοσ.

σε μενα δουλευει κανονικα και μπαινω με τον ιδιο τροπο με σενα

το ιντερνετ σου ειναι καλο ?? πηγες να τις τσεκαρεις μην εγινε καποια διακοπη ρευματος και τρελλαθηκαν ??

Δημοσ.

Δίκοπη ρεύματος έκανε Ναι .

Αλλά το μεταγραφικό συνδέετε κανονικά στο ίντερνετ...από το ίδιο δίκτυο συνδέομαι κανονικά..Αλλά αν μπω με cloud και από το ίδιο δίκτυο δεν μπαίνει..τι να πω 😏

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα.

Ο Server QMEYE επαψε να δουλευει.

Πηγαινε στον υπολογιστη σου και βρες την εξωτερικη IP σου απο εδω https://whatismyipaddress.com/ μην σε απασχολη πιανου εξωτερικη IP(pc,καταγραφικο,modem....το modem σου λογικα δουλευει DDNS)

και αυτο που θα σου βγαλει βαλε το στο κινητοσου στην εφαρμογη του QMEYE και κανε μια καινουργια συσκευη.

Οχι με CLOUD ID αλλα με ADDRESS. αι βαλε τα στοιχεια σου αυτη την IP που πηρες απο το SITE και την πορτα συνηθος (κινητο)5800 αν ειναι η εργοστασιακη σου.

και τελειωσες εγω ειχα πονοκεφαλιαση ΑΣΧΗΜΑ.

ΥΠ. Στο modem και το καταγραφικη σου βαλτα UPNP για να ειναι ευκολα τα σεταρισματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...