carguy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 17 οκτωμβρη μου αφαιρεσαν πινκαιδεσ .αδεια διπλωμα για επιδειξη ικανοτητων για 110 μερες .Γνωριζει κανεις πως μπορω να τις παρω πιο νωρις και αν εχω ελπιδες τωρα στις γιορτες? 1
bbbb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 προφανώς αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" μπορει και να τις πάρεις νωρίτερα..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 εξαρτάται την παράβαση που έκανες καθώς σε μερικές σοβαρές παραβάσεις του ΚΟΚ δεν μετράει ακόμα και αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" τηρείται ακριβώς το χρονοδιάγραμμα πάντως για να είναι 110 ημέρες χωρίς πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας/οδήγησης κάτι σοβαρό έκανες φίλε μου μήπως να το σκεφτείς καλύτερα...
carguy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 🤣 οι μερες μετρανε απο την μερα που με γραψαν η οταν παρεδωσα και την αλλη πινακιδα?
alexx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Απο την μερα που παραδιδεις τις πινακιδες λογικα. 1
Μάκαρος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Οι μερες μετρανε απο την μερα που παραδιδεις
tsofras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να μην τις πάρεις , να σε πονέσει τώρα στις γιορτές ώστε να το σκεφτείς την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις κάποια καγκουρια μπας και γλυτώσει καμία ανθρώπινη ζωή ή αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα τέλος πάντων με τον κάθε καγκουρα που καβαλάει ένα αυτοκίνητο και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Καλές γιορτές να έχεις Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από tsofras 9 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Άσε που αν το πάρεις πίσω θα "επιδεικνύεις" για άλλη μια φορά τις "ικανοτητες" σου εν μέσω εορτών όπου θα είσαι και πιωμενος όποτε θα μιλάμε για γαμω τις επιδείξεις. Φωτάκια ασθενοφόρων και αστυνομίας θα συνθέτουν ένα πέρα για πέρα χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
dtzgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Για αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι πίστες. Ο Λυκαβηττός, το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και αυτά των σουπερμάρκετ είναι για άλλες δουλειές. Η αφαίρεση πινακίδων και άλλες σχετικές ποινές έχουν σκοπό να μάθουν αυτή τη διαφορά σε όσους δεν μαθαίνουν αν δεν πονέσουν. Υπάρχουν λάθη που γίνονται εξ αμελείας και άλλα που γίνονται εκ προμελέτης. Για μένα σε περιπτώσεις εκ προμελέτης δεν πρέπει να υπάρχει έλεος, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράει κατανόηση ή η λογική "της κακιάς στιγμής". Μόνο να αποθρασύνονται κι άλλο οι παραβάτες μπορεί κανείς να περιμένει αν οι ποινές είναι ελαστικές. 2
santac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 στις γιορτές νομίζω τις επιστρέφουν, από εκεί και πέρα αν έχεις βύσμα θα τις πάρεις, αν δεν έχεις θα περιμένεις
teddy71 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 5:33 ΜΜ, carguy είπε Στις 17 οκτωμβρη μου αφαιρεσαν πινκαιδεσ .αδεια διπλωμα για επιδειξη ικανοτητων για 110 μερες .Γνωριζει κανεις πως μπορω να τις παρω πιο νωρις και αν εχω ελπιδες τωρα στις γιορτες? H μόνη λύση ειναι να κάνεις τώρα επιδειξη υπομονής για 110 μέρες και μετακίνησης με λεωφορεία.
papoys1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, santac είπε στις γιορτές νομίζω τις επιστρέφουν, από εκεί και πέρα αν έχεις βύσμα θα τις πάρεις, αν δεν έχεις θα περιμένεις Νομίζω επιστρέφουν για κάποιες απλές παραβάσεις όπως παράνομη στάθμευση. Για την παράβαση που έγραψαν το φίλο δεν νομίζω να έχει ελπίδες να τις πάρει πίσω γιατί και μπάρμπα να έχει δύσκολο να πιέσει για κάτι τέτοιο διότι αν εκτεθεί στα μέσα με κάποιο τρόπο θα βρει το μπελά του. Για τα λοιπά αν και papoys δεν θα σχολιάσω διότι κάποτε και εγώ ήμουν νέος και μηχανόβιος από πιτσιρικάς και τις βλακειούλες τις έκανα όπως νομίζω λίγο πολύ τις κάνουν πολλοί νεαροί που βράζει το αίμα τους και αντί να κυνηγάνε γκομενούλες κάνουν κοντρες στο Λυκαβητό και στην παραλιακή.Εγώ θα του συστήσω να κάνει υπομονή ας μην έχει μέσο τις γιορτές δε χάλασε και ο κόσμος τόσοι και τόσοι δεν έχουν καν δίπλωμα , μπορεί να πάει βόλτα με ένα φίλο ή ένα ταξί και να πιεί ένα ποτηράκι παραπάνω χωρίς μετά να έχει φόβο μην το γράψουν.😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα